Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Za mě docela průšvih. Cítím tam snahu udělat z toho bombastickou záležitost, přičemž by filmu sedělo spíš klidnější tempo. Zatím mám pocit, že to bude stejný případ jako Hitman - s hrou skoro nic společného, snaha přilákat lidi na tupou a nepřehlednou akci, přehršel blbostí, které nedávají smysl. Kdyby aspoň Lara vypadala podle herní předlohy. Zatím to vypadá na další hřebíček do rakve filmům podle her.
    • ...na velkém plátně sledovat její zadeček jak se plíží křovím, jak Lara postupně potichu likviduje jednoho protivníka za druhým a mezi tím promýšlí další nenápadný postup, vše za doprovodu filozofických proslovů a hlubokých mouder, které by pak rozvíjela v dlouhých rozhovorech se sojušniky u táboráku v pauzách mezi plížením, věru to by bylo opravdové filmové vzrůšo ;) ...jen ať je to pořádný blockBUSTer ...i když nevím jestli to tahle dívenka naplní :)
    • deathfish
      Přesně tak, nevím, proč ze stealthových a pomalých her vždy udělají hrozné akční blbosti. Tou herečkou se opravdu moc netrefili. No co, hry jsou super, film zas bude sračka, to je vše *1*
      • tak zrovna nova Lara je prehnané střílečka, která si na stealh hraje asi tak prvních pět minut...pobrečí si u jelena a pak kosí všechny a všechno...
  • Myslím, že filmy s Angelinou se zbytečně hejtí. AJ odpovídala tehdejší herní předloze (té po "pyramidkách" rozhodně ). Ok, filmy žádná síň slávy, ale stále fajn koukačka a upřímně alespoň u mne patří k těm lepším filmovým adaptacím her (a že těch co se nepovedly jsou spousty). Novému hernímu TR jsem dlouho odolával až mi přistál na konzoli a musím říct, že se povedl. Obávám se, ale že film postupující stejnou cestou neuspěje + obsazení je hrůza, v ukázkách nudnějšího záporáka aby pohledal a Alicie? ksichtová obrna bez čehokoliv co by mohlo vyvolat emoce a sympatie na bodu mrazu..
  • Ona se snad Alicia vsadila doma s manželem, kdo natočí horší film podle hry *1* *5*
  • jamar28
    Ve vážně se tvářícím filmu fakt působí strašně směšně, jak drobná holka dokáže zmasit x chlapů a ani si u toho nezlomí nehet. Ono to občas působilo trochu komicky i ve hře, ale ve hře je tak nějak standard, že je postava silná a zabije stovky nepřátel. Osobně mám radši filmy podle her, kde se hrou jen inspirují, ale jdou svou cestou, např. Silent Hill. Věci, které fungují ve hrách, nemusí nutně fungovat i ve filmech. Přitom nějaký dobrodružný film s prvky "nadpřirozené" archeologie bych bral všemi deseti.
  • karlman.hajsky
    Nikdy mne nezajímal Tomb Raider kvůli prsům, ale zároveň jsem si jich samozřejmě všímal ( nejsem gay ) , a musím uznat že za tu dobu už to k ní zkrátka patří. Lara má byt prostě kus ženské. Ještě jsem film neviděl, tak nemohu zatím zhodnotit herecký výkon herečky, ale z traileru zatím na mě nepůsobí zkrátka jako Lara. Což je problém. Je to jako kdyby Superman neměl svaly a byl to pohublí teenager. Taky by to byl problém. Mohli by mu říkat třeba Superkid, ale ne Superman. Sexismus si strčte někam, takhle to zkrátka je. Když po řadu let vypadá Lara Croft jako žena a najednou je z ní hubená holka bez hrudníku, lidé si toho zkrátka všimnou. Každopádně ale filmu držím palce ať se povede a mnohé včetně mě překvapí a to i co se týče herečky. Když v MCU udělali díky Samuelovi L. Jacksnovi z Furyho černocha, který byl předtím desítky let běloh ala Clint Eastwood, také to dopadlo nakonec dobře. Snad se to povede i zde.
    • SalemCZ
      Tak i o Wonder Woman říkali že Gal Gadot na to nemá kozy a jak to dopadlo.
      • Jack1947
        Já myslím že zvolily dobře, Tomb raider bude prostě už kvůli promrvené hlavní postavě v pytli.
    • Tak Samuel L. Jackson to je Pán Herec s velkým charisma a proto nového Furyho úspěšně utáhl.

      Novému Tomb Raideru přeju jen vše nejlepší... ale Alice prostě musí počítat s tím, že pokud ten film nebude něco extra, tak její "charisma" to určitě nezachrání a naopak to potopí její hereckou kariéru.
      • SalemCZ
        Jinak černý Nick Fury je z roku 2001, Iron man je z roku 2008. Ale i v komiksu se inspirovali Samuelem myslím. Ale furt je to 7 let před filmy.
      • karlman.hajsky
        To je svatá pravda. Ale bral jsem to jen jako příklad.
  • SalemCZ
    Furt mám pocit jako bych ten film už někdy viděl :D
  • Vogon
    https://i.imgur.com/BZ4QOI7.jpg
    • Jack1947
      První film kterej bude kritizovanej za neakurátní hlavní postavu *2* *15*
    • TheGGG
      to přesně odpovídá té nové laře co je teďka v těch nových dílech... každopádně postava jak bieber...
    • To né *7*
    • proste humus velebnosti *1*
  • alladjex
    Původní série TR mě naprosto minula. Restart jsem sledoval z trailerů a oznámení. Přiznám se, že nevidím mezi tím jak na mě působila z prezentací a trailerů hra a teď film žádný rozdíl. Vypadá to stejně. Pěkný vizuál, ale hrdinka není moc sympatická, bere se to všechno moc vážně a přitom je to stejně realistický jako Vertical Limit. Dívat se na ježdění na cepínu je fakt utrpení. Prostě obojí působí dostatečně nezajímavě, abych se zajímal o zahrání nebo shlédnutí. Neříkám, že hra byla špatná nebo dobrá, mluvím o tom jak to na nezainteresovaného opodál stojícího působí ;)
  • Jack1947
    Nakonec paradoxně film propadne na hlavní postavě -clap- clap *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit