Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co ten parchant Drábek si dovoluje vůči starým lidem ,to je do nebe volající. Bože dej mu co
    si ten pazgřivec zaslouží a jednou provždy nás ho zbav na věčné časy.Gauner gaunerů
    nejvěčí.
  • Klíd ! Jejich reakce je že když nemají na chleba tak proč nejí koláče a jestli to mají dál k bankomatu,to si můžou objednat taxi a když si ho vezmou dva i tři ještě ušetří !
  • Pan Drábek používá ke svým experimentům důchpdce jako pokusné králíky. Při stavu, jaký je v našem státě je velmi pravděpodobné, že spousty důchodců budou okradeny lumpy, kteří si vyčíhají u bankomatu PIN a následně mu ukradnou kartu, Bude pak bývalý pan ministr okradené důchodce živit ze svého. Už nyní existují níznaky, jak se podsvětí na s-karty těší.
    • Pan Drábek je za vodou ,je to sprostý hajzl .Ono vybírat si důchod z bankomatu není jen nebezpečné ale za výběr si vezme banka samozřejmě i patřičný poplatek.Proč ne když máme tak velké důchody.To se těch lumpů ve vládě netýká ti už mají nahrabáno,že jo pane Nečasi Kalousku Drábku a.t.d. Vyjmenovat všechny ty grázly by bylo zbytečné,je jich moc.!!!!Je to do nebe volající co si s námi dělají To komunisté opravdu nedělali ti by se museli od nynějších zákonodárců hodně učit.Naše nová doba nám přinesla násilí sebevraždy vraždy loupeže korupce násilí a hlavně soustavné zdražování a okrádání těch co mají nejméně což za chvíli nebudou mět ani co jíst.Hlavně že pánům na hoře rostou majetky a škraně že za krátký čes neprojdou ani dveřmi.
  • Už se "těším" jak bude oznámeno:
    -Dobám, kdy penzisté dostávali důchody od poštovní doručovatelky přímo ve svém bytě či si pro ně chodili na poštu, zřejmě odzvonilo, tyto byly zrušeny, není na výplaty poslancúm,senátorům a vládě a paní Piková musela dokonce prodat rezidenci...
  • Jeden z představitelú páchajících na obyvatelích genocidium. Tento Krysí čumáček za to musí pykat!
  • Nedovedu si představit, jak budu zajištovat každý měsíc své 80tileté matce výběr důchodu z bankomatu 9km vzdáleném. I kdyby měla ten bankomat vedle sebe, tak si z něj prostě ten důchod sama není schopna vybrat! Dochází toto všechno všem těm, kteří vymýšlejí takovéto a další "odčerpávání a sypání peněz do něčí pokladničky" ??? Jen když někteří jedinci budou mít zase z čeho brát a za rok či dva se dočteme, kdo je vinen a kolik v tomto kdo zpronevěřil či kolik to nás, daňové poplatníky přišlo a kdo se jak napakoval, ale o jejich zabaveném majetku či plné náhradě škody nepadne už ani slovo! Je to pra*sár*na co dělají s našimi penězi! Ať už táhne tato ver*bež do pr*de*le! ...a bude na zdravotní péči i starobní důchody pro nás pro všechny! Jinak se s takovou ver*be* ží nedočkáme vůbec ničeho jen zase pra*sár*en a zlo*ději*ny!
    Pověsit do klece z pletiva a nechat je viset za každého počasí snít o tom "každém jejich slavném projektu" a ne sedět v teplíčku a nakupovat v levné kantýně svačinky a pobírat odměny za spaní v práci *12* kam se ještě dovezou státními auty na naklady nás všech!
    *12*
  • Tak to je výborný počin. Místo aby penze doručovala Pošta ve vlastnictví státu, tak prachy budou ležet u soukromé banky a důchodci budou platit dopravu aby se k nim vůbec dostali.
    Nedivím se, že lidi s nostalgií vzpomínají na dobu před tzv. sametovou revolucí.
  • Podle mne je tento příkaz zásah do svobody rozhodování a násilí na bezbranné skupině občanů. Má to vůbec v Evropě obdoby? Každopádně antisociální a antihumánní návrh.
  • Jsem zvědav,jak dlouho to bude trvat,až bude Drábek bez ochranky,než jej nějaký důchodce přetahne holí.
    • Lepši by bylo kdyby na toho Z M R D A párkrát vystřelil, ale něčím jiným než airsoftovou pistolí, nejlíp brokovnicí! *16*
    • Pozor na "samurajské meče " v rukách důchodců !
  • Ošklivej člověk !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit