Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • táto , to moře není tak modrý jako v tom katalogu ( odposlechnuto v Řecku)
  • Čeští burani jedou do světa. *1* *1* *1* *1* *1*

    Hezké kvádro z řeznického psa vzdělaného pána neudělá. Nejhorší je ta tzv. polistopadová
    smetánka která se napakovala jen díky krádežím. Svůj majetek dává na odiv zatímco
    nahlas mlaská při hamburgeru. I staré majetné rody se na ně dívají s pohrdáním.

    Stačí poslouchat jak se dnes bavějí mladé holky. To jen vzduchem létají samé PI.E. V TV
    se hromadě urážek říká humor. Malá děcka jsou čím dál tím drzejší a rodiče je ještě
    podporují. Nedejbože když je učitelka okřikne - tak je obžalována z týrání.
    • Lze jen konstatovat, že celá polistopadová smetánka nejsou nic jinýho než bejvalí řezníci, zelináři, veksláci a některé osoby z husákovsko-brežněvovské nomenklatury, které z OF vytvořili ODS, do jejíhož čela si zvolili jistého obřezance.
    • jen ty stare majetne rody dnes ... Taky zadna slava. A nevinim z toho jak je u nekterych zvykem komunisty.
  • Ano, mnohokrát na dovolené a vždy jen ostuda, jak se chováme a jak jsme nenažraní, jak umíme kritizovat, stěžovat si a nakonec?, nakonec nás okrádají naši vlastní lidé, co k tomu dodat,
  • u nas na nadrazi nad jaky neni plne souhlasim. dela ho rodily Rek Nguyen a takovy ingerience ... stresni kralik , morce , semo tamo nejaka ta krysa , dedek z vedlejsiho baraku nemuze najit jezevcika ... . Zbytek nakoupeny u zadniho vchodu supermarketu pekne ulezele a nekdo by to uz vyhodil. Kluk sikovnej svetaznalej . Kam se na nej nejaky rekove hrabou. kdovi jestli to jsou vubec rekove. Mozna nejaky privandrovalci tam kdovi odkud. A jeste musim doporucit , cili opravdu nesetri , kazdej si muze okorenit jak je libo. prej na srovnani nejakych chuti co se v tom nejak melou mezi sebou.
  • Stěžování, nadávání a zuřivost je jeden ze základních projevů naší české mentality, skoro naše národní kultura a sport. Když se nám někde nelíbí, proč tam jezdíme? Doma to je všelijaké, ale všichni jsou zlí. Kolik už bylo ostudy s naším cestováním! Zapomněli jsme, jak v devadesátých letech se v některých nákupních střediscích v Rakousku objevily nápisy: "Prosíme české turisty, aby nekradli." Zapomněli jsme, jak v různých hotelích museli při ranních "švédských stolech" upozorňovat české turisty, aby si posloužili podle chuti, ale aby necpali jídlo do tašek a nevynášeli ven? To byla tedy reklama české kultury! Nedávno tuto ostudu zažil jeden můj známý. On si sice nebral nic do tašky, ale bylo mu trapně, když personál hotelu musel upozornit jeho českou skupinu na to, že jídlo se nevynáší. A když jsme nespokojeni, tak si nabalme krabice řízků z domova a reprezentujme klidně dále naši kulturu, naše způsoby a naši mentalitu. Ať se celý svět dozví, s kým má tu čest!
  • No, já se nedivím, že jim dali něco jiného! Třeba jim Řekové nerozuměli, co vlastně ti vidláci chtějí. Ono se totiž sice píše "Gyros", ale čte se to trochu jinak!
    To mě vždy pobavilo, když jsem v cizině potkal takovou správnou českou rodinku nějakého tajemníka, anebo předsedy strany. To byla podívaná!
    • Když na zájezdy do ciziny jezdili tajemníci a předsedové strany tak já jsem nesměl nikam.Tak,že jsem žádné takové prominenty ani na dovolené potkat nemohl. Z toho je jasné, že jsi taky komunistický prominent. Nebo se pletu Jardo?
      • Já bych mohl oponovat tím, že členové strany a jejich poskoci také všem tykali jaksi automaticky.
        Abych to trochu osvětlil-existovaly určité dohody států, které umožňovaly výjezd i nečlenům Vašich stran.
    • ano, byl jsem svědkem a ještě se Řek zeptal . jestli chtějí " gyros do pity" ? a Čech si myslel, že na něj mluví sprostě a odešel a postěžoval si manželce
  • Komunisty do zahraničí nepouštět! Nikdy nepočítali s tím, že se tam někdy dostanou, a teď nám tam dělají jenom ostudu, burani vypatlaní!
  • dovolim si dat podobnym stezovatelum jeste jednu neocenitelnou radu. Kdyby se vam postestilo dostat se na vlne megavyhodnych slev do Turecka / nemyslim tim polsky trziste / , nedavejte si nikdy Turecky gulas. Budete zklamani stejne jako v Recku gyrosem. Vubec to neumi ti turci pripravit . Jediny spravny turecky gulas umi v hospode U krecovy zily vedle cisticky vod. Maji sice problem s dodavateli masa ale vzdycky si nejak poradi. Uz ho dovazeji zdaleka. Vono sehnat psa co se jmenuje Sultan da fakt fusku , neverili by jste.
  • Cekam ,kdy si zacnou Cesi na dovolene stezovat,ze personal nerozumi jejich reci.Proc nesedi
    doma na zadku ,kdyz umi kritizovat a znalosti /v hodne pripadech /nulove?
    • Na tohle už mají patent Amíci.
  • Proč teda pan dotyčný netráví dovolenou u nich na nádraží,fotku moře sežene a kvalitní gyros má zaručen.
    • A to ho ještě dělá rákosník !?
      *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit