Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seprah
    ta hra je jako béčkovej letní blockbuster... pobaví, rádoby i zaujme, ale nic nezanechá, nedá člověku impuls dát si to znovu, nebo do posledního detailu se jí věnovat... průšvih je to v tom, že oproti béčkovýmu letnímu blocbusteru to nevyšlo v létě, stálo to mrtě peněz za hype, vývoj trval nezdravě dlouho a vlastně to celý z béčka šlo tak trochu do céčka... C je jako trojka, pořád "dobře.." stejně chlapci a děvčata z Ubi položili masivní kabel přes celou čáru, tahle hra mohla dopadnout mnohem, mnohem líp...
    • Naprostý souhlas. Hry hraju skoro 20 let a musím říct, že za tu dobu jsem nepoznal větší zklamání. Pro děcko, které dostalo pod stromeček PC nebo konzoli dobrá hra ale pro zkušené hráče je toto výsměch. Raději si počkám na GTA5 pc. Rockstaru s radostí pošlu své peníze a nemusím se bát, že bych za ně nedostal odpovídající kvalitu.
    • Ristoro
      Naprostý souhlas. Dohrál jsem, ale nikdy už to nenainstaluji. Ano, přiznám se, nekoupil jsem, tak nějak jsem tušil, že to nebude můj šálek kávy.
  • Redakce opět potvrzuje, že buď má někdo z ní s Ubisoftem dohodu, nebo Ubisoftu prostě neprofesionálně nadržuje.

    Kdy jste prosím jindy recenzovali soudobou hru s MODem, můžu se ptát? Místo abyste jasně uvedli a předvedli proč byl internet plný právem vzteklých lidí, tak vezmete neoficiální modifikaci a v průběhu recenze z těchto rozhořčených lidí úspěšně vytváříte hlupáky. Proč? Problém má mít Ubisoft za jejich lhaní, ne stěžující si zákazníci, protože vy do své recenze aplikujete NEOFICIÁLNÍ záplatu.

    Proč není zmíněna a rozvedena ta úžasná AI, o které tady básnil jeden článek (http://games.tiscali.cz/tema/watch-dogs-vas-chce-primet-k-hrave-kreativite-237186). Je tam vůbec, nebo jsou to klasické trigger volumové kachničky? A pokud jsou, proč není Ubisoft bitý za svoje reklamní chvástání, ale je od redakce ještě pochválen, jak se to vlastně docela povedlo?

    Proč nezmiňujete absenci hlubšího boje nablízko? Očekával bych alespoň letmou zmínku o faktu, že na rozdíl od jiných městských akcí je zde možno pouze vykonávat popravovací animace, nikoliv se vysloveně poprat.
    • jasne, ze dostali zaplaceno. Ta reklama, ktera tu bezela mesice neni jen tak. Tohle byl dobrej kauf. + samozrejme jsou zivi z toho kolik lidi si hru pres jejich klik koupi. Ale na tom nic neni, to je normalni. Tim nerikam, ze dostali uplatek- proste jenom takova spoluprace, ktera ma nejaka pravidla.
      • dostali zaplaceno za to, ze hru strhaji jo? aha
    • Klid prosimte. Nic o hlupacich tam nerika. Naopak hru ostre kritizuje, to jsi zaspal nebo co?
  • cumpi3
    Mě ta hra přijde jako naprosto obyčejná a zcela nedodělaná akce, což se tvůrci snažili skrýt skrze hackování, což prezentovali div ne jako nejlepší a nejvíc inovativní prvek v dějinách her, aby se to ještě před vydáním ukázalo jako ne zrovna dobře implentovaný prvek (hackování úplně všeho působilo strašně) a zároveň jako ne atraktivní pro hráče...tak si řekli, že hru o půl roku odloží s odůvodněním, že chtějí, aby hráči dostali nejlepší možnou kvalitu, čímž si získali zase nějaké ty fanoušky, které od ohlášení Watch Dogs tak nějak ztrácelo...zatímco hra ležela těch šest měsíců v šuplíku, marketingové oddělení už zařizovalo ohlas v médiích...a to je celá pohádka bubliny jménem Watch Dogs...
  • Mě hra vlastně baví, ale není to něco, co bych musel dohrát hnedka. Dávám si to v různých časových intervalech, dám si jednu misi, chvíli se projedu po městě, ale pak jdu zas k něčemu jinýmu. Na rozdíl od GTA V, která mě pohltila kompletně, že jsem se od ní odtrhl až jakmile jsem měl 100% kompletnost.

    Ve WD mě štvě jízdní model, na který se sice dá zvyknout, ale jízda je fakt frustrující, jako když se snažíte močit se stopořeným penisem, hoši. Aiden je kromě dobrýho chrapláku nevýraznej, animace odfláknutý (hlavně v ksichtech) a stealth, kde se vám postava sama skrčí, jakmile vejdete do "zakázané zóny" taky není nejšťastnější řešení. Hackování je jakžtakž fajn, ale po chvilce omrzí.

    Na E3 2012 to vypadalo jako jedna z nejlepších her, co kdy vyjde a hle, zklamání. A Ubisoftu už jen tak nevěřím. Kór co to ten ředitel vývoje geek-panic tak vychvaloval (což samozřejmě musí), byl z toho tak nadšenej, úplně na něm šlo vidět to zapálení pro věc a pak nám naservíruje tohle? Už mě ty jejich ustavičně usměvavý ksichtíky a PR bullšity začínají nudit.

    Vemte si třeba takový Rockstar Games. Ty nemají zapotřebí jezdit na E3, Gamescony a podobný kraviny, protože místo, aby všude omlývali jak je jejich hra nejlepší, ve všem inovativní a bla bla bla, tak radši na hře opravdu pracují, vypiplávají ji, dbají na detaily apod. než aby se zdržovali nesmyslama (herní výstavy), který se konají stejně jen proto, aby se mohli vývojáři setkat s herními novináři a podstrčovat jim tučné obálky.
    • k poslednímu odstavci: Důkaz místo slibů *3*
      • Co přesně? Že Rockstaři nejezdí na herní výstavy? To je pravda. Že jsou herní novináři prodejný putas? To je též pravda.
        • Ano já to nemyslel ironicky. Rockstar je the best!
  • ringmancz
    no nevím, ta část na začátku kdy jede městem v modrým autě vypadá fakt hnusně. noc té hře asi sluší víc
    • Watch Dogs má příšerné stínování a nudnou barevnou paletu, takže ve dne chybí kontrast a všechno vypadá ploše a bez detailů.
    • Pepinator
      Nejvíc hře sluší noční déšť. :)
  • Za mě krásných 6/10. Herní svět se jim povedl a líbí se mi i grafické stránka hry, ačkoli nejedu na max. nastavení. Je tam ale příliš moc nesmyslnů a upřímně, samotného hrdinu nemám rád hned po několika minutách hraní. Asi nedohraju. Prakticky mě baví jen objevování herního světa. Už aby bylo GTA V na PC.
  • Běhání převzaté s AC, jedna střela týpek mrtvý, sekání u super sestav, žádný patch, omluvy. Takhle hra je největší letošní sh*t. Strašné zklamání, volný pohyb je dost omezený, okolím, textury jsou hnusné, a nebe vypadá jako vyblitý sníh rozprsklý po obloze, ano voda jediná se na téhle hře skutečně povedla, a místy jsem si užíval i to de*lní ovládání aut, no ale hrozně přyhopovaná hra která má nedostatky tak šílené že tomu snad nejde ani věřit. Ve všem mě utvrdilo když po několika hodinách začal exe soubor psát chybu 0x000007b která se mi nikdy u jiné hry neobjevila, možná to bylo znamení ''Míšo, drž se od té sra*ky dál'' naštěstí jsem poslechl. 4/10 a ostuda po výborné práci jiných nádherných her typu AC relevations -> Unity, Call of Juarez : Bound in Blood, tak se dělá příběh a nádherná příroda. A netřeba 20 let vývoje a marketingová kampaň za polovinu nákladů. *11*
    • kdyz hrajes s crackem a nemas aktualni patche, tak se neni co divit.. pak ale nechapu, ze mas tu neskutecnou drzost se vubec kolem hry ozyvat a spinit.
      • Jaký nový patch, hráčcký mód jedině. A nehaním ji říkám pravdu, to s čím já hraji nemá nic společného že si to peníze nezaslouží, ani jako bonus ku grafické kartě, je to špatně vytvořená přehypovaná sra**a smiř se stím a nebuď zaujatý vůči warezu, pochybuju že ty si koupíš kalhoty, když je nevyzkoušíš a pokud jo jsi iiidiot.
    • Keyz
      Jo, velká reklama dělá věci.

      Tohle si prostě mohou dovolit. U menších titulů, se řeší každá drobnost a u velkých tomu tak není. Stejně jako fotbalu. Je tam hodně blbostí, lidi nadávají na pravidla apod. ale je to již tak velké, že to odolává a další blbosti si klidně dovolí...

      Bohužel i zde. Najednou to co píšeš nejsou vady, není to problém ale u menšího titulu by byly zásadní chyby. To je komické.
  • Celkem by mě zajímalo na jakém HW to na ty maximální detaily hrál pan recenzent ???
    • Keyz
      http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page3.html

      Nic extra aby mu to jelo nad 30FPS a na Ultra.
  • spook.y
    Videorecenze mě jen utvrdila v tom, že téhle hře se vyhnu obloukem! Už jen ten začátek mi vadil...přiblížíš se k člověku který je k tobě bokem, ale jak se spustí "instant kill" animace tak se teleportuje do pozice kdy je zády. Je to jen detail, ale mě tyhle věci prostě vadí a je na tom vidět, že se na to někdo vykašlal. Celá hra mi přijde jako jeden velkej nedodělek. Poslední dobou se utrácí peníze spíše za marketing a pak ty hry vypadají tak jak vypadají.
  • Ou ou ou! K tomuhle si vezmu popcorn, tady to bude zajímavý!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit