Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Džamila, Kocáb a Uhl shánějí nějaký flek ??? Tak ať se jdou pozeptat na pracák. Zbytečných úřadů, které by zasloužili rozpustit je v ČR dost. Všechny vlády slibovali snížit počet úředníků a úřadů a přitom se úředníci rozrostly o 50 tisíc??!! Na těchto odkladištích známých, kamarádíčků a podobných je potřeba udělat pořádný průvan !!!
  • Pro neustálé a neutuchající řešení /pouze u nás neřešitelných/ zvláštností života jednoho etnika, není čas a chuť řešit závažné problémy původního obyvatelstva a jiných etnických skupin u nás žijících.
  • Žádnej Pražák který nikdy neprožil několik let v blízkosti cikánů nesmí rozhodovat o tom, co je hlavní příčina této katastrofy. A kecy pana uhla že se musí tajit zločiny jimi spáchané to je akorát cesta do středověku. Žádnej Kocáb ani Džamila - až po ročním pobytu nás, buď v Ústí, nebo na Ostravsku.
  • Pokud by se vytvořilo ministarstvo pro lidská práva, jistě bude zaměřeno především na ochranu všech řádných a pracujících občanů proti "nepřizpůsobivým" a tzv. utlačovaným skupinám. Takoví Kocábové, Uhlové potřebuji nějaká korýtka nejenom pro sebe, ale i své soudruhy, proto tento křik. Pokud je někdo u nás diskriminován a utlačován na svých právech, tak to jsou právě řádní občané, kteří nepůsobí kriminální delikty a kteří svou prací vytvářejí hodnoty pro všechny. Právě ti jsou diskriminováni těmi, co nic nedělají a jenom vyžírají a křičí na všechny kolem "ty rasisto". Pokud by se nerozdávalo zdarma jim, ostatní by se mohli mít o hodně lépe.
  • Ať si aktivisti zaplatí ministerstvo ze svého.Jenom kecají a nic do toho nedají.Na co sáhli,tak sto let tráva neroste
  • Když slyším termín "aktivista", sám od sebe se mě otvírá "útočný nůž pěchoty" v kapse. *6* *6* *6* *1*
  • A až nám sem EU přidělí ještě pár desítek tisíc černošských uprchlíků z Afriky, tak to bude teprve veselo. Dovoluji si předvídat, že ti si s cikány hned porozumí a najdou společného nepřítele, tedy nás.
  • A co ta napadená trafikářka včera ve zprávách? To je jako NIC? Ta černá žena ji fyzicky napadla, tahala za vlasy, rasisticky urážela a vyhrožovala jenom proto, že měla uhradit dluh. Těch sprostých slov a urážek o bílých sv...ch atd. A koho pak policie umravňovala? Mǔžete hádat. Myslím si, že už jsme dočista v Řiťce. To své ministerstvo si stejně vyřvou jako všechno, na co si u nás jen vzpomenou. *10*
  • Bydlím v Havířově a VYPROŠUJI SI aby mě nějakej Kocáb nazýval EXTREMISTOU.
    Protože si to neprožil nemá PRÁVO ZA MĚ NĚKDE MLUVIT. A pomlouvat Českou republiku v EU nebo Kanadě, přestože finančně podporujeme lidi, kteří ani českou řeč neumí. Takoví jsou to naši občané ! A děcka do školy neposílají.
  • Ministerstvo pro cikány nepotřebujeme. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit