Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne ze je to Sport - kopa muklov sleduje ako sa par muklov snazi v niecom porazit dalsi par muklov, a okolo celeho sa pritom tocia prachy, reklamy, a ine. konzumnou spolocnostou vyznavane zazraky.
  • Arogance ... to asi tak nejlip vystihuje jejich pristup. Nulova pokora. Ty ses plebs, zaplat a drz pysk.

    Plati ve vsech ohledech. Mozna na to uplne nenarazis jako obycejnej hrac, ale pokud by ses dostal do kontaktu primo snima, tak to z jejich naprosto libovolny komunikace primo cisi. A dokonce ti i reknu proc. Videl si Polivku a krva (proc sem nemuzu napsat oficielni nazev filmu??) hosi? Tak tohle je PRESNE stejny.

    Kdyby s hraci komunikovali, a netvrdim ze ma vyvojar skakt jak hrac piska, tak to mohla byt (skoro) perfektni hra. Misto toho vymejslej kraviny jako klaksony ... na tom stravili minimalne 1/2 roku ... takovou hovadinou. A vsichni hraci, kteri vyvoj sledovali, i ta hrstka co mela pristup do uzavrenyho testovani, jim to rikali predem, ze je to kravina.

    A treba jednu z nejpodstatnejsich soucasti - spotting system - nebyli schopni vyresit dodnes. Jo je opravdu uzasny (predevsim kdyz hrajes nejakej turnaj), kdyz se ti enemackej tank teleportuje pres perfektne pokrytou ulici ... (tusim ze od nejaky doby radsi mestsky mapy z turnaju uplne vyradili).

    Pritom zaroven plati, ze jim spousta hracu nabizela ( i zcela zdarma) pomoc. Jsem si 100% jistej, ze kdyz to ted pustim a lognu se, budou tam stale tytez chyby co tam byly pred 4ma rokama. A stejnou jistotu mam v tom, ze moje "top" tanky jsou davno nepouzitelny plecky (zlata IS4 pred presunem ve stromu ...).
  • JohnyTheZik
    Prijde mi usmevny, kolik clanku tady bylo napsano na tema WoT a esport, a jak moc sebevedomi ti tvurci jsou. Slovy twitch chatu u starcraftu je WoT "dead gaem". To, ze jednou za cas narvou penize do turnaje v Polsku, z toho nedela sledovanou hru. A pokud to nema fanousky celej rok, tak to bude casem jen vic a vic upadat.
  • Střílel jsem z devítky a z malorážky, z profi závodní olympijské pistole sice ne, ale myslím že ta malorážka bude trochu podobná. Představ si, že by jsi na Olympiádě měl disciplínu střelby z elektronické pistole ve stylu Virtua Cop, ale pistole by vahou, přesností senzorů a force feedbackem přesně odpovídala originálů, ale najednou už by to nebyl sport, protože je to elektronika. Říká se, že se snažíme dodržovat Olympijskou tradici, ale kdyby si sem strojem času přitáhnul Řeka z dob původních her, rozhodně by valil oči, co se to s jeho Olympiádou stalo, je to jen o úhlu pohledu *4*
  • On tuhle haluz jeste nekdo hraje? lol ... staci kdyz si vzpomenu na bitky, kde sme po 10ti pivech s kamosema porazeli daleko lepsi a organizovany tymy ... ale proste haluz faktor stal pri nas. A jasne, meli sme odehrano poradnych par tisic bitek, ale to porad nemenilo nic na tom, ze pri souboji s +- rovnocenym souperem to bylo proste o nahode. Protoze co asi tak rict na to, ze papirovej scout schytal 5 zasahu od hvyku ... a vsechny jen cinkly, takze naspotoval uplne vsechno a atomovky z nebe se postaraly o zbytek.

    WoT je o haluzi z 80-90% a tech 10% je to, co umi hrac.
  • To je hodne daleko, strilel jsi nekdy z pistole?
  • Tahle hra je největší pí.....a jakou mohli vymyslet a nechápu jak to někdo může hrát a mluvit o realitě to jste ještě asi nehráli simulátor co? *3* *1*
  • Meles kraviny. Pro tyhle ucely jsou vzdy specialni ucty a stejne tak pro kvalifikace v golden a silver lize. Ono za jmenem by bylo videt jeste _prefixteamu, ale spectator mod to ma poreseny, takze to vidis stejne jako maji sve ucty.
  • Zayl
    E-sporty jsou pro stále rostoucí obecenstvo relevantnější než nějaký chudák, co trénuje od mala, aby zaběhl stovku o jednu setinu sekundy rychlejc než ti před ním. Ne že bych Dotu potřeboval na olympiádě, International je prakticky to samé a nemusím čekat skrz 15 sportů které mě nezajímají, abych se podíval na to, co mě láka.
  • To by me zajimalo jestli wargaming bude vypinat buffy pro nobiky a debuffy pro dobre hrace tak jak to ma ted.....
  • Llour
    Tak tam je na výběr i arkáda, ale co je to pak za umění, když i nad perfektně zamaskovaným tankem ukrytým v lese svítí červené světýlko *7* *7*
  • No WT tanky s tím jak to popsal na e-sport nemají. Nepřitáhne to lidi. POkud chtějí esport, musí z toho udělat více arkádu. Jinak to prostě nebude mít úspěch.
  • Pravidla pre e-sport sa mozu lisit. Napriklad tam moze byt obmedzenie pre max 5ks goldov na bitku, alebo bez goldov uplne a hned je to o inom.
  • když se lidi baví dívat, jak sportovec stojí na místě a střílí na terč z pistole, neni to zas tak daleko od toho když sedí na místě a drží v ruce myš
  • zaty
    Ale tak proč ne. Nechte hráče hrát ve stoje a pod nohy jim dejte běžecký pás, který bude postupně zrychlovat :)
  • Sithard
    vsak ale on myslel tanky
  • Sorry ale tohle nemůžeš myslet vážně? :D Já když koukal na
    Supercup ve WT, tak jsem u realistických bitev nudil. A u arkád to bylo o trošku zábavnější. Nicméně letadla podle mě nemají šanci v e-sportu uspět. Možná by WT prorazil s tankama a nebo spojenými bitvami. Ale samotný letadla jsou prostě nuda a nenatáhneš na to tolik lidí jako se to povedlo Wargamingu na WoTko.
  • Tilwaen
    Viděla jsem chvíli z "pro" turnaje a musím s Tebou nesouhlasit. Velmi často proti sobě stojí dva týmy lehkých tanků, jejichž jedinou strategií je zvolit stranu, kterou se všichni vrhnou. Dává to smysl, mimo "smečku" je každý snadnou kořistí. Jakmile se týmy potkají, trvá bitva kolem třiceti sekund až minuty, během kterých do sebe řežou hlava nehlava a vítězí zpravidla ten, kdo měl větší štěstí - ať už haluzí odrazil střelu (s lehkým tankem se ráně nenastavíš), zapálil protivníka, nebo mu třeba vyřadil nabíječe.

    Čas na taktiku je tam minimální a teamplay se scvrkává do skupinového zaměření jednoho cíle. Zkušenosti můžou určitě pomoct třeba v orientaci v terénu, na psychiku není čas. Pokud proti sobě stojí týmy v jiném složení, bývá to zajímavé, ale celkem raritní. Popravdě mě to celkem zklamalo. Pokud nevěříš, přesvědč se sám ze záznamu, zrovna nedávno se nějaký turnaj hrál.
  • Melu, že esport na olympiádě je blbina, ze všech možných hledisek. Na jedné straně máš děcka co od mimina sedí před kompem a dělaj..no nic.. (face the truth bro) a na druhé lidi co od mimina dřou. A publikum, který se jede dívat na olympiádu tam nejede aby se dívalo na někoho jak sedí u počítače.
    E-sport má mít svoje hry.. třeba ne olympijský ale Irvinský..od tama je Blizzard, že? *4*
    Irvin Games 2016 *15*
  • Kr.Pa
    Ale Maus se téměř boje zúčastnil (obrana berlína), byly vyrobeny 2 kusy, které pak byly poničené, Rusové je dali do hromady a tank je v Kubinském muzeu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit