Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Stačí dokázat alespoň něco z čeho je obviněn.Zatim.se o tom jen mluví, důkazy žádné.

  • Arogancí, urážkami spoluobčanů, neslušností, a vlastní hloupostí nic nezměníte. Zapomeňte na ty "umělce"  o žádné nejde, tohle umělci nejsou a nikdy nebudou. "Umělec" Banga"?! Hahahahaha..."Umělec-režisér Mádl", "umělec zpěvák Klus"? "Umělkyně" prsatá Čvančarová a svlékačka Geislerová" ?! Tak to máte o umění zvrácené představy!   200 tisíc lidí se předvádělo na Letné, ale 5 milionů dalších moudře relaxovalo doma. Babiše jsem nevolil a nebudu volit, ale podpořit tu sebranku placených - najatých "organizátorů" na Letné-ani omylem!!!😈

    • Vážený triadore, souhlasím. Přeji hezký den

  • Srovnání s rokem 1989 je nesmylsné. Tenkrát šlo o změnu systému, zavedení demokracie, možnost cestování, svobody.

    Kdežto dnes jde pouze o to, aby Babiš odstoupil, což prakticky lidem nepřinese nic konkrétního. Téměř všichni se shodnou na tom, že ekonomicky se mají lidé nejlépe v historii a vy chcete, aby volili někoho jiného, Proč by to dělali? Jenom proto, že někdo (nějaký Minář) uspořádá na Letné divadelní představení?

    Nebo budou "dělat bordel" jen proto, že je k tomu z tribuny vyzve Banga?

    Kdepak, lidi už nechtějí skákat tak, jak jiní určí, že je to "správné". Budou se chovat přesně naopak, to jste to ještě nepochopili?

    Mimochodem já kupodivu nejsem volič Babiše, aby bylo jasno....

    • To, že se máme nyní nejlépe je ovšem zásluha Babiše asi taková, jako že je nyní léto. Lidé kteří stávkují nemají jako životní prioritu mrazák plný žrádla, navíc si uvědomují, co asi přijde po současné etapě, kdy vládnou ti stejní lidé, bývalí komunisté, kteří přivedli do kopru socialismus. Likvidace a dehonestace živnostníků, drobných zaměstnavatelů, likvidace Agrofertu nepohodlné konkurence, zánik regionálních malých výrobců potravin, arogance státní správy, prohlubující se  oligarchovský systém, neinvestování do vzdělání ( to je celkem pochopitelné, vzdělaný člověk by nevolil kreaturu slovenského štbáka ) zdravotnictví před rozkladem, zatýkání členů ANO v regionech po desítkách jakožto ukázka správy věcí veřejných, drzé komoušské chování Faltýnka  a spol. Jste to Vy milý pane, který nic nechápe a skáče, jak amorální vrchnost píská, poněvadž máte naspané břicho k prasknutí  a domníváte se ve své přirozené prostotě, že tohle je vrchol blahobytu.

      • Vidíte jak zase manipulujete. Já nikde nepsal, že současný nejlepší stav je zásluhou Babiše. Já jsem psal, že proto, že se mají lidé nejlépe, tak nemají důvod volit někoho jiného.


        Ale to jste vy a vaše pravdoláskařská "objektivní" veřejnoprávní média. Překrucujete, lžete, manipulujete a pak se roz

        čilujete nad něčím, co jste si vymysleli sami. Dosti hloupé, nemyslíte? 

      • Typické,opoziční bláboly,vážený petřiceknowaku,ty si strčte za klobouk,jestli nějaký nosíte.A přestaňte se ohánět komunisty,tato mantra už za 30 let pořádně vyčichla.Spíše si všímejte těch vzteklých pravičáků a komsomolských pirátů.To je dnešní zkáza dát do pořádku ekonomiku státu.

        • Děkuji pane Stingu. 

          Zastánci, účastníci a profitující z velké státní loupeže počátku 90. let minulého století se nezmění. Budou dělat bububu s komunisty ještě za padesát let, když tahle skupinka dědečků a babiček už nebude existovat.

          Museli by totiž něco sami vymyslet. A to je daleko pracnější. 

          • Tak, tak.

  • havloidní, knížecí, kalouskovsko němcovské fialové nedemokratické síly se spojily, ale stejně nic nenadělají

  • Je k popukání jak se o pana ministerského předsedu snaží otřít botku kdejaký moula. Kdysi kočíroval zavedenou průzkumnou agenturu nějaký sociolog Hercman. Tak kvalitně až ji dovedl ke krachu. Nyní vylezl stařík z nory a dělá chytrého. A prý má ANO jen tak max 30% všech voličů. Zbytek národa je proti.Jo hochu. Při tvém vzdělání se dalo předpokládat, že mluvíš o lidech co došli k volbám. Kdeže, tady chytrý stařec vidí globálně za republiku! Stařecká demence je sviňa. Viz Svěrák na Letné.

    • Ten výrok jsem v posledním roce slyšel mnohokrát z různých úst, nicméně nikdy celý, zde ho tedy celý uvedu, je universální:"Pro Babiše je 30 % voličů, zbytek národa je proti. Pro nás je 10 % voličů, zbytek národa je proti." 

  • Já bych řekl, že vás Andrej Babiš dobře nakopal do prrdele. Volič Andreje Babiše a Miloše Zemana neopustí ani kdyby byl konec světa a všichni vy volové by jste tu zůstali zanecháni ve vašem marasmu 😎😎😎a to se stane...
  • Babiš je naše poslední šance jak zabránit tomu, aby kontrolu ve státě převzala netahačská pakáž z neziskovek.
  • Nalimst

    Já sice Babiše taky nevolím, ale proč se lidi rozčilujete? Já chápu že vám Babiš leží v žaludku už od voleb, jenže si vůbec neuvědomujete, jak moc třeba mě iritují politici, kteří se líbí vám. Pro mě jsou třeba Kalousek, Fiala, Bartoš nebo aktivista Minář tak odporní lidé, že bych jim ruku nepodal a nepotřebuji svůj odpor k těmto politikům nijak vysvětlovat. Vy nenávidíte Babiše a já Mináře (nejen) a to jsem ho viděl jen chvilku, jen mi ti lidé nestojí ani za to, abych proti nim demonstroval nebo na ně někde pískal... Politika, ač se vám to líbí či ne, je z 80-90% o osobních sympatiích. Kdybych měl na výběr jen mezi Bartošem, Kalouskem, Minářem, Drahošem, Hišerem a na straně druhé Babišem, tak mu to taky hodím:) Na to co se musí stát aby lidé Babiše nezvolili je jednoduchá odpověď - musí vedle něj vyrůst jiný politik, kterého by lidé byli ochotní zvolit a ten chybí. Nevěřím ani těm opozičním plkům, že ekonomice se daří za Babiše jen náhodou a jim se náhodou pokaždé nedařilo.

    Výběr politiků v naší zemi je ubohý. ODS si do čela zvolila nesympatického, jízlivého, nevýrazného a naprosto nevtipného Fialu, který umí pouze kritizovat Babiše - dost primintivní. Mimo to v ní dřepí stále titíž lidé, kteří byli u všech rozkrádaček a tunelů, kterých bylo desítky ne-li stovky. ČSSD by se měla přejmenovat na Armádu spásy, protože už roky umí jen rozdávat cizí (naše) peníze - rozdávání peněz ale není sociální politika - to je charita! Slizoun Sobotka a hlavně pak Dientsbier, který zurážel všechny české voliče svými bláboly o hnědnutí společnosti jen proto, že se tu nechceme nechat vraždit muslimy, ČSSD definitivně zazdili. Zeleno červený Bartoš je pro lidi 40+ prakticky nevolitelný a není to jen účesem. Je velké štěstí pro ČR, že si včas uvědomil, že Piráti nemají žádný reálně realizovatelný politický program a vytvořil z nouze ctnost - "konstruktivní opozici", která kritizuje Babiše:) Navíc mají naivní levicově-ekologické vidění světa a sklony k přerozdělovat. Soucitné lidovce ateistický český národ volit nebude - jejich potenciál je 15% věřících katolíků a z toho jim pravidelně dá hlas tak 5-10%. Já rozhodně ne - křesťanský soucit, sebeobětování, odpouštění našim viníkům patří do kostela, ne do politiky. Komouše jsem už jednou zažil a stačilo. TOP09 - pravicová proevropská promigrační strana? To je něco jako růžový lední medvěd na Sahaře a mimo to je plná opravdu odporných lidí jako Kalousek, Feri... Starostové jsou takové Béčko TOP09, jen si nemohu vzpomenout na žádné jméno, což znamená, že nekoncentrují takové panoptikum jako TOP09 a tím jsou pro řadu lidí stravitelnější než profláknutí politici z TOP09. Okamura sice občas blábolí taky pěkné nesmysly, ale má jasný cíl - buď opustit cestu k hnusné Evropské říši, kde z nás bude nakonec takové bezvýznamné Katalánsko a z Evropy nepovedená rozvrácená a rozhádaná kopii USA, nebo pryč a hlavně žádný migroše z Afriky, kteří jsou naprosto neintegrovatelní do Evropské společnosti, která se do dnešní podoby vyvíjela tisíce let, zatímco oni žijí mentálně v pravěku a ještě tisíce let se to nezmění, jestli kdy.

    Já si vystačím s SPD, ale pokud se tu neobjeví politik a strana, která bude schopná strhnout 25-30% voličů, tak ať raději vládne trestně stíhaný Babiš, to se na mě nezlobte, i když vím že budete:). Pro fungování státu je přednější stabilní vláda, která vládne a tahle ne zrovna špatně, než banda 5% stran, která se na ničem nedohodne a nesestaví ani vládu... Ideální vláda v našich podmínkách se skládá z koalice dvou stran, jakž takž může fungovat i koalice 3stran i když zatím většinou skončila předčasně, ale složit vládu ze 4-5-6stran je naprostý nesmysl, pokud nemají všechny stejný program a to nemají a způsobí to na 100% pouze chaos, takže ač jsem Babiše nevolil, jen ať dál vládne, dokud politická scéna nevyplodí někoho volitelnějšího, ale ta je v tomto ohledu čím dál impotentnější, protože lídry stran volí výše postavení funkcionáři a speciálně v ODS (nejen) to připomíná volbu mis kompromis - jsou voleni lidé, kteří mohou být hypoteticky lehce někdy v budoucnu poraženi a silných osobností se systematicky strany zbavují.

    Přežili jsme Husáka, Jakeše, Nečase, Paroubka, Topolánka, Sobotku... Babiše stvořily politické strany, které jsou dnes v opozici a co je horší - nepoučily se ani za mák - neočistily se od lidí co stáli v pozadí stamiliardových lumpáren. Pokud jim radí nějací poradci, tak by je měli okamžitě vyhodit, protože program "Pryč s Babišem" je fakt ubohost a je to také důvod, proč má Babiš stále okolo 30% a strany s tímto "volebním trhákem" mají sotva 5%.

    • Ti důchodci a mladé maminky, co na Letné bouřili proti Babišovi, ohrozili ostatní důchodce a mladé maminky, kteří čekají na slíbené zvýšení důchodů a mateřské. Milionchvilkoví aktivisté jen destabilizují politickou a společenskou stabilitu.
  • myslím, že to má opačný efekt, bude mít ještě více voličů 

    • Mirecek

      Já jsem jej tedy nikdy nevolil, ale fandím mu a myslím si totéž, co vy!! Zvedne mu to preference, tak jako při obou volbách Zemana. Čím víc ho ti ubožáci napadali, tím víc lidí jej volilo a zavřelo těm "lepšoidům" huby :)


  • To je otázka za milion.

    Tohle kdyby ta klika TOPlých a modrých strak věděla, tak už má po starostech.

    Představte si, oni si dovolují otevřít prošetření privatizace!!! Taková troufalost!!

    Všechno už je stejně pryč, na nic nejsou doklady, nikdo si nic nepamatuje.

    Ale jen to pomyšlení, že by ty zlodějiny někdo pojmenoval.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit