Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nejlevnější řešení. Nic jiného za tím nehledejte. Steam už dávno rezignoval na kvalitu, teď rezignuje už na vše.
  • Firingo
    Takový přístup na rozdíl od autora článku osobně velmi vítám. Chápu ty obavy z přeplněnosti obchodu "herním odpadem" ale v době kdy například FB nebo YT připomínají velkého bratra, který vám říká co smíte vidět, psát, publikovat atd. je tohle vítaná změna. Také věřím, že hráči s vhodnými nástroji dokážou tento odpad vyfiltrovat.
  • Tak samozrejme je to byznys. více produktů, vetsi zajem o zviditelnení a prachy se pohnrou. K tomu mensi naklady na kontrolu(nepocitam vyvoj novych nastroju). Pokud dostaneme dobre filtry jak se zbavit kravin tak ok. Pokud to jen znamena, ze k tomu co tam je pribude dalasic 999+ stránek k prohlizeni, absolutne k nicemu
  • Konečně pro změnu zdravý rozum vyhrál nad demencí. Tohle je v dnešní době rarita.
    • A jako bonus budu moci odfiltrovat ty debilní japonský vizuální novely.
  • Podle autora mi to tak připadá, že možná by měli být všichni lidé zbaveni svéprávnosti a rozhodovat by za ně měl někdo "chytřejší" kdo určí, co můžou a nemůžou.
    Možná by v budoucnu mohli chodit po světě chlapi a ženské a s povinnými cedulkami s vypsanými nejdůležitějšími údaji jako "dobrá v posteli ale neumí vařit" nebo "má nízký příjem" - dneska to nemají a to je špatně, protože pak ji třeba pozvete na večeři, investujete do ní peníze a kupujete zajíce v pytli.

    Prostě nejlepší je, když o tom, co máme a nemáme chtít rozhodne nějaká autorita, ke které si pak můžeme stěžovat. Stát, STEAM, prostě někdo rozhodne za nás, co je pro nás dobré, koho máme volit, na co použít naše daně. My sami jsme na to moc blbí, tak jen víc a víc regulací na naši ochranu a pro naše dobro.

    Na Steamu je dostatečnou kontrolou zpětná vazba od ostatních uživatelů a recenze od kvalitních recenzentů. Za mne - ať je tam úplně všechno a ať se rozhodnou uživatelé, co chtějí a nechtějí.
  • Ach bože. Budu vystaven riziku, že uvidím bradavku. Neměl by to někdo řešit nebo tak?
  • Nejde o nic jiného než zisk. Čím více věcí budou nabízet a prodají. Tim více peněz vydělají. Když dáte hře název podobný nějakému známému titulu či jej trochu zkomolíte a přidáte celkem obstojný obrázek. Tak vyvoláte v člověku tenhle pocit. (Ahá tohle by mohlo být něco podobného jako támhle to. A jeto za dvě kilka beru) to znamená ,že to vzdycky někdo koupí.
    • Co jste popsal je trolling a takovéhle hry jde reportovat, aby byly stáhnuty. Taky si můžete zažádat o vrácení peněz.
  • Foxtrot_cz
    Jaké přeplnění brakem? Jaké dvouhodinové hledání v odpadu? O čem to sakra mluvíte? To si opravdu myslíte, že když tam bude víc her, tak nenajdete nic kvalitního? To jste nikdy neslyšeli o recenzích? Nebo nevíte, že se to tam dá seřadit podle hodnocení či popularity? Pokud máte takovouhle mentalitu, tak nechápu, jak ste vůbec našli tenhle server (tiscali.cz) protože na Googlu je asi milionkrát víc kravin, ale vy jste ho našli... Nějaký zázrak? Nebo si konečně přiznáte, že internet není supermarket, ale na internetu lze všechno instantně třídit pomocí různých chytrých algoritmů a tak vybírat kvalitní obsah?
    PS: Kdyby Valve pouštělo do Steamu jen "kvalitní" hry, tak byste zase řvali, že vaše oblíbená hra nebyla uznána jako dostatečně kvalitní a nebyla puštěna na Steam... Nevím jestli si uvědomujete následky toho, když vám někdo omezuje život a dovoluje jen věci které uzná za vhodné... Mrkněte třeba na Čínu, tam jim nevhodné hry/weby nedávají. Líbilo by se vám to? :)
  • Milenial Pechacek a jeho prirovnani salamu... ze ty grcky sefredaktor pusti na svet...
    Cim dal vic me tahle generace desi.
    • Ceskou sodu na vas... snad jedine to "uzene" uz tam byt nemuselo... cernejsi uz to nebude :D
    • Jediný mileniálek jsi tu ty, a vzhledem k tomu, že si nezažil devadesátky a score Andreje Anastasova. *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit