Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bursík je prapodivný "člen", i když zelený, domnívám se, že nepadl až tak nízko, jako Liška a spol. To co zůstane u "zelených" je banda trotlů, kteří kde mohou, škodí. Příklady nemusím uvádět, jsou veřejně známy.
  • Ono nejde o "pravicovou" či "levicovou" politickou příslušnost. To je jen historicky formální rozesazení politiků v parlamentu. Nejde ani o politické teorie či politický program, který si různí výlupkové berou do huby. Pokud by totiž teorie, které jsou veřejnosti tak bezostyšně hlásány, přešly skutečně do praxe, to by nám bylo hej! Jde pouze o lidi, kteří svými líbivými a nikdy vážně nemyšlenými bláboly pouze ohlupují veřejnost. Je zajímavé, že KSČM je zticha, o KSČ se nemluví, ČSSD si hraje na lehce levicového neutrála, zatímco na pravé straně se množí neseriozní straničky, které svým jednáním zcela rozvracejí "pravicové" společenské tendence. Jak to tak vypadá, jednoho dne se pravicová politika zcela zhroutí, KSČ se probere z dřímoty a spojí se s KSČM, která se následně přejmenuje na KSČ a budeme mít zpátky svou poválečnou minulost. Dobře ti tak, nepoučitelný národe!
    A Radio Jerevan zase zahájí své pravidelné odpovědi na dotazy posluchačů....
  • další podvod na voliče, Bursík je modrá odnož stejně jako Babiš. tenhle blbákov je nepoučitelný, zase ovce budou skákat na lep
  • Bursíkovi už došli drobné, tak se potřebuje zaměstnat. A myslí si zmetek, že si lidé nechají
    líbit ty ohavnosti, co páchal v Topolánkově vládě. Bursíku, hledej pracovní uplatnění jinde.
    Ty už jsi v politice skončil.
  • Bursík v Topolákově vládě byl pohromou, jako celá tato vláda pro většinu občanů. . Bezcharakterní a bezpáteřní. Zelení jsou všude levicoví, jen u nás Bursíkovci stojí vpravo. Jeho Kateřina s biomasou ukázala svoje znalosti v této oblasti hluboko pod bodem mrazu.Diletanství neskutečných rozměrů. Odhlasovali zastropování zdravot. a soc. pojištění pro nejbohatší a zavedli rovnou daň. Způsobili obrovský deficit v rozpočtu, který pak začali snižovat škrty , které ničí životní úroveň nižší i střední třídy a i přestoto škrtání se zvyšuje státní deficit. Na polích a lukách pěstujeme díky nim fotovoltaiku na které nestoudně bohatnou solární baroni na úkor občanů, ale i firem. Dnes se opět snaží dostat k moci a potápět , rozkrádat a zadlužovat již tak zdecimovaný a rozkradený stát. Tak vážení Zelení s Bursíkem v čele - to stačilo, vás ve vládě a sněmovně již nikdy více.
  • Jaou, jaou, to je Kačenka, Bursíkova milenka,
    když jí Bursík natírá, orgasmus jen předstírá.
    To polda však nevěděl a Kačence naletěl,
    nikdo nic nešetřil a aktivního poldu nadřízený vyhodil.
    Kdo si na to vzpomene Bursíka volit nebude.
    • Biomasa věc je zlá, tupou krávu nadýmá.
      • Bursíku ty ogare, pomoz krávě trokarem
  • No Bursík a jeho proti levicová rétorika už za Topolánka nadělala mnoho škody pro zelené, kteří na západě od nás jsou spíše levičáci, bohužel proti tomu zdanění bohatých jako je tomu na západ od nás je u nich docela běžné.I pro pravici.
  • Bursíka zaregistrovat pouze se svolením lékařské komory,po přezkoumání jeho zdravotního stavu.
  • Bursíka považuje většina Čechů za takového lumpa,že jeho naděje se vyvalovat v parlamentu je skoro nulová.
  • no, byl pro nefachčenky takový názec PŘÍŽIVNÍCI jak vidno včil se přešaltovali na věčné politiky... Práce jim smrdí takže chtějí smradit na postech nejvyšších, za kohokoliv, jen když nebudou muset makat....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit