Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Pozor jde na vás Jégl ,ale nejprve smaže svoje výhrůžky

  • Pavel.Jegl

    Už toho bylo dost, Prášku. Pokud budete pokračovat v urážkách dostanete ban.



  • Ono "někde válejí" bych asi nepoužil a "nepořádek" také ne. Dostal jsem se pouze k práci na sestavování obecního rozpočtu, takže velmi zhruba chápu, co se skrývá pod vyjádřením:"našli jsme na to peníze". Troufám si tvrdit, že nejde o nález peněz v krabici od bot od postelí, ale o operativní přesun mezi kapitolami. Časem se samozřejmě může ukázat, že onen přesun mohl být třeba z principu krátkodobý nebo jednorázový a bude ho nutno sanovat přesunem jiným, ale třeba až za příští nebo přespříští vlády.  

  • Já to chápu jako legraci, ironii a nadsázku a nenadával bych do magorů. 

    Jen bych se vetřel do přízně profesionálních demonstrantů a pana Mináře. 

    Budu jim sbírat kartonové krabice a po večerech na ně čmárat "vtipná hesla." Za malý peníz potom odprodám k obecnému využití. Trh je trh a demonstrace na objednávku je prostě dobrý kšeft. 

    A třeba jednou obdržím statut odbojáře proti Babišovi, možná i nějakou trafičku. Jen malinkou....😛

  • Trucující, impotentní a pomalu už i legrační opozice.

    A to z počátku vypadala docela dobře.

    Sežrala je nezřízená touha po moci, sebestřednost, arogance a neschopnost ke spolupráci. Škoda. Tahle vláda by schopnou opozici potřebovala jako sůl. 

  • Možná to nejlepší teprve přijde. Oni mají dárečků. A nejen ODS. 

    Třeba i polopáni - plodámy z TOP09 překvapí. Hercem, zpěvákem nebo jiným kvalitním umělcem.😀

  • A toto všechno si pan ministerský předseda může dovolit. Protože pře pár léty Zubatá pleš zorganizoval ve sněmovně na něj štvanici. Jen tak. Že se jim to líbilo. Tvrdě za drzost zaplatili u voleb. Svinstva se tady u voleb neodpouštějí.Socani zaniknou.K všeobecnému veselí. Bohužel se zapomíná na extra křiváky co si říkají ODS a naposledy nám nadělili Nečase s Nagyovou.
  • felix.julec

    >Skokem na špek

    Zpět ke státní pokladně. Mám za to, že zmíněný příspěvek vystihl podstatu problému: Vládě se někde válely (a nejspíš ještě válejí) miliardy. Pravý stav věcí se tedy dá popsat slovem nepořádek.

    Babiš se vlastně chlubí nepořádkem. Proč by se tím ale nechlubil, když mu domácí publikum na tenhle špek skáče?<


    =============


    Zdá se,že na špek skáčou novináři.Stejně jako opozici je Babiš je tahá za fusakli a má z toho "vánoce".

    Babiš,na rozdíl od předešlých amatérů "zná mapu",je profík a umí hospodařit.Trucující politická opozice se z toho může zvencnout.

  • vanhorne

    " formují polofašistické úderné oddíly milionchvilkových aktivistů,"

    Pro nasi odevni firmu ktera sije uniformy i pro SalyAmy, to je potesujici zprava. Prave vcera jsme podepsali contract se spolecnosti Millionchvilkovychactivistu na 1200 uniforem jen pro stabni oficiry. Spocitej si kolik to asi bude munduru pro manshaft, to nemel ani Gen.George S. Patton. Mimochodem, nase sesterska spolecnost jim bude dodavat panzerfausty.

  • Jégle ty uděláš úplně nejlíp když se na to psaní v žoldu kavárny úplně vyreseš 

  • TY   MAGORE

  • Pavel.Jegl

    Pane Vejprtsky, kde žijete? Kde je ta hrůza, kterou popisujete? Pracuji na Václaváku, kousek od koně, a ujišťují vás, že tady žádná atmosféra strachu není. A když se 'milionchvilkově' demonstruje proti AB, je to spíš happening. Nikdo tady nevykřikuje fašistická hesla. Pravda v dubnu se kousek od koně krapet hajlovalo, to ale byli Okamurovi pohůnci.


  • Tomu ale sama nevěříte, že?

  • Pro nick cespdu:
    Dovolím si reagovat trochu volněji, pokud Vám to nevadí.

    Já doma žádnou opozici nemám. A sem tam doma nějaké peníze opravdu najdu. 

    Nezlobte se, ale není snad nutné být pořád zarputilý. Děkuji

    P.S.

    Jinak děkuji panu Jéglovi, prosím podívejte se sám. I opoziční poslanci mají přístup k základním národohospodářským údajům. Není to zase tak složité a už vůbec ne neveřejné. 

  • Autor nadpisu lže, Indiana Jones nebyl obžalován z podvodů a nelhal kudy chodil.

  • Pavel.Jegl


    Neveřejný???

    https://www.mfcr.cz/ najdete tam jak dílčí příjmy, výdaje, plnění etc

    Hledání je samosebou metafora. V rozpočtu je  spousta položek, které se dají hned škrtnout, které nejsou prostě proplaceny, protože se platby neuskuteční, protože tendr není dokončen apod. Díky nim se také rozpočet drží bez citelného deficitu.




  • Synu -  ja nikdy nikomu nic nezavidim...

    A o tom, jaky zastavam nazor na politiky tu nepisu ani ň ...

    Takze tvuj komentar je zcela mimo misu...

  • Jaké zdroje k reálným příjmům a výdajům má k dispozici opozice, aby mohla sestavit stínový rozpočet? Skoro žádné, přístup k většině takových zdrojů je neveřejný. Kdyby to všechno bylo tak průhledné, jak naznačujete, tak by Babiš nemohl pořád hledat a nacházet v rozpočtu peníze. Nebo vy doma také nacházíte, když hledáte peníze?

  • Víte, co je to žitný chleba?A jak chutná podle EN? Kysele a je lepivý, protože žito obsahuje více bílkoviny (lepku) než většina ostatních obilovin, dají se něho dělat třeba šachové figurky, dělalo se to za "rajchu" i za komoušů v base.

  • Jde to i jinak, Tomáš Baťa sterší to uměl a hlavně věděl, co je to morálka, co se sluší a patří, a do celostátní politiky nelezl. A to tehdy dotace jako dnes, nebyly!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit