Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Havel největší omyl historie,jak podotkl když nesplnim to co tady slibuji odstoupím z funkce presidenta,lhář,opilec a buzík,však také to o něm řekli lidé kteří s ním byli v kontaktu,a za další to jeho podporované humanitární bombardování Srbska,hnus analník západu
  • Nechápu a taky nikdy nepochopím jak se tady chova justice,že Kocábovi tady prošli tunely ,v jiné zemi by dostal kulku do hlavy z řad vytunelovaných lidí,je to jen daší zmetek co chce kázat o demokracii
  • KocaboviToPreju.UzSeNaskodilVzivoteDost.
  • Paní Ivo asi ty lidé nejsou hloupé když dokážou ukázat na takové věci při kterých pan Kocáb připisuje zásluhy. Podle Vás bychom měli na všechno zapomenout nebo jsme ovce jak za minulého režimu? Přece máme svobodu slova a demokracii
  • Hajzl opustil rodinu a nyní se mu to vrátilo. Takto by měl dopadnout každý, kdo to udělá. A R. Vojtek by měl dostat karabáčem po palici, když dokázal opustit před porodem ženu. *7*
  • Je mně na blití, jen co ho vidím.
  • Je to odporný xindl.
  • To Kocábovi přejeme ,měl by se podívat na sebe do zrcadla..Kocáb je odpornej xindl. 3x hurá. *16*
  • ono na ty nefakčenka by někdo musel najít "bič" a věřte že by jim ruce dozadu nešli. Ale když zalepíte pracovní místa cizinci tak potom není kde naučit nefakčenka makat.
  • Paní Ivo jak tady čtu ty řádky asi jste si neuvědomila,že se tady jedná o muže který opustil svoji rodinu kvůli svému chtici. Někteří lidé dobře ho odhalili. Jestli Vás uráží vlezdozadkove tak mi ukažte kdo nemá chybu.
  • Vrána k vrane sedá. Nejsem nejmladší a bohužel paměť mi slouží. Jsme spolu přes 50let i když byli chvile,kdy jsme to chtěli ukončit. V dnešní době peníze dělají hodně. Takže závěrem:-kdo chce hodně padne na zadek.
  • Máš pravdu mi jsme asi nuly a nic si nepamatujemě jako většina národa v dnešní době. Radši máme podle Tebe držet hubu a krok. Bohužel jsou věci na které se nezapomíná.
  • Pane Josef, tady se neangažujte. Když čtu ty příspěvky, tak mi je těch lidí líto. Plácají páté přes deváté, mají určitě nějaké svoje nevyřešené problémy a nemá cenu jim cokoli vysvětlovat. V jejich případě by se to muselo vzít z gruntu a historicky. Je vidět, že jim chybí souvislosti a jenom plácají.... Také zastávám názor, naopak, je třeba lidem otvírat oči, ale je lepší si s někým sednout a diskutovat, tříbit názory a dozvídat se něco nového. Ne tady na sebe nechat štěkat někoho, kdo zřejmě snědl všechnu moudrost světa a nemá zájem vidět souvislosti. A takoví jedinci snad nemohou ani nikoho urazit. Oni totiž na víc nemají. Z toho je smutno a zároveň nebezpečno, protože ne že neznalost hříchu nečiní, ale naopak je náchylná k naběhnutí si na různé ideologie. Ale v této společnosti je opravdu zráta času se jakkoli angažovat. Jen aby jim vztahy vyšly celoživotně. A za další, co to může být za lidi, když jim dělá neúspěch druhého dobře a ještě mu ho přejí. Věnujme svoji pozornost lidem hodnotnějším.
  • Co jste dokázal Vy? Na někoho plivat, to je asi to jediné, na co se zmůžete. Zřejmě si ničeho nevážíte. Pokora, úcta to se dnes již nenosí. I díky jemu dnes na něj můžete takhle veřejně plivat. Škoda, že jste se o ten odsun nezasloužil Vy. Zřejmě bychom koukali. Podle sebe soudím Tebe. Toť asi vystihuje Vaše vyjadřování.
  • Vypadá to,že taky pěkně zanasis. Chudák Tvoje partnerka. Prvně zjišťuj potom piš
  • Nemec nebo rusak stejný ksindl. Němci chtějí zase zpátky majetek který sebrali naším lidem,když je vyhaneli z pohraničí že svých domovů jenom tím co si unesli. Můžeme to poděkovat naším mocipanum po roce 1989 a zvolením nového prezidenta,kterého první cesta po zvolení vedla k němcům. Proč asi? Nedělám v podniků kde mají němci většinu ale dělám výhradně v ČESKÉM podniku. Po Tvem dědové stříleli němci a zabili hodně lidi,ale rusaci mají taky hodně krve na rukou. Co taková Katynka? Zabili nevinné lidí zbytečně a to by jim taky mělo projít jako vrahům koncentračních táborů?
  • A co Němci? Nebo germánofilové? Taky ti vadí? A nebo bys Němcům nejradši vlezl do zadele až po kotníky? Po mým dědovi stříleli ze samopalu jen tak - z dlouhé chvíle. Prostě jenom jel na kole po ulici. A dnes nám naše garnitura Němce předhazuje jako naše největší kamarády. Rusové u nás za 40 let zabili cca 150 lidí (nehledě na to že je sem pár našich vlastizrádců oficiálně pozvalo), zčásti i neúmyslně při nehodách vojenské techniky, apod. Němci u nás za 6 let zcela systematicky a chladnokrevně zavraždili 350000 lidí jen proto že podle nich byli 'untermenschen' (a to ani neřeším že Němce k nám poslali proti naší vůli Britové a Francouzi - podle současné garnitury taky naší přátelé).
  • Máš pravdu Havlovi nesahámě ani ke kotnikum,protože jsme nezrusili trest smrti,aby dneska mohli pedofili a vrahy popravit. Takže zjišťuj a potom piš
  • No o Tebe by asi kolo žádná slušná žena kolo asi taky nepopřel,když máš tak predpotopni názory. Prvně zjišťuj a potom
    pis.
  • Naším lidem jak kterým ruce nejdou dozadu,ale dostane za práci nabídnuto 5,000kč.Přijde za ním ruský mafian a za tu samou práci dostane 15,000protože se ho každý boji. Takže taky zjišťuj fakta a potom piš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit