Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stát vlastně daní vlastní daň – a touto "daní na druhou" vás zkasíruje. A zaksíruje vás o peníze co vám dal zaměstnavatel, ale než se kvám dostali opět je stát pokrátil o daně a to hned několikrát... *11*
  • Spiknutí mocných aneb ropu ani elektřinu už dávno nepotřebujeme.
    Génius Tesla již počátkem 20 století přišel s tím jak získávat elektřinu zdarma z okolního
    prostředí. Také propagoval elektromobil. Pak je i tzv. auto na vodu.

    Velmoci ( USA Čína Rusko ..) však toto vše již desítky let blokují protože jejich mocní
    bohatnou právě na ropě. A lidé jako hlupáci dál platí složenkou za elektřinu kterou
    mohou čerpat bezplatně.
  • Po komunistickém převratu a dosazení maskota na prezidenta se jen v tomto Absurdistánu jenom zdražuje,proto pochybuji,že by byl u nás benzin a nafta pro lidi jako dříve.Akorát nevím jak to budou řešit až nám tady budou klepat na dveře islámisté,protože tady již nemáme hranice a začínají nás škubat opět státy kolem nás.
    • tichej mnichov
  • Pokud se zvedají ceny ropy, vše zdražuje a ceny letí vzhůru. Nyní během roku klesla cena nafty a benzinu o více jak 10Kč na litru. Paliva zlevnila, výrobky a vše ovlivněné výrobou nebo distribucí (cenami paliva) zůstává ve stejné cenové hladině. Zajisté všichni víme, co nastane v momentě růstu ceny ropy. Vše co bylo díky vysokým cenám v předchozích letech zdraženo zas opětovně zdraží. Scénář je tudíž jasný. Kdo z toho profituje je taky jasné. Všichni si jako tradičně zanadáváme, ale nic se nestane, do ulic nikdo nevyjde. Takže toto téma ani nemá smysl řešit.
    • Byli jste celí nadšení z toho, že tady konečně budou soukromníci, tak chvalte!
  • celková daň z toho co vyděláte dnes činí 53-60%! jojo zlatej středověk a desátky tedy pouhých 10% a to se lidem zdálo že si vrchnost bere za nic tolik....
  • Co kdyby byla ropa zadarmo. Kolik by stály benzín a nafta?...K tomu nikdy ani teoreticky nemůže dojít i kdyby to bylo v pohádce a nejen u benzínu i nafty.., protože v tu chvíli by se státy a režimy..,okamžitě a dokonale postarali o názvy a prosazení nových daní i jiných poplatků.., aby lidem zůstalo pokud možno co nejméně a "někomu" zas "spravedlivě" co nejvíce..
  • Klesání cen pohonných hmot mne nijak zvlášť netěší.

    S vlastním autem ujedu na LPG tak 7 - 8 tis./ rok a to ještě velmi nerad, po různých nákupech a nepříjemných zařizování, pro svoji potěchu jenom pár kilometrů.
    Do práce chodím tři minuty pěšky.
    A v práci, jako řidiči z povolání, mi každý den ztrpčují dopravní zácpy v den ode dne přeplněnějších městech.
    Z nějaké momentální konjuktury taky nemám nic, nikdo mi nepřidá korunu, i když se jezdí pořád víc a víc a vozí se stále více zboží.

    Když bude laciný benzín a nafta, města se zahltí ojetými vozidly mnoha nudících se pobíračů dávek a dalších parazitů, jakož i luxusními vozidly bohatých pitomců, kteří se rozhodli svůj život prosedět v autě.
    Najdou se i tací, kteří ročně ujedou 120 tis. a ještě se tím chlubí, jak žijí naplno.
    Těm mohu jenom upřímně popřát, aby si vyseděli pořádnýho hemeroida.
  • Kdyby platili všichni daně tak by stát nemusel tolik danit benzín a cena by byla podobná té co je v americe. A nakonec by všichni na tom vydělali .Jenže nenažranost rádoby některých podnikatelů kteří mají z podvádění koníček je neukojitelná proto se musí ostatní poctivý na ně složit.
    • Co z toho milý Romku, když politici a státní úředníci jsou a budou schopni rozkrást jakékoli byť sebevětší množství vybraných peněz? Tím myslím i věci jako předražené dálnice, různé lobbisty, odkláněče vydržování nepřizpůsobivých a spoustu dalších podobných případů. To všechno je obyčejné rozkrádání státních peněz ať se to už nazývá jakkoli *16*
  • Stalingrad
    V roce 2004 stál litr-tedhy benzinu v zlodějčekostáně - NATURAL 95 od 23,4Kč po 24,5Kč podle kraje a čerpadla-barel cca 42,51dolaru brent....nechápu proč se dnes 12 / 2015 drží NATURAL 95 v průměru pořád na 29,6Kč !!!! když je cena ropy na nižžší úrovni než v roce 2004 -barel ccá 39,36dolaru brent .
    Takže kdo je tu ten největší zloděj !!!!?? Pumpaři nebo stát ??!!! Jedni i druzí to stále svádí na toho druhýho !!! A to platíme dálniční známky do kasičky eráru-ekopokuty za koupi staršího auta,evidenční prohlídky které jsou k h..nu-nic neřeší a pak vám policajti seberou auto a občane stěžuj si kde chceš-NIKOHO TO ZA 25 LET TĚCHTO ZLODĚJIN NEZAJÍMÁ !!!!Co pro změnu udělaly vlády,poslanci,senátoři??!!! Zloději si vesele kradou dál -tak asi ten zloděj bude ten stát-vlády,soudci,poslanci,ministři,senátoři !!!! *12* *12* A pořád mají málo ,zdražíme pokuty,zavedeme další a další daně....!!!Kdy se již konečně probudím z toho snu a pohádky o pyšné princezně-daňový výběrčí...poradci a personál ministrů,poslanců....jak to jen tenkrát mohli ti filmaři vědět kde dnes budeme žít !!!!!
    • U nás je nafta většinou za 25 a benzin za 26. Pravda, ne u Shellu a podobných společností.
  • Mě zajímá proč cena technického benzinu nebo petroleje je daleko vyšší než cena benzinu do aut. Cena technického benzinu nebo petroleje je až 50 Kč za litr. To je na to ještě vyšší daň?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit