Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem si to nakonec koupil a nelituju. Je to o 5 urovni lepsi nez Insurgency uz ted. Jestli se jim povedou ty vozidla tak uz nevim co budu stestim delat.

    Zvuky a particle efekty jsou asi to nejlepsi co jsem mel zatim moznost videt v jakykoliv FPS.
  • Táto hra ma láka moc, v tomto žánri sa zrodí max. jeden dobrý titul za pár rokov (a aj to je celkom pokrok oproti minulosti). Ale rozhodne počkám, až bude viac dokončená, titulov čo nasľubovali hory-doly a potom navždy zakysli v EA móde už mám dosť...
  • No, ten Squad co hraju já vyšel 15. prosince (takže ne v listopadu). Taky v něm jsou (zatím) servery "pouze" pro 72 lidí a marksman a sniper jsou totožné funkce.
    • to co je hlavne ze su povoleny len 3x snipa / team. a 72 hracov uplne ok
  • Hram to uz dlho a mozem len vrelo doporucit. Ta grafika je fajn a kazdy update pridava stale viac detailov. Pocit realistickej strelby nema konkurenciu. Squad nema viznam hrad inak ako v squade :) takto mala fungovat ARMA ktora je nehratelna na Public servroch. Uz v Alpha verzii je Squad odladenejsi nez BF4 vo finale. SQUAD je proste perla v blate ! :)
  • K tomu míření - ono je to ještě buglý, ví se to. když člověk míří pod sebe nebo nad sebe, prostě od osy X nahoru nebo dolů, tak to střílí kam se zachce, neví se čím to je :D takže třeba se sniperem je těžký trefit nepřítele na 50 metrů, když je třeba na mapě Fools Road pod váma..máte ho přes celej scope ale kulka letí dva metry vedle.. v příštím updatu by to mělo být fixnutý. jinak hra je super. Je to v podstatě Insurgency na velkých mapách a s nefunkčníma zbraněma *15*
    • Zrejme to bude asi bug. Ale ve skutecnosti to tak obcas je. Dostanes zbran, kterou si musis "zastrelit". V terenu serizovat miridla ani nemuzes. Pokud tedy nemas vlastni serizenou.
      Na simulatoru jsem mel skore 98 ze sta. Ale s ostryma jsem trefil sotva terc na 50 metru ze tri ran. Davkou jsem netrefil ani na 25m kulometny hnizdo (vz. 58).
  • hra mne láká ale počkám až bude za jinej peníz
    • Radkaa
      Jako za větší jo ? *15*
  • Já to koupil a hrál asi dva týdny. Bohužel mě odradilo množství bugů, jako zmíněná střelba nebo dokonce uzdravování či oživování kolegů. Rozhodně je perfektní zážitek, když máš dobrýho Squad leadera, kterej ví co dělá, dává rozkazy, umí se orientovat. Komunikace s teamem, nikde lepší nebyla, všichni co hrajou Squadopravdu spolupracujou, stalo se mi asi dvakrát, že byl squad nepoužitelnej, ale to byla vyjímka. Velké mínus je téměř nemožnost rozpoznat vlastního vojáka od nepřítele. Samozřejmě je tu absence ikonky nad vojákem, takže se musí rozlišovat podle vzhledu a ne podle modré nebo červené barvičky nad panáčkem. S tím jsem měl a mám největší problém. V článku je to opravdu dobře napsané, tohle není o reflexech, ale o rozvážném postupu a spolupráci, jinak nehratelné. Další fakt nepříjemný a velmi častý bug byl zasekávání se o neviditelný překážky, nemožnost se pohnout z nějakýho rohu či koutu, nemožnost přeskakovat nízké zídky - musí se sáhodlouze obcházet atd. Zatím nechávám Squad "uzrát", protože bugů tam bylo posledně dosyta (2 měsíce zpátky), takže uvidíme do budoucna. Rozhodně zajímavá hra, ale ne pro každýho.
    • SQUAD je snaha o realizmus neviem preco by si mal mat nad hracom ikonky.. imho ked zamieris na panaka z teamu tak sa ti nad nim ukaze jeho meno a hodnost.. takze netrep... nehovoriac o mape kde mas pozicie vsetky hracov.. mapa je v SQUAD asi najlepsie vyriesena v ramci TFPS. jasne ze nemozes nic preskocit ked nemas staminu... vies dole je taky ukazovatel.. si si po dvoch tyzdnoch nevsimol asi..:) ja som od vydania A zasekol asi raz a hravam kazdy den...
  • Ta grafika mi připadá taková jiná, ne špatná ale divná...
    • Grafika je hodne obstarozni. Rekl bych ze modely a textury nedosahuji ani zdaleka urovne Arma2. O neco lepsi je to s nasvicenim. Zatim se jedna o celkem jednoduchy teren s malo objekty. Pokud u toho zustanou, snad je sance ze to bude fungovat. To ale muze hrace rychle omrzet.
  • Tak před chvílí jsem obdivoval novinky v Battlefieldu 4 , ARMA3 mi zatím zraje na steamu a Squad ... Squad si na waiting list přidám taky ;)
  • tomocz
    K čemu by se ten pocit ze střelby dal přirovnat? K Red Orchstře 2?
    • střílel jsi někdy na pouti ze vzduchovky? míříš z metru a půl na ty 3x4cm ocelový válečky, jsi si jistej že míříš správně a mineš. to je v podstatě současnej Squad. nic bližšího mě nenapadá.
    • RO ma iny arzenal.. takze ani nie... skorej k "AA proving grounds"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit