Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Džamila, Kocáb a Uhl shánějí nějaký flek ??? Tak ať se jdou pozeptat na pracák. Zbytečných úřadů, které by zasloužili rozpustit je v ČR dost. Všechny vlády slibovali snížit počet úředníků a úřadů a přitom se úředníci rozrostly o 50 tisíc??!! Na těchto odkladištích známých, kamarádíčků a podobných je potřeba udělat pořádný průvan !!!
  • Pro neustálé a neutuchající řešení /pouze u nás neřešitelných/ zvláštností života jednoho etnika, není čas a chuť řešit závažné problémy původního obyvatelstva a jiných etnických skupin u nás žijících.
  • ..ale proč Šumava a Krušné hory? To přece není řešení, protože i to všechno je naše malé Česko a bylo by tím pádem ještě o hodně menší a časem by se stějně dál ukrajovalo a ukrajovalo.... A potrestané by nebyly okolní státy, ty by si s nimi poradily, ale trest by stihl naše obyvatele, kteří tady mají domov. Už i tak je ve všech okrajových částech republiky život o dost těžší, než ve středních Čechách nebo na střední Moravě. My jsme tu také lidi, nezapomínejte na to. Nehledě na to, že přes tu zmiňovanou bariéru by se už nikdo nedostal do Vámi zmiňovaných okolních zemí. To je moje odpověď i pro všechny ty, kteří tady navrhují na př. dát jim celé Sudety. Sorry, myslel jste to čistě teoreticky a určitě ne vážně, jenže my tu žijeme a tak nás tyto úvahy, byť i jen teoreticky, děsí.Také máme právo žít v kulturním, čistém a bezpečném prostředí. Druhou část Vašeho příspěvku beru. Zdravím.
  • Žádnej Pražák který nikdy neprožil několik let v blízkosti cikánů nesmí rozhodovat o tom, co je hlavní příčina této katastrofy. A kecy pana uhla že se musí tajit zločiny jimi spáchané to je akorát cesta do středověku. Žádnej Kocáb ani Džamila - až po ročním pobytu nás, buď v Ústí, nebo na Ostravsku.
  • Pokud by se vytvořilo ministarstvo pro lidská práva, jistě bude zaměřeno především na ochranu všech řádných a pracujících občanů proti "nepřizpůsobivým" a tzv. utlačovaným skupinám. Takoví Kocábové, Uhlové potřebuji nějaká korýtka nejenom pro sebe, ale i své soudruhy, proto tento křik. Pokud je někdo u nás diskriminován a utlačován na svých právech, tak to jsou právě řádní občané, kteří nepůsobí kriminální delikty a kteří svou prací vytvářejí hodnoty pro všechny. Právě ti jsou diskriminováni těmi, co nic nedělají a jenom vyžírají a křičí na všechny kolem "ty rasisto". Pokud by se nerozdávalo zdarma jim, ostatní by se mohli mít o hodně lépe.
  • Ať si aktivisti zaplatí ministerstvo ze svého.Jenom kecají a nic do toho nedají.Na co sáhli,tak sto let tráva neroste
  • Vomluv se, nejni to slepice, je to přece vopice! *2* *2* *2* *2* *1* *1*
  • Když slyším termín "aktivista", sám od sebe se mě otvírá "útočný nůž pěchoty" v kapse. *6* *6* *6* *1*
  • A až nám sem EU přidělí ještě pár desítek tisíc černošských uprchlíků z Afriky, tak to bude teprve veselo. Dovoluji si předvídat, že ti si s cikány hned porozumí a najdou společného nepřítele, tedy nás.
  • A co ta napadená trafikářka včera ve zprávách? To je jako NIC? Ta černá žena ji fyzicky napadla, tahala za vlasy, rasisticky urážela a vyhrožovala jenom proto, že měla uhradit dluh. Těch sprostých slov a urážek o bílých sv...ch atd. A koho pak policie umravňovala? Mǔžete hádat. Myslím si, že už jsme dočista v Řiťce. To své ministerstvo si stejně vyřvou jako všechno, na co si u nás jen vzpomenou. *10*
  • Tak to si vyprošuju, já nicky nekradu, to musíš jít o dům dál. Pro mě je Rusko a ostatní státy okolo, které se trhly stejně komunistický Rusko. Tak soráč. *11*
  • Tento orgán by nic neřešil ani nevyřešil, jde pouze o gigatrafiku pro trafikanty, kteří potřebují být opět přisátí ke státnímu vemenu, neboť se nedostali do PS ani do Senátu. To už tu přece bylo. Řešili to akorát od stolu z Prahy, občas zavítali na sever Čech a Moravy a tlachali rádoby vědecky do masmédií. Stačí k tomu oddělení na některém ministerstvu, ale s kvalitními lidmi, kteří s tím pohnou, ale hlavně budou mít kanceláře v těchto oblastech, nikoliv v Praze. Ministerstvo je nesmysl a vyhozené peníze, navíc v době krize, kdy se nám jich všude nedostává.
  • Bydlím v Havířově a VYPROŠUJI SI aby mě nějakej Kocáb nazýval EXTREMISTOU.
    Protože si to neprožil nemá PRÁVO ZA MĚ NĚKDE MLUVIT. A pomlouvat Českou republiku v EU nebo Kanadě, přestože finančně podporujeme lidi, kteří ani českou řeč neumí. Takoví jsou to naši občané ! A děcka do školy neposílají.
  • Pravá Nitka pro nepravou, zlodějskou Nitku .
    Vzal jsi mi nick drzounku a ještě píšeš nesmysly a lži. Já nikdy nenapíšu něco, co nemám zkontrolované a prověřené, to tu děláte akorát vy. Džamila Stehlíková není ani Ruska, ani Gruzínka, ale je kazašské národnosti. Narodila se v Almě - Atě . I Kazachstán je samostatným státem po rozpadu SSSR.To je pro změnu pro tebe neinteligente a zloději nicků.
  • Ministerstvo pro cikány nepotřebujeme. *5*
  • ty woe kde se vzala Dzamila ?! leta o ni nebyl oslyste vo trubce .. a jak nam bylo ze jo
  • je tu zlodej niku.Evika urazit nemuzu.copak de urazit vopelichanou slepici
  • Heslo první lidové vlády u nás po válce bylo: "policajtské pendreky už nebudou nikdy rajtovat po dělnických hřbetech", to už dneska za kapitalizmu a demokradcie neplatí!
  • Opravuji, Kazaška.
  • Splet jsem se je to Zazaška, ale to nic nemění na tom že to je samostatný stát jako Lotyšsko nebo Estonsko či Litva, z Ruskem nemá nic společného do ruska tyto státy patřily před rozpadem CCCR všechny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit