Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drábek by měl být obviněn za úmyslnou genocidu. Sám určitě zabral tučné provize za zavedení blbých karet, nikdo ho neobvinil a všem se vysmívá. Nechápu proč by jsem měl mít kartu když jí nechci. Je spousty obchodů a trhů kde se s ní platit nedá. Vzláště na venkově
    • Drábek nic jiného, než podrazy ve své funkci nedělal a vše, co rozhodl, mělo pouze jeden účel, dostat úplatky za okradení lidí !!! Proto by správně patřil do basy na doživotí !!! Divím se, že jej ještě nikdo nesejmul... Ale jinak, myslím, že to cestování ještě nebude to nejhorší. Horší bude, že spořítelna bude pod různými záminkami odmítat vyplácet ty důchody na kartu, či je převádět na soukromé účty, banky jsou ještě větší podrazáci, než Drábek sám a česká sporka není výjimkou. Vždyť se tu také jen sami živí okrádáním svých klientů formou nesmyslných poplatků, např. GE Money si zase udělala ze svých stávajících klientů své bezplatné agenty, kteří ji za účet zdarma, který jiné banky běžně nabízejí bez podmínek, musejí sehnat minimálně 2 nové klienty, kteří si pak musí založit účet u nich. Ti ale už nikoho shánět nemusí... A aby na tomhle fíglu "účet zdarma" náhodou netratili, tak shodili úroky ze spořáků a vkladů skoro o celé procento - takže jim to zase zaplatí jejich stálí klienti. A jaké dělají obstrukce se zrušením běžného účtu a toho vzteku a hádání na pobočkách... Když jenom připomenu - za vkladní knížky se za komunistů nikdy neplatilo, pokud si někdo nezaložil knížku na 4% úrok s výpovědní lhůtou, tak měl peníze na knížce kdykoli k dispozici a zadarmo a přitom měl garantovány 2%, normálně. Při směšné roční inflaci vydělával daleko víc, než u dnešních zlodějů !!!
  • Stačí se podívat na Drábkův krysí ksicht a je vidět hned, že podle nosa poznáš kosa. Drábek znamená malý dráb, tedy malý naháněč nevolníků. Stydím se za svou zemi, kde necháváme gaunery dělat takovou asociální politiku.
  • Je to skvělé za výběr hotovosti tedy důchodu v hotovosti na přepážce platí má 86 letá mamka 61,- Kč.Když jsem na to poukázal, bylo mi zděleno bankou že chcou lidi naučit pracovat s kartou.No a když si ten pin nepamatuje tak ať ji to vybírám sám.Opravdu skvělé pane Drábku a hlavně dobrý džob pro spořitelnu a není jim to vúbec blbé.
  • Já to říkám pořád. Kdo nic neumí, jde dělat politiku. Vždyť je to tam samý skrachovalec, nicneuměl, Těch schopných je tam opravdu málo a bohužel jsou většinou ve stínu těchto bezmozků.
    • ono je v politice těch schopných dost a dost, problém je v tom, že jsou vesměs schopni úplně všeho.
  • Bohužel, idiocie v této zemi dosahuje vrcholu a naši čelní političtí představitelé jsou názorným příkladem. Největší hov.do je Drábek, arogantní člověk, který má nahrabáno tolik, že vyhazovat stokoruny je pro něho nezajímavá činnost. Nikdy nepochopí, že nejde ani tak o to, kolik kilometrů je k bankomatu, jako o to, že mnoho starších lidí je nepohyblivých, nemá důvěru a zkušenosti s bankomatem, nemá ani auto, kterým by si pro peníze dojeli, nemá třeba nokoho, kdo by tu službu pro něho udělal. Zrušili jsme spousty spojů, vlaků, pošt, prodejen na vesnici, co proboha ještě chceme na těch lidech víc. Mají již všichni důchodci umřít? Musíme zrušit všechny příspěvky těm, kteří nemají nakradeno? Musíme platit takové nehorázné sumy těm, kteří nepracují, živí se kradežemi a sociálními příspěvky? Musíme trpět rozkrádání této země a olupování jejich obyvatel, aby pár gaunerů mohlo žít jako prasata v žitě? Nemáme toho náhodou až po krk?
  • mel by viset a s nim cela vlada sv,ně prolhany jeden jako druhy.....
  • lidičky co bychom mohli na tomto nej..nej. bl... chtít.Je to smolibý,arogontní člověk,který má vždy pravdu,vždyt proto je ministrem v této vládě.,ta přece neví jak se vám žije.Když vám zdraží,je to k vašemu dobru -nebudeme se přejídat,nebudeme chodit do lékaren pro léky,,k lékaři a všichni důchodci budou rázem zdraví a rychle se jich zbaví. *16* *16* *16*
  • Ten krysák tady napáchal škody a šel do pr__le.
    • Byl k tomuto úkolu vybrán a určen za 30 stříbrných se úkolu jak se patří zhostil, už potřebují jen schválit církevní restituce. Poděkujte dopředu i flanďákům při nedělní mši.
  • ...asi byrokraticko-stranický gauner, který se svojí lží, nenávistí, zákeřností, podlostí, cynizmem a licoměrností patří do éry nacistického fašizmu...nikoliv však do demokracie...dle mého názoru...
  • Je to OCAS. *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit