Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale, ale. Kosovo jste uznali velmi rychle. Ukrajinci vám na neuznání anexe Krymu z vysoka s--ou, neboť většina z nich nebude mít příští rok co žrát i díky vám z JůEsEj.
  • Co vyřvává do světa nějakej Američan, to nikoho nezajímá. A Ukrajice teprv ne.
  • Ruskou anexi Krymu nikdy neuznáme, říká viceprezident USA.., představitel země jejíž samotná podstata vzniku je v principu nehorázného anektování území jiných !.., včetně vývozu té, své "svobody a demokracie" všude možně.., díky níž je dnes chaos, nejen na rozvrácené, nesvéprávné, totálně vytunelované, zkorumpované a prodlužené "Ukrajině" s loutkovou vládou a oligarchy i tuneláři v čele, ale i jinde ve světě..v souvislosti i s "běženci" do Evropy, jako produktem jejich rozeštvávací, "kapitálové" nenažranosti po cizím i z cizího. Kdo tu tedy chce vlastně koho víc poučovat a jakým právem ?!..Krym je s určitostí daleko víc právoplatně ruský, přesněji - slovanský už z dob mnohonárodnostního, "státního" útvaru známého, jako "Tartaria".., než indiánské území, později trestanecká kolonie- "Amerika", dnešních Američanů.., co dodnes nemají ani mezi sebou stále vyřešenu segregaci černé a bílé rasy a mnoho jiných i dalších problémů na úkor ostatních.. i když se tak poučovaně tváří, jako, že ano..!
  • P.J.Biden -víceprezident USA by si měl uvědomit,že se dějiny vyvíjí a již se nevrací,tak to je i s Krymem.Byl to prez. USA p. Reagan,který si podal ruce s p.Gorbačovem,tehdy šéfem Kremlu.Bylo po roce 1990 a děly se historické změny.Padla i železná opona mezi NATO a Varšavskou smlouvou.Rozpadl se Sovětský Svaz,Amerika-USA-zůstala celá.Ale postupně na tom prodělala Ruská federace s tím,že příliš uvěřila slibům USA a tehdejším,americkým politikům.Samostatná Ukrajina se odpojila a také- jako USA- nedodržela slovo i to napsané v její Ústavě.Dá se říci o Krymu jednu větu:USA si moc přály Krym pro sebe-respektive- pro svoji základnu a to se nezadařilo.
    • Psali na Sputniku, Ivane?
      • Semjon Gayínek ta bukvice je opět zde. Bude legrace, viď smraďochu Sergeji.
        • Psali v Komsomolskoje pravdě, Ivane?
          • Ne psali na Tiscali, ty bukvice.
  • zajímalo by mě jak by se zachovala UssÁ kdyby chtěli Indiáni vrátit své území
  • co bylo ukradeno,musí být vráceno,a tak se ruský krym vrátil rusku,ale prašivá amerika si dělala zálusk na sevastopol,už se tam viděla navždy,protože si vlastně ukradla skoro celou ukrajinu kromě krymu a novoruska
  • Srovnání s Amerikou dopadá pro Rusko katastrofálně

    Na českém Facebooku se masově šíří zajímavé srovnání platů a cen v USA a Rusku, které pro kremelskou říši dopadá značně nelichotivě. Tato tabulka přitom pochází z Ruska a dokazuje, že tato země není ideální místem k životu.

    Asi také proto se posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe, zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc. Měli však smůlu, Američané jim vyhradili pouze čtyři tisíce míst. A jistě není náhodou, že dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studuje Harvardskou univerzitu a v Americe také žije a studuje syn ruského premiéra Dmitrije Medveděva.
  • Názory některých amerických vládních činitelů jsou vážně k zblití. Kdo jim nezobe z ruky jak Angela, tak je okamžitě protiamerický, xenofobně homofobní terorista a bůhví co ještě. Bubák už si taky nevidí do huby, nebo jestli je tak vymytej NWO nebo čím? Svět se v (_._) obrací... *11*
    • Tak se klidně zase zblij, Ivane.
  • "Agresoři po celém světě musejí pochopit, že tužby a přání národů nelze potlačit tanky," konstatoval-no to USSA nemůže jako největší agresor a nejzadluženější stát světa pochopit,taková válčička ta by se jim hodila......

    Indiáni nikdy neuznají anexi Ameriky...Howgh
  • Obávám se,že Rusům zda USA uzná,nebo neuzná anexi Krymu bude docela fuk.Později se bude stejně prodlužená a zbídačená Ukrajina vžebrávat postupně,jako jednotlivé gubernie ,pod ochranná křídla surovinově bohatého Ruska.Možná,že potom nechají Podkarpatskou Rus jako následnickou zemi Ukrajiny a tam se budou moci obracet všichni kdo do krachující Ukrajiny cpou miliardy.Čechy bude čekat ještě navíc proud migrantů z Ukrajiny a hlavně proud migrantů z Izraele až IS napadne Izrael.To pak bude Čechům ,za jejich troubovitost veselo.V Česku už to chce nyní shánět kvalitní bejkovec a okované násady od krumpáče,dřív než toto revoluční nářadí značně podraží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit