Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze shrnme ... po 25 budovani kapitalismu si nosme jidlo z domu, nemyt se, nesvitit, bavit se zadarmo (ale vzdyt .... prece co je zadarmo je spatne a nekvalitni ?! nebo jak to rikal Schlafengberg s Kardlousem ?! )
    • Nejlepší je, jak Degenere říkal, že když nebudeme mít plyn a ropu z Ruska, tak si mírně připlatíme za tu z USA. Hlavně, že budeme svobodní a budeme moci jezdit do Německa.
      • Plyn v baráku nemám, a auto si koupín nové s poloviční spotřebou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1*
  • To jsou rady jak do nedělní školy. Něco uspořit? Úplná pitomost. Nic se neušetří, to je pověra!
    Prachy je potřeba vydělat, né ušetřit! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mazat, či nemazat si chleba do práce, radši nemazat máslo je moc drahé. Salám si tam radši nedávejte, mohl by se při delším pobytu v práci zkazit. Ohřívání jídel v některých zaměstnání také nejde. Sprchovat se radši jen jednou týdně, nesvítit. Dobré rady do našeho čezkého způsobu života.
  • Ideální je se nenarodit, to se pak ušetří peněz..... *7* To jsou rady pro dummies.
    • Jo, jsi na tomto světě úplně zbytečně, doporučuji Nuselský most.
  • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *11* , co víc k tomu říct. Jak nám před 25 lety kázal TUNELDĚDEK Klaus, je třeba abychom si všichni načas utáhli opasky, abychom se všichni mohli mít v budoucnu lépe. A hele, někteří se opravdu lépe mají - Kožený, Smetka, Tykač, Pitr, Babiš, Gross, Rittig, Bém, Janoušek... a my si holt musíme zase utáhnou ty opasky (aby se ti nám rovnější mohli mít ještě lépe...) *12* *12* *12*
  • Maně si vzpomínám, jak před převratem vyhazovali žáci kvalitní svačiny do koše, ovoce ze školní jídelny /oběd i s pitím za 2,60/ lítalo v šatnách nebo se povalovalo rozdupané před školou. "Bídu na vás" , skuhraly jsme, ale že k tomu málem dojde, nás ani ve snu nenapadlo. Dnes si řada z nich nemůže dovolit ani oběd ve škole a svačiny obsahují chleba s margarínem a taveným sýrem.
    Na druhé straně tužba po zisku obchodníkú s občerstvením vede k zavádění automatů a část dětí jako první jídlo konzumuje cukrovinky, slané tyčinky, brambůrky, sladké nápoje. Jak může škodit sůl na žaludeční sliznici, když ta je po ránu nechráněná !
    Často se kritizuje strava ve školních jídelnách. Samozřejmě tam se hranolky nepodávají, je určený počet luštěninových jídel v týdnu, ryby, těstoviny, zelenina a ovoce. Zaplať pánbůh za tyto normy!
  • Ano, správně, rozvinutý kapitalizmus na vás, bando rozhazovačná. K obědu musí stačit ešusek s meltou a chlebem, k večeři brambory na loupačku. Koupat se v sobotu, chodit spát se slepicemi, aby se neprosvítilo. Topit dřevem ze soušek, které si přes léto nadělám. Vždyť tohle bylo před sto lety normální. Zvonili jste, tak to asi chcete nazpátek, né?
  • Děkuju za tipy. Tento měsíc jsme těch výdajů taky měli nějak moc, tak hledám, jak to trošku zredukovat. Plno zajímavých tipů se mi podařilo najít taky v tomto článku, kdybyste někdo potřeboval :-)

  • Jak se šetří z kontokorentu??? *15*
  • To já to řeším tak, že si každý měsíc odkládám určitou částku, a to za každých okolností. Abych měl své úspory v bezpečí, koupil jsem si na ně ohnivzdorný trezor. Takto je mám vždycky k dispozici, a kdyby došlo k požáru, tak i v bezpečí. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit