Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano souhlasim vyssi platy si od zlych kapitalistu vnucovat nenechame.
    Mam navrh na stoprocentne ucinne protiopatreni, zahranicni ridici budou
    muset jezdit po nasem uzemi za nase mzdy.
  • Za stejnou práci, stejnou mzdu! A nepapouškujte kydy kapitánů průmyslu a jejich podržtašek, že nemáme odpovídající výkony. (Ať si tedy nedrží nevýkonný "řídící" aparát sestávající z rychle vykvašených manažérů a armády tiskových mluvčí odměňovaných spíše za bagatelizování a mlžení).
  • skonci tak , ze zadny cesky nebo slovensky nebo polsky atd ridic tam nebude chtit jezdit a delat ze sebe vola nebo ovci na porazku. To teprve bude sranda az jim ty jejich kramy nebude mit a chtit kdo vozit.
    A co jeste treba v TPCA Kolin . To patri zabozroutum. Plati tam ceskym knechtum stejne jako ve Francii . Nebo proc vlastne tady ta montovna bez nejake pridane hodnoty vubec vyrostla ?
  • pořád nám předhazují co a jak máme dělat podle západu a že na západě je to normální.ake když mají platit jako na západě tak se jim křívěj huby
  • ministrině práce místo zvýšení mizerných českých platů navrhne zbytečnou nic neřešící šikanu poctivě placených řidičů z ciziny *1* co taky čekat od členky ČSSD sociální demokracie v praxi! to nemůže být směšnější *1*
  • socialistická evropa spátky ni krok!
  • standadriver
    To jste vymysleli kravinu, o dopravě nevíte nic, do České republiky žádný německý řidič nejezdí, případný řidič s německou poznávací značkou je Polák, Čech, Turek, Slovák, Rumun atd., tak komu chcete oplácet ????
  • Ta Marxová-Leninová je úplná p... vypatlaná. Takovou hovadinu může vyplodit pouze socan. Mít doklady v češtině nebo slovenštině. To je to poslední, co si může zahraniční dopravce nechat udělat. Je vidět, že tahle slepice, je úplně mimo misku.... *1*
    • neni. Ono to cele vzniklo na zaklade ze zabozrouti jsou zvykli z historie drbat podlidi z kolonii a makat se line francouzske te svoloci nechce . Tak to zkouseji znovu a jinak. Potrebuji opravdu pres drzku a to hodne rychle. A klidne i tou formou dokladu v jazyce zeme kam kdo jede. Odnese to sice nevinej , tak uz to chodi ale potom kdo jim ten sunt bude vozit. Cesi tam ne , Francouzi sem taky ne , uz se na to tesim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit