Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vacsinu hier som najskor stiahol a vyskusal a ak sa mi pacila tak kupil. mamkupenych cez 150 hier.
    Bez skusania som kupil DAO, Witchera 2 a Skyrim. DAO bola Collectors edition a lutujem ze som to kupil. Hra to nebola zla, ale ani moc dobra. Na Witchera som si odkladal peniaze niekolko mesiacov, minal som len tolko aby som urcite mal 50 eur ked to vyjde. Nelutujem to ani trochu. Skyrim ma sice daleko od dokonalej hry, ale za svoje peniaze som toho dostal dost.

    No ak som si neni uplne isty tym ze dostanem co cakam, tak proste nevyhodim 50 eur len tak do vzduchu. Keby som si kupil diablo tak by som si teraz trieskal hlavu o stenu. Kamos mi dal quest pass, presiel som to, je to po Skeleton Kinga a vobec ma to nebavilo. Vraj je to prave dovtedy nudne a potom uz super. To mozno pre druhych, mna to vobec neoslovilo. Je to arkadovka a nie RPG. Necudujem sa druhym ze ich to bavi, ale pre mna to nie je. A uz len kvoli lagom v SP a nefunkcnym serverom som rad ze som to nekupil.

    Ano, niekedy sa stane ze hru stiahnem prejdem a kupim neskor, lebo nemam peniaze. A ano, je to moja chyba, mam ju hrat az ked peniaze mam a mozem kupit. Ale proste niekedy vyjde hra na ktoru som zvedavy a hrat ju chcem no peniaze nemam.

    Tak ci tak, 150+ kupenych hier jaksik nesedi s tvojim tvrdenim. Keby s nami vydavatelia a vyvojari stale nev*jebavali a dodali to co slubili ze dodaju, tak by ludia nemuseli stahovat aby sa presvedcili ci je ta hra dobra. Ale kedze to robia, tak iba miliardar si moze kupit vsetko co sa mu pozdava. Pretoze nakoniec aj tak clovek zisti ze vacsina z tych hier za tie peniaze fakt nestoji. Ja by som napr za Mafiu 2 ani 10 eur nedal.
  • Black_Hand
    a co to na jeho tvrzeni meni? spis to jenom potvrzujes.
  • filias
    To jsou jen PR kecy. Neříkej, že tomu někdo věří.
  • Vím že tohle už asi moc lidí číst nebude,přesto na tvoji odpověď aspoň malá reakce.
    Celé to má 2 úhly pohledu.
    Tím prvním je v podstatě to, na co si narazil, tím je zhodnocení vzniku jákési finanční škody.Zákony v tomto směru máme (a asi nejenom my) děravé jak řešeto, takže víceméně souhlasím s tím, že podle litery zákona je to nanejvýš sporné.
    Druhým úhlem pohledu je morálka.Jak jsem napsal, tvůrce jakýchkoliv dat do toho musel něco investovat a investoval to s tím, že očekává nějakou návratnost.Víme že dnes zadarmo není pomalu ani pozdrav. Z tohoto úhlu pohledu, pokud si jeho práci stáhneš a používáš ji bez toho,aby si mu za jeho práci vrátil adekvátní náhradu (požadovanou cenu) tak si ho vlastně okradl.
    Mimochodem, tvrzení, že pokud by například ten Zaklínač stáhnout nešel, tak ty 4,5M lidí co si ho stáhli, by si ho stejně nekoupily, je imho blbost, nevěřím tomu, že z 4,5M lidí by se nenašel nikdo kdo by si to nechtěl zahrát a tudíž by mu nezbylo nic jiného než si to koupit.Ovšem i moje morálka je dvojího pohledu(bohužel) Ačkoliv já sám pirátství příliš neschvaluju, dokážu pochopit, že existují lidé, kteří si tu hru prostě zahrát chtějí ale prostředky na to prostě nemají.Hold doba je zlá.Ovšem je i spousta lidí,kteří na to peníze mají, a nezaplatí.
  • Tak když si stáhnu nějakou hru a líbí se mi tak si ji pak koupím, takže si nebudu kupovat nějakou hru která vypadá sice pěkně ale celkově stojí za h---o
  • Piratstvi je jedna vec, druha vec je fakt,ze vyvojari casto hracum vedome lzou.
    Staci si vzpomenout treba na Crysis 2,kde crytek lhal PC hracum,ze Crysis 2 bude delana na miru PC scene a jak to nakonec dopadlo (lituji,ze jsem ten odpad koupil).
    Dale treba Mass Effect 3,kde si z hracu autori delali snad srandu, jak ruznymi zpusoby pujde jejich hra dohrat a jak obrovsky rozdil bude v dohrani hry, kde jste si prenesli sejvy uz od 1. dilu.
    Kdyz odsuzujeme piratstvi,tak taky odsuzujme tyhlety praktiky vyvojaru...
  • MrSanta
    Budiž ti přáno. Co já bych dal za to mít více času na hraní.
  • Polaci jsou posledni dobou celkem sikovni. Po dobrych Zaklinacich me velmi prijemne prekvapil i Dead Island (jsem fanda zanru) a myslim ze prodeji byli prekvapeni i samotni Techlandaci.
    Snad vydaji Dead Island 2,ktery uz bude vypilovanejsi.

    Jeste k Zaklinaci, do tretiho dilu bych uvital trochu lepsi soubojovy system, porad to podle me neni uplne ono...ale jinak skvela hra a jako jedna z mala obsahuje spravne drsnou mluvu a i nejakou tu lehkou erotiku.
  • Kdyz to tak beres, hudbu kterou chci ja tu ani neprodavaj. A presto za ni musim platit.
  • U věch her platí ta nejistota, jestli to bude dobrá hra či ne...
  • A do ceho mam videt ? Je to zlodejna jako kazda jina...je jedno jestli ukradnu auto,hru,dvd nebo prachy...je to proste kradez.Pitomec je ten kdo tohle podporuje...a to je problem dnesni doby - lidi si zvykli mit to na co nemaj
  • CRYPT
    Musim te zklamat, 1cku i 2ku mam original ty byly super, 3ka byla asi nejslabsi dil z cele serie pro mne, kazdopadne cekam az dovychazi dalsi milion DLCcek, pockam az se udela nejaka super edice cele trilogie, vcetne vsech DLC, v nejake pekne plechove krabicce a pak si to koupim. Nerozumim proc mam minuska, ale se*u na to *3*
  • Nejde o žádné omluvy a ty si klidně říkej co chceš. Tak hloupý abych cpal někomu peníze do kapes a následně zjistil, že jsem za drahé peníze koupil zajíce v pytli už nikdy nebudu. Už jsem takhle v minulosti přišel o hezkých pár tisíc. Víš co je zajimavé? Zajimavé je, že o pirátsví vždycky nejvíce vyřvávají ti u jejichž produktů se člověk setká s největším počtem problémů.
  • Zaklínač (1 i 2) je zrovna jedna z mála her, která by se pirátit neměla... Za to co ti Poláci předvedli si ty prachy prostě zaslouží... Speciální edice jsou bezkonkurenční, i po vydání se o hru dál starají (patche, rozšíření apod.) a o kvalitě hry se zmiňovat nemusim, podle mě jedno z nejlepších RPG vůbec...
    U takový hry si s čistým svědomím řeknu že to byla dobrá investice a s chutí si tu krabici koupim, než zadarmo sockovat 60 částí odněkud z rapidu.. Jasně, taky stahuju ale za některý hry je prostě až škoda nezaplatit *2*
  • smejki
    tož to ja. Já jen jestli sis "koupím jen to kvalitní" nepřetransformoval v oblíbené a pokrytecky zhovadilé "koupím jen to nejlepší". Evidentně ne *3*
  • deridon
    všichni tři si zasloužíté pekelné mínusy!!!
  • Menttor
    +-100 hodin je moje herni dávka na 2-3 týdny...zhruba. Přes prázdniny jsem to schopnej sfouknout za tejden, ale zase si nemyslete že bych byl nějakej extra nolifer :-D
  • Menttor
    Řekl bych že ty 3 dohraný zhruba odpovídaj...někde jsem se možná dostal do půlky a zvažoval koupi, ale drtivou většinu jsem po pár hodinách, jak říkáš, zahodil.

    Edit: Všechny je dohrát by asi nebylo v mé moci (a u některejch bych na to vážně ani neměl chuť :-D)
  • MrSanta
    Jak to s tím souvisí?
  • Veskoslav
    A auta kupuješ podle obrázků, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit