Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na více než do očí bijící jak se všichni snaží Babiše odrovnat. Tady jde opravdu o hodně koryt, když se na všech vrontách mluví jen o Babišovi. Je vidět , že ČSSD a další mají obrovský strach. všichni zaprodaní reportéři jen papouškují to samé do kola.Ani slovo o 300mega uznané judikaturou a to prý jsme právní stát. *8* Vyházet ty zaprodance typu Zaorálka a spol. A ty vaše komise??? Celý rok nic neděláte prazdniny volno a pak si sednoui u stolu a hrají si na poctivce. Benda a spol. je to na defenestraci. *10*
    • Svatá pravda. Ty komise- Blažek a spol, ten mravokárce z TOP a další, to je ubohost a odhodlání zlikvidovat pana Babiše a ANO jak proces s Horákovou !!!!!!
  • je totiž a zůstává velkým frajerem. Který na začátku šel do toho a za vlastní peníze zorganizoval kampaň která vyfičela vyžírky z ODS nebo TOP. Nebýt jej tak nám tady tato zavedená a dlouho profláknutá verbež rajtovala po peněženkách se slovy nic naprosto nic se neděje. Takže díky němu vyfičeli Nečasové a co nevidět i Kalouskové. Je třeba oddělit zrno od plev. Drží se palce i na Hnízdo čapí!
    • Všem fanouškům Babiše doporučuji přečtení knihy Žlutý baron. Kdyby tam bylo jen zrnko lži, tak by její autor už dávno bručel na Pankráci. V té knize je mimo jiné i odpověď na ten blábol, že si Babiš dělá volební kampaň za své peníze.On nám luxuje stát tak vehementně, jako nikdo před ním.
      • vanhorne
        " doporučuji přečtení knihy Žlutý baron"
        Nekteri normalni a slusni fanousci ji mozna cetli, ale nechteji verit a to jim nemuze nikdo zazlivat, ti jsou ale v mensine.Ta vetsina co umi jen nadavat, urcite ne a mozna vubec nectou.☺
        • Яагаад ийм тэнэг монгол хүн байна вэ?
  • Jo, jo, je hezké, jak se píše že "Babiše dohnalo, na Babiše se valí...." Nikdo neřekne, kdo to vytáhl, proč to vytáhl, proč teď...zde je vidět ubohost a nezodpovědnost novinářů, politiků apod. za něco řádně ručit...jen se vykecat !!!! A hlavně asi jejich provázanost a nedivil bych se, že nepsaná dohoda o neútočení až tady nejdej Bože budou fungovat "tradiční vyžírkovské strany", Kalouskovy padáky pro armádu aspol, Gripeny, Pandury, žádosti o úplatky...Těším se, že až vyhraje Babiš a ANO, budou mít i ministra vnitra a pak se vytáhnou všechny skryté průsery dnešní "politické elity". Budou přistavovat Ruzyň....A to už namočením lidí z ČSSD do sportovních dotací, ROP aspol...ovlivňováním to u ČT začíná, prolhanými a tendenčními servery pokračuje a politiky ve vysokých funkcích končí....
    • Babišismus = trochu fašismu + trochu komunismu

      A co nabízí? Že bude stát řídit jako podnik: všichni budou pracovat od vidím do nevidím za trochu žbrundy a hadry na sebe. Psychopat Bureš se bude snažit udělat ze země koncentrák.
  • Kdo dnes byl náhodou v Brně na Moravském nám.,tak musel být zděšen lživými volebními projevy vůdců ODS.Všichni ti,kteří zasvinily naší politiku,pronášeli sliby ,jak to oni dokážou,když jim dáme svůj hlas.Jenomže,kdo má paměť,tak si jistě pamatuje,co ODS zde za posledních 25 let "dokázali".Už nikdy více ...
    • vanhorne
      "projevy vůdců"
      Nevis kde budou vystupovat vudci ANOšikovcu, ze bych tam zajel a poslechnul si co nabizi?
      Pred nekolika dny byla v novinach zminka, ze se chystaji navstivit SeveroMoravsky kraj, ale datum neuvedli.
    • A o co je lepší smečka z ÁNO?
      • Jasně když je jeden za 18 musím volit druhého za bez dvou za dvacet.... ó svatá sprostoto nic jiného tam není????
      • ,3x lepší než Top
    • Máte recht, raději velkozloděje Babiše, aby převedl Moravskoslezský kraj na manželku, Zlínský na švagra, Vysočinu na Zemana, Prahu na svokru(tchyně) a zbytek na děcka.
  • nebude mít na výsledek voleb takřka žádný vliv. Pokud se Babiš dožije voleb, tak je zcela jistě vyhraje (i beze mě, volím někoho jiného). Ze současného povyku spíše tuším bojácné kvičení zasloužilých straníků, kteří mají strach z přechodu od hlubokých koryt k těm méně hlubokým. Ale ono to nějak dopadne, v seznamu mých starostí je výsledek voleb na 49 místě.
  • No jo bulvárek se rozjel. Tak se po....volím ANO. Proč? No to je jednoduché. Babišovi se přikládá vina za něco co neni dokázáno a je to nějakejch 50 mega. Kalousek, Sobotka, Nečas, Gross atd jako ministři financí úmyslně opomíjeli a kryli dluhy a daňové úniky velkých firem jako je FAV a mnoho dalších a jejich zpronevěra jen za Kalouska je nějakéjch několik stobvek miliard. A to vše zaplatili daňoví poplatníci tedy i vy antibabiši. Takže vezmu li Babiše tak jeho údajná zpronevěra je sotva půl promile procenta z toho co nechali rozkrást Kalousek a spol. a jako MF naprosto neplnili svoji roli ale jen hrabali. jediný kdo tuto roli začal striktně plnit a vyžadovat aby MF dělalo to co má je Babiš. A teď do mě antibabiši, stejně vaše odpovědi nečtu:)))
    • Tak Kalouska ještě nikdo nenachytal a to že se nechal chytit Babiš na čapím hnízdě ještě neznamená že udělal podvod jen za 50 mega a třeba ho neudělal ,nechte to na těch co jsou za to placeni.Myslím že Babiš i Faltýnek mají tolik peněz na právníky že nemají zapotřebí se skrývat za nějakou imunitu,ale že příznivce Bureše neodradí ty lži které situaci kroutí a kroutí,si to prohlídněte na záznamech.Mě to někdy připadá jako kdyby ze sebe chtěli udělat oběti a pak se osvobodit jako mučedníci co umučí každýho kdo nebude dělat to co si zamanou.
      • ... jsi známý PRIMITIV, blbe
        • jo máš vyjadřování jako tvuj guru a jsi známí ADITIV
          • xxx
          • čím je známí
            • aditiv - taky se mícháš do všeho a to sis nemusel založit oponentní kumul1 kvůli někomu kdo nestojí za nic, jo já zapomněl tys přece burešovo vejškrab,tak sorry jako *1*
  • Jak tady stále upozorňuji tak kampaň verdená proti Babišovi je trapná a to z důvodu,že jí vedou lidé,kteří o politice vědí velmi málo ,krom výtahu k moci a vlastního obohacení svoje a své rodiny.Již trapné je to,že tuto vládu vede člověk bez zkušeností a světového rozhledu i jazykové výbavy.,Doposud Babiš nevadil i když je původem občan rozděleného státu opředený hrátkami s STB a přesto se dostal na MF!!!Po amaterismu nastoleného tady v r.1989 chátrou a částí členů nechvalného prognostického blouznivého ústavu za podpory STB a KGB,protože si jinak dost dobře nedovedu představit ,že by se toto dobrodružství obešlo bez krveprolití,protože většina národa si žila v pohodě a v klidu s kvalitními výrobky dlouhodobé úžitné hodnoty včetně kvalitních českých a slovenských potravin ,což nyní říci nelze.Šunty z Číny minimálně 3x předražené jsou toho důkazem .Tento stát vyráběl od knoflíků až po jadernou energetiku vše v dobré kvalitě.Proto musel být rozkraden,aby nemohl nikomu konkurovat.Proto jděte k volbám a svůj hlas pořádně musíte zpeněžit než někoho necháte nastoupit do výtahu moci,je to jediné co nám zústalo .Není normální,aby byl takový přetlak na presidenta a vládu jako je nyní.Je dost vyčůránků,kteří v takovém měřítku koukají na svůj prospěch a ne dostat tento stát z marazmu ,do kterého byl v manipulován bezcharakterními lidmi.Nic nepracuje tak jak má.OSPODY,Soudy,Ministerstva atd,atd.
    • Bureš za ty nitky tahá už minimálně čtvrtstoletí a je spolutvůrcem tohoto systému a proto ho nemůže nikdy napravit!!!!!!!Otázka ekonomiky je zda už ti soudruzi po r.1980 mohli dál,protože prožrali už všechno,nástup perestrojky byl důsledek dlouhodobé hospodářské krize východního bloku.
      Jedno nám může celý svět závidět a to rozdělení Československa, pohled můžete mít rozdílný ,ale proběhlo v klidu a vztahy jsou po rozdělení nadstandartně dobré.
      Je ostudou českého voliče že si dneska nechává stát rozvracet metodami které používali na Slováky a bohužel Slovák stbák Bureš je jedním z hlavních protagonistů a jak je vidět přibývají další.
  • alexandr
    On Babis , skoda slov , o nem psat ! Ale kdyz jsi vzpomenu co vyvadela madam NEMCOVA pred poslednima volbama , tak mam pocit ze ji uz nikdo neprekona ! jeji krece a jeji snaha udrzet se ,tam kde ji to vyhovuje po strance financni ie neskutecna !!
  • makarenko
    babiš 30%,ksčm 13%,okamura 8% a je vymalováno...k tomu pár prodejných socanů a není co řešit
    • Úprava od prognostiků dle skutečného výzkumu mezi normálními lidmi.Babiš 36%,KSČ 20% a Okamura 20% a ostatní jdou na úřad práce kam posílají národ již cca 28 let.
      • Národ nějak mi nesedí slovák ,komunisti,japonec až na konec *9*
  • Jaroslav Bican jasně vidět jak novináři či vlastně článkaři vaří z vody.
    Nechme to na rozhodnutí vydat a na soudu ale nevymejšlejte pohádky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit