Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady už není co oškubat,jedině zotročit ! *7*
  • To co se hrne na post prezidenta,by bylo nejlépe protahnout katovskou mučírnou a tam zpracovat na tuhý krvavý biftek.
  • ...hmmm strýčku Jedličko, nejsi ty synem toho strýčka Jedličky, který dětem převáděl na scéně jak dělá prasátko, či slepička a nyní se zákeřně těšíš, co a jak bude dělat Jakl pro kuponového barona Klause, kdyby byl zvolen prezidentem??
    Ale díky za informaci, že Jakl se asi sám třese na ty miliardové rezervy, kdyby jako prezident o nich rozhodoval?? Tak proto Bobo a tahle sekta se pere o post prezidenta a proto dokonce chce nasaditi pivaře a bigbíťáka, alias lízátko Klause??...Tak o to jim jde!!!
    Asi podle Freuda jde o obranný mechanizmus (na kterém Klaus vlastně postavil celou svojí kariéru), kdy vlastní pocity jsou přisuzovány ostatním!!!...avšak lidská lůza to jinak ani neumí...jinak podle přísloví:. podle sebe soudím sebe...zloděj křičí chyťte zloděje...dle mého názoru...
    • Myslím, že autor správně označil lidi, kteří hájí cizí zájmy a ty nevolit. Zbytek nekomentuju. Zatím nevidím jediného kandidáta, kterému bych mohl věřit.
  • Pavouku, Milošek je
    1) ožrala
    2) nemorální křivák, který neváhal uzavřít s Klausem opičí smlouvu, kde se spojili a rozdělili si moc.
    President by měl být především morální autorita.
  • oprava hrubice vidím je správně
  • Ohledně Miloška Zemana mám jasno,ten si již roku 1989 vymyslel,dnes již legendární lež o úrovni vysokého školství v ČSSR.Souhlasím,že tehdejší režim měl se skutečným spravedlivým systémem pramálo,nicméně porážet ho účelovou lží je přinejmenším kuriozní.A takoví ti typu Volodi Dlouhého,ti se sami zdiskreditovali v devadesátých letech při divokých privatizacích a znovu se shazují při agitkách o úřad hlavy státu dnes,viz jeho celostránkový rozhovor v sobotním Právu před pár týdny.Vskutku chuťovkou je konstatování,že divočinu privatizační žádali voliči....Karel z Orlíku,ten je tak mimo ostatní.Vyčítají mu ledacos,kámošení ze sudeťákama,chrupkání či špatnou češtinu.já to vydím takto,já modrá krev nejsem a šmytec... A Švejnar?No,no...trumfem je bývalý soudruh Fišer,neboť ten se již vzdal jakéhosi džobu za pár mega.A to se jen tak nedělá..A různí ti trpaslíci jako je Sobotka vod ODS?Ten i kdyby denně pohladil bustě Paumera co má na stole zadnici,tak nemá šanci...Zdar,kdyby se našel nějaký novic,tak sem sním,já ho prolustruji! *1* *5* *8* *13* *12*
  • Ti, co byli v tehdejší kSČ jen z prospěchu, tedy ti všichni revizionisté a darebáci ze strany odešli. Hlavně ta vedoucí skupina s Prognistického ústavu a buď vstoupili opět do jiných stran nebo si založili nové, např. ODS. Vždyť hlavně z nich se stali nejvíce komunistobijci, třeba Topolánek a Nečas a další, vždyť pocházejí právě z těch komustických rodin, kteří rovněž opět z vlastního prospěchu zahodili své stranické knížky a užívají si nakradený majetek svými synátory a dalšími rodinými přáteli.
    Komunista - to zní jrdě. Přesto že jsou pronásledovány buržoazní inkvizicí, nikdy nezrazují své ideály, přesvědčení a občany této země.
    • Peppone, s prvním odstavcem souhlasím.
      Ke druhému odstavci jen opakuji:
      Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
      (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)


      V období komunistické diktatury bylo podle údajů zveřejněných Úřadem pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu:

      * 234 občanů popraveno* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů* 300 000 jich bylo perzekuováno v zaměstnání a studiu* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
  • Volte komunistického kandidáta. Třeba Grebeníčka. Komunisté nikdy po celou dobu existence nekradli a ničeho se proti zájmu lidu a této země křivého nedopustili. Vždy trvalo několik let než byl nějaký kandidát do KSČ(M) přjat a byl po celou dobu prověřován.
    Pokud by se něčeho dopustil,tak byl po zásluze potrestán. I kdyby byl poslanec, tak se na něho imunita nikdy nevztahovala.
    Komunisté jsou nejlepší pro vládu v této něžce zkoušené zemi, vydranované a vypleněné kapitalisty a jinými darebáky domácí i z cizí provience.
    Vláda patří lid ! KSČM je je lidu předvojem a vždy stojí čelém k masám.
    • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
      TZ § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
      TZ § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

      Z UVEDENÉHO VYPLÝVÁ:
      1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
      2) KSČ(m) hlásá stejnou ideologii a proto je rovněž zločinná a zavrženíhodná
      3) založení, podpora nebo propagace hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, jímž je nesporně komunistické hnutí je trestným činem.
      4) veřejně projevované sympatie ke komunistickému hnutí je trestným činem.
      5) veřejné popírání, zpochybňování, schvalování nebo snaha ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti je trestným činem.
      • Tak Petře,tímto "výpisem" zákona,který je nesmyslný a který porušuje nejen ústavu ale hlavně základní listinu práv a svobod.Krom toho tu šíříš tento nesmysl formou že porušuješ další zákony o diskriminaci,omezování lidské svobody a eurozákony.
      • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
        TZ § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium bude potrestán.
        Tyhle všechny vlády svejma zákony ne de jure, ale de fakto propagujou ekonomický a následně mnohdy tím i fyzický genocidum, potlačujou právo na práci, právo na bezplatný lékařský ošetření, právo na kontrolu správy veřejných financí a t.d. tudíž by měly bejt potrestány. (Farizejci jsou totiž horší, než ti zjevní.)
        A jelikož veřejně projevovaný sympatie k ní máš i ty, platí to i pro tebe......
  • Já tomu věřím... Ale pan Sobotka pro mě reprezentuje zájmy ODS a všechny ty rozkrádačky a to je snad i horší....
    Je starou a monohokrát ověřenou pravdou, že Češi si neumějí vládnout, takže horší než teď už to asi nebude
  • a pán Zeman má taky neco za sebou ,,opustil flašku...........a bude nám vyset všude jak pán prezident ??? ani lyšák tam nepatřil a je tam
    konečně by tam měl být člověk ,co neco znamená bez negat.
    • Co kdyby jste si zopákl kurz českého jazyka. To, co jste napsal nemá hlavu a patu. Některá slova vůbec neznám. Kdovík ví, co to mělo znamenat. V.J.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit