Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • standadriver
    To jste vymysleli kravinu, o dopravě nevíte nic, do České republiky žádný německý řidič nejezdí, případný řidič s německou poznávací značkou je Polák, Čech, Turek, Slovák, Rumun atd., tak komu chcete oplácet ????
  • ministrině práce místo zvýšení mizerných českých platů navrhne zbytečnou nic neřešící šikanu poctivě placených řidičů z ciziny *1* co taky čekat od členky ČSSD sociální demokracie v praxi! to nemůže být směšnější *1*
  • socialistická evropa spátky ni krok!
  • skonci tak , ze zadny cesky nebo slovensky nebo polsky atd ridic tam nebude chtit jezdit a delat ze sebe vola nebo ovci na porazku. To teprve bude sranda az jim ty jejich kramy nebude mit a chtit kdo vozit.
    A co jeste treba v TPCA Kolin . To patri zabozroutum. Plati tam ceskym knechtum stejne jako ve Francii . Nebo proc vlastne tady ta montovna bez nejake pridane hodnoty vubec vyrostla ?
  • Ta Marxová-Leninová je úplná p... vypatlaná. Takovou hovadinu může vyplodit pouze socan. Mít doklady v češtině nebo slovenštině. To je to poslední, co si může zahraniční dopravce nechat udělat. Je vidět, že tahle slepice, je úplně mimo misku.... *1*
    • neni. Ono to cele vzniklo na zaklade ze zabozrouti jsou zvykli z historie drbat podlidi z kolonii a makat se line francouzske te svoloci nechce . Tak to zkouseji znovu a jinak. Potrebuji opravdu pres drzku a to hodne rychle. A klidne i tou formou dokladu v jazyce zeme kam kdo jede. Odnese to sice nevinej , tak uz to chodi ale potom kdo jim ten sunt bude vozit. Cesi tam ne , Francouzi sem taky ne , uz se na to tesim.
  • pořád nám předhazují co a jak máme dělat podle západu a že na západě je to normální.ake když mají platit jako na západě tak se jim křívěj huby
  • Za stejnou práci, stejnou mzdu! A nepapouškujte kydy kapitánů průmyslu a jejich podržtašek, že nemáme odpovídající výkony. (Ať si tedy nedrží nevýkonný "řídící" aparát sestávající z rychle vykvašených manažérů a armády tiskových mluvčí odměňovaných spíše za bagatelizování a mlžení).
  • Ano souhlasim vyssi platy si od zlych kapitalistu vnucovat nenechame.
    Mam navrh na stoprocentne ucinne protiopatreni, zahranicni ridici budou
    muset jezdit po nasem uzemi za nase mzdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit