Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Karolíno.Děkuji Vám za to,že jste podpořila ožebracování důchodců.Žádám Vás,aby jste poradila těm důchodcům,kteří žijí sami v bytě 1+1 a platí nájem 4000+1200kč inkaso a berou jen 7500 kč důchodu.Jestli máte radu vyměnit byt za levnější,tak je problém levnější byt sehnat a též nejsou finance na zaplacení výdajů spojených se stěhováním.Nezbývá nic jiného než se přestěhovat pod most.Vám a celé vládě nejde o lidi,ale jen o to,aby jste si udrželi dobře placená koryta.Nejhorší je to,že ožebračujete ty nejpotřebnější a za to by jste se měli stydět.A.Š.
  • To je asi tak,když se slepice dostane k moci!.
  • Žádný kalous nebude hulákat na lessy.Chrańte naše lessy!
  • Antiparoubek je osel, vypuštěný z blázince.
  • Vypadá to,že Peake se zářivá budoucnost,kdy by pak měla na katovské mučírně zpívat o svých lumpárnách,přestává zamlouvat.Takže nejspíš zařadila zpátečku.
  • Antiparoubek se loučí se zdejší lůzou ražení Not CSSD a s cenzorama této směšné diskuze. Své poslání splnil. Má se dobře, má skvěle ohodnocenou práci a věčný úsměv na tváři :)))
    • věčný úsměv na tváři má kdejaký de*ent ve cvokhauzu...
    • Jsi sám chudáček pocházející z lůzy.
    • Když se máš tak dobře, tak proč píšeš tak nenávistné příspěvky.Ty by jsi měl vládě líbat zadek a sláva že končíš
    • Samomluvný a směšný a opuštěný ubožáku, je mi tě opravdu upřímně líto...
      • ... to ty jsi mi úplně ukradený, nestojíš ani za uplivnutí :))))
  • Jsem zvědav s čím přijde od prezidenta. Vypadá to, že hoši co si nakradli mají strach, že nezávislá policie začne rozkrývat postupně jednotlivé loupežné kauzy a bude se zabavovat nakradený majetek.

    K navrhovanému zvýšení platů poslanců a soudců. Nejdřív si je snížili. Nelíbilo se to ani jedněm ani druhým , hlavně soudci se soudili. Demonstrativně si je snížili, když sebrali peníze ve státní správě, aby je mohli dál rozkrádat, teď si je sami zvyšují a na ostatní kálí.
    Zvyšují tak deficit SR - zvyšují si platy na dluh, tak jako bombasticky zvyšují zadlužení republiky zákonem o majetkovém vyrovnání církví. Nebylo by možné systematické zadlužování státu v důsledku obohacování určitých skupin občanů možné považovat kromě trestného činu krádeže veřejných prostředků už nyní, v situaci v jaké se státní finance nacházejí , za velezradu? *16*
  • Politici jsou naši zaměstnanci. V podstatě, až na výjimky, jsou to však asociální psychopati a narcisové (a nejen u nás), kteří. se živí lhaním, či v lepším případě zastíráním vlastní neschopnosti. Tím se logicky dostávají do neřešitelných problémů a sežírá je paranoia.
    Co s tím? Pokud se neobjeví schopný demokratický vůdce, tak "lid" znovu naletí na fírera. Kolik narcisů je jen mezi prezidentskými kandidáty, či jinak řečeno, kdo jím není. Ryba skutečně smrdí od hlavy a Parkinsonovy zákony platí.
    SKUTEČNÝ VŮDCE BUDE TEN, KTERÝ SE NEBUDE BÁT OBKLOPIT SE LIDMI, KTEŘÍ BUDOU LEPŠÍ NEŽ JE ON SÁM.
    • S tím skutečným vůdcem souhlasím. Jenom malou připomínku: Jde o parafrázi výroku Frederica Taylora - zakladatele systému racionalizace práce. I Lenin jej doporučoval studovat !!!
  • já myslím že se policejní prezident chová nestraně když řekl podřízeným aby se nedali zastrašovat a vyšetřovali každého až je to politik nebo normální ovčan.. *16*
  • Jsem levicově smýšlející, ale dovedu si představit žít poklidně i v kapitalistické společnosti typu Austrálie a jí podobné, kde nemají takové "hovada" ve vládě, která z ostatních lidí, svých voličů, vyloženě dělá blbce.Omlouvám se za vulgárnost. Další provokací do nebe volající, je návrh Drábka na zvýšení platů politikům až o ticíce v době, kdy vláda škrtá, zvyšuje daně, obírá důchodce. Jsme snad takoví omezenci, že si na nás můžou "štípat dříví"? Jak dlouho jim to dovolíme?Dělat takové provokativní kroky komunisti, takovou dobu nasírat všechny lidi, to by tu nevydrželi ani 20 let.Získali jste svobodu a dýchá se vám líp? Je draze vykoupená a vlastně už ani není. Svoboda zůstala jen v tom, že si tady můžeme vylít srdce a zanadávat. Toť vše! Jaká je to svoboda, když policie a hasiči nemůžou manifestovat? Vláda je splachovací a jde jim jen o co nejdelší dobu se udržet při korytech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit