Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WoWP jsem hral skoro od začatku, po menších problemech v posledni době jsem zkusil WoT. pohyb letadel v WoT je naprosto legrační, tak možna o 10 roku pozadu a i tvary letadel za letu jsou no proste směšné, menu včetně hry jsem naprosto nezvladl, jednoduše řečeno tak nepřehledne že jsem to honem smazal, pořešil problemy ve WoWP a vratil se spatky, Wot je možna vymakanější co se tyka činnosti, rozmanitosti, avšak hra samotna je směšna, nepřehledna. Mam pocit jako bych se vratil k 10 let starejm hram, pokud tvurci WoWP zapracujou na detailech, rozmanitosti a propracujou hru více do atraktivnosti bude to jednička, bohu žel se to odrazí na nárocích hardwaru.
  • tonnymontana
    hral a odinstaloval. hodne se tesil ale strasne zklamalo a to jsem zkousel i betu. bohuzel pokud chcete letadla jdete radeji do war thunder a pokud to myslite vazne tak trea IL:S Ultimate kterej ted vysel v jednom nejmenovanem casopise za smesnou cenu.
  • Jack1947
    Tak jo az v Replay mne presvecily o vyzkouseni. Takze jdu do toho a kdyz mne to nebude moc bavit tak aspon si vyzkousim neco jineho pac Letadla z druhe svetove jsem jeste onlinove nehral.
    • Ani to nezkoušej, je to jen ztráta času. Osobně jsem to pár hodin hrál a pak jsem šel raději do War Thunder a už bych neměnil.
  • Kallessin183
    Jen dvě takové malé poznámky... 100 letaddel, není nic moc, když jich kokurence nabízí daleko víc a především se drží reality, WoWp zase bude přidávat letadla, které neopustila náčrt na papíře.. a druhá... to že mám nějaký zastaralý dvouplošník, by nemělo znamenat, že v bitvě sloužím jako cvičný terč. Já se svým dvouplošňíkem sestřelil nejdnu modernější stíhačku a jednou i bombardér *1* (mluvím samosebou o Warthunderu)
  • Hru som nainstaloval, zahral, odinstaloval. Vedla oblubenych European Air War, Il-2 Sturmovik je to neuveritelny brak.
  • Ja rikam jenom jedno ...hral jsem 2 mesice World of Warplanes pred War Thunder , ale War Thunder je proste lepe udelana hra jak grafikou tak i modelama i fyzikou....
    Ted hraju zu 3 tydny War Thunder a nedostanu se od hry ;)
  • Nehrál jsem to, ale když sleduju gameplay videa na facetube, tak to vypadá po všech stránkách hůř než War Thunder. Nejvíc mě irituje fakt zbytečně přeplácaný a ošklivý HUD, který je jak z doby Dooma 1, už tam chybí jen okno, kde bych viděl, jaký má zrovna výraz můj pilot *2* BTW ukazatel "život" u každého protivníka je jak špatný vtip.
  • WOT sa chvalil fyzikou a pritom voda nestlmi ani najlahsi tank, neuhasi motor, grafika na tie naroky by mohla 2krat lepsia, kazdy dalsi update je horsi a o prepojeni tankov, lietadiel a lodi dohromady len kecaju. WT jednoznacne vyhrava.
    A ten pristup - Clovek si obluby nejaky stroj nauci sa s nim a Warkurwing ho totalne do.......
    • To že to beží, jak to beží je do jisté míry tím, že snad stále není podpora více jader u procesorů, ale hlavně že chrlí tank za tankem, respektive sci-fi obludu, za obludou.
      • WoT podporu více jader opravdu nemá a jen stěží kdy bude. Komunita pláče, prosí a nadává už posledních pár let, ale nedá se nic dělat, musel by se přepsat od základu celý engine a to se hochům z WG prostě nevyplatí. Wargaming měl holt smůlu, že nikdo ze začátku nevěřil, že by ty jejich tanky mohly mít úspěch a tak byli finančně omezení, čemuž odpovídá i ten engine ze kterého se nedá příliš vydojit.
  • Uvažuji o tom že bych world of warplanes zkusil, jenže se mi do toho nějak nechce.... K té realitě ve War Thunderu... Mě nepříjde nic divného když dejme tomu s Čajkou anebo Gladiátorem sestřelím třeba Spitfire nebo Bf 109. Ty letadla toho byly schopny i v realitě (Viz slavná maltská epizoda se (Sea)Gladiátory Hope, Love a Faith...)a jak vzpomínalo jedno eso Luftwaffe (Steinhoff nebo Bär, teď si nejsem jistý, tak Rata nebo Čajka se držely často dost blbě v zaměřovači, ono se stačí podívat na to jak tyhle Polikarpovy vypadaly - malý, přemotorovaný letadýlka.... Navíc ve WT mají opravdu "Štilka" kulomety.... které cokoliv rozsekají za chvíli na padrť. LaGG 3 je sice silně vyzbrojený ale je to dřevák, takže jde snadno sundat a ani v reálu to nebylo nějak ceněné letadlo no a o Šturmoviko jsem se nedávno dočetl že pro jakoukoliv stíhačku, pokud se mu dostala před čumák představoval smrtelné nebezpečí díky kanonům VJA-3, které byly navrženy na louskání tanků... Jejich protipancéřová munice probila snadno pancéřování kterékoliv německé stíhačky...Sice u nich ještě nejsem ale třeba La-7 měla až tři 20mm kanóny v přidi, takže snadné míření a snadná trefa... Rusové si vůbec v pozdějích letech na přemotorované a relativně lehoučké stroje potrpěli, takový Jak 3 byl drobek, ale s 20mm kanonem, dvěma pulpalcáky a silným motorem. Nemyslím tedy že by výkony sovětských strojů musely být nutně nadsazené, ta letadla byla vesměs relativně dobrá, byť šlo o spotřební zboží.
    • Pokud ve WT sestrelis s Cajkou bf109, nebo Spita, tak je to ve vetsine pripadu bud klika na kriticky zasah (rizeni, pilot..), nebo protivnik udelal nejakou skolackou chybu (pristoupil na podminky boje protivnika = tocit se na petniku). Naprosta vetsina pokrocilejsich letadel te Cajce proste uleti (pravda, Cajka je na dvojplosnik neprijemne rychla, takze to obcas trochu trva).
      Jinak ruska letadla "bohuzel" benefituji ze samotneho konceptu hry, kdy se bojuje zejmena nizko u zeme, na coz ta letadla byla optimalizovana a naopak letadla s vynikajicimi vykony ve vysce, se do sveho optima v podstate nikdy nedostanou, tak to potom ponekud zkresluje.
      Samozrejme spousta lidi vnima ruzna letadla jako OP, jen dokud si je sama nevyzkousi. Me to potkalo u Jaku-9T, ktery jsem povazoval za uplne absurdne "rozbite" letadlo, abych posleze zjistil, ze opravdu neni tak OP, jak se nekdy muze zdat a naucit se ho spravne pouzivat neni zase tak trivialni.
      Uprimne, zatim (mam tier 8-9) mi jako vylozene OP prisel snad jen Spitfire IIb, Beaufighter Mk.X a asi jeste Airacobra (jen diky kanonu). V trochu mensi mire pak Spit Mk.I a na nizkych tierech (kde se jeste bojuje vesmes manevrakem) ta I-15 a I-153. Pritom neuplyne den, aby nekdo ve hre nedrzkoval, jak je OP to, ci ono a ze letadlo xy je "easy mod" etc..

      Btw taky je trochu problem, ze nejvetsi vyhoda arcade modu (doplnovani munice za letu) je zaroven nevyhodou, protoze je mnohem tezsi protivnika setrast (kdyz vystrili munici, proste si pocka), takze pokud zrovna nesedim ve vyrazne obratnejsim, nebo vyrazne rychlejsim letadle, je v podstate jedina moznost zaletet k vlastnim a doufat, ze mi protivnika nekdo z tech zad sunda. Obcas je to docela k vzteku.
  • Mimochodem, maj tam funkcni event system nebo az budou poradat vanocni akci, pridaj ... nejspis poletujici vanocni stromky a kdo je sestreli, bude muset poslat screen v mailu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit