Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak v Německu,Francii,Česku a v jiných zemích EU jsou miliony nezaměstnaných a EU kupuje Ukrajinu pro USA a ne pro občany EU!!!!!Tak jak nepomohly miliardy Řecku,nemůžou Ukrajině pomoci ani biliony,neboť poltická chunta tam vše rozkrade! Proč se naši politici nepostaví proti tomu,že EU vyhazuje další miliardy z oken!?Jsou i z práce českých občanů!!!Bohužel ale našim politikům to je jedno a to z toho důvodu že ONI NIKDY nevydělají ani korunu pro stát a proto jsme v žebříčku bídy na předních místech
  • Brusel očekává, že jimi zaplatí reformy? *1* *1* *1*
    Ha, zaplatí leda tak něco oligarchům, něco nacpe na nákup dalších zbraní a něčím zalátá rozpočet aby se bankrot o měsíc odsunul. Pak bude Ukrajina žebrat o další injekce.
    Ale reformy? Musím se smát. *15*
    Ukrajina je reformovatelná asi tak, jako Islám. *2*
  • Vážení ukrajinisté,
    obdržel jsem Váš dopis, v němž obhajujete Stepana Banderu.
    Dovolte mi proto, abych Vám položil dvě otázky.Za prvé, znáte Banderův výrok: „Zabij každého Poláka mezi šestnácti a šedesáti lety?“ Pokud neznáte, nejste ukrajinisté.

    Pokud tento výrok znáte, souhlasíte s ním, nebo ne? Pokud s ním souhlasíte, naše diskuse končí.
  • Neberte vyzbojování fašistických banderovců na lehkou váhu, neboť to může vést k nevídanému konfliktu. Západ provádí politiku přesne podle Bismacka a to :
    "Výrok velkého německého kancléře Otty von Bismarcka, který prohlásil: „Mohutnost Ruska může být podkopána jenom jeho oddělením od Ukrajiny. Je třeba Ukrajinu nejen oddělit, ale také ji postavit proti Rusku, národ rozdělit na dvě části a pak se jenom dívat, jak bratr zabíjí bratra. Proto musíme najít a vychovat zrádce z prostředí ukrajinské nacionalistické elity a s jejich pomocí zvrátit situaci až do stadia, kdy budou Ukrajinci nenávidět vše ruské. Všechno ostatní je jen otázka času.“
    • Naprostý souhlas !
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Rozd%C4%9Bl_a_panuj
      Proti tomu je známý zákon proletariatu!
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Prolet%C3%A1%C5%99i_v%C5%A1ech_zem%C3%AD,_spojte_se!
      A když se vrátím do našich dějin tak jsou to "Svatoplukovy pruty !
      http://www.moraviamagna.cz/povesti/p_3pruty.htm
  • Vážený pane Juncker,z čí daní a kapes budete prosím tu pomoc posílat.Jestli opět sáhnete na moje peníze-urazím vám pazoury u samé....píííp či ááá to nesmím napsat-JE TU MOOCNÝ CENZOR A VELKÝ *12* !!!!! Bo je to pussy ?? *1* *1* teď si nejsem jistý
    Jen za svý pane Juncker,jen za svý a ty jste stejně nakradl !!!!
    • mohlo by Lichnštějnsko za ty daňové úlevy - že by t,y, kterým ulevilo, dnes dodanilo?
    • nic ve zlém,mohu se zeptat? vy jste róm ?
  • nechci podporovat západoukrajinské fašisty
  • Porošenko , Jaceňuk a další oligarchové už nemají kam sáhnout nebo co? vsadím se, že k běžný lidem nedoputuje ani cent.
  • Uff, to nejni dobrá zpráva. Připravte se na to, že soudruh Singer a spol. z ČNB vám opět trochu "podjebe" korunu, páč a jelikož tyhle PrintEura musí někdo zaplatit skutečnými penězi - penězi z reálných daní a odvodů a penězi získaných z nesmyslných kurzů vůči euru a dolaru! .. Financování UApučistů je hodně drahý špás, vo tom potom... http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1433-nacisticky-hrdina-soucasneho-kyjeva-zabij-kazdeho-polaka-mezi-sestnacti-a-sedesati-lety-na-prezidenta-zemana-utoci-ukrajinska-ambasada-i-havliste-jacenuk-mezitim-jedna-s-merkelovou.htm
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tak, včera se tu někteří vysmívali mému varování a dnes je euro oficiálně za 28 korun a bude hůř, židobolševičtí penězoměnci si opět s ovčanem vytřou ryť, oni totiž moc dobře vědí, že jim to zase projde.

    Pokud by vás zajímala reálná výše směnného kurzu CZK/EUR, tak aktuálně to je Kč 13,85 za 1 Euro!
    • *13*
    • Somálcům by se vaše znalosti ekonomie určitě hodily profilové logo a jméno už máte,jste na půl cesty *15*
    • Zdravím,pane číší z Vás absolutní nenávist ke všemu evropskému věřte mi že 90% lidí žíijících mimo EU na této planetě by si s Vámi tu zatracovanou Evropu a naši vlast ráda vyměnila za tu svou,věřte mi že u nás tak zase zle není a to že se neustále opíráte do pučistů,co je Vám do toho jak chtějí svou zemi vést,je to jejich vlast,né vaše,namáte právo je soudit,starejte se o blaho své země.Peníze které jdou na Ukrajinu Vám z platu nestrhnou,můžete být příští měsíc v klidu.
      • To slovo Blbštajn bych -s dovolením-STOkrát podtrhl.
        • poslužte si *3*
  • Pro Vaši informaci bych chtěl uvést, že Stepan Bandera hodlal na Ukrajině vytvořit vazalský německý stát. Měl v tom podporu Alfreda Rosenberga, ale protože Hitler se rozhodl, že Ukrajina bude po vítězné válce osídlena výlučně německými sedláky, tento projekt byl zrušen, a Bandera byl poslán do koncentračního tábora. Něco podobného se ostatně stalo i na našem území v případě Jana Ryse Rozsévače, zakladatele Vlajky.
    Dále bych Vás chtěl upozornit, že již prezident Juščenko vyhlásil Banderu za národního hrdinu, a že nyní se připravuje obdobné vyhlášení v případě pana Šuchevyče, který proslul tím, že v roce 1941 nechal ve Lvově postřílet tisíce Židů.
    Nemohu bohužel blahopřát Ukrajině k takovým národním hrdinům.
    Jsem rád, že jsem mohl doplnit Vaše informace a přeji Vám mnoho úspěchu ve Vaší práci.
    S pozdravem

    Miloš Zeman
    prezident republiky“
  • vlk taky sliboval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit