Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neuvědomuješ si jednu zásadní věc, která je to nejednou zmíněná, a to že PS3 v době vydání byla, kromě herní konzole a multimediálního centra, taky jeden z nejlevnějších blu-ray přehrávačů na trhu...tudíž blu-ray mechanika rozhodně zbytečnost nebyla. Upřímně řečeno, a klidně mě za ten názor ukamenujte, si myslím, že hlavní důvod nízkých prodejů PS3 oproti X-boxu je, že hra na x-box svým způsobem stála 50 Kč (cca cena dvouvrstvýho DVD), zatímco na PS3 do dneška nikdo pořádně nic neupirátí :)...Většina lidí si teda koupila x-box s tim, že si na něm zapařej za pár korun téměř jakoukoliv novinku, zatímco na PS3 by museli investovat další těžký prachy do her, a navíc by museli i opravdu pečlivě vybírat co stojí za koupi a co ne *4*
  • thrax.14
    Žijeme spolu 6 let ( v jedné domácnosti) a todle opravdu neřešíme *15*. A být to jiná co by to řešila, tak půjde ona nebo já *6*
  • Robotron3
    Dvě verze s jinou ramkou je samozřejmě hloupost a ta zmínka v novince je uplně mimo.
  • mirekdusinojc
    "Devkity mají 8 a 16 GB RAM. Teď můžeme rozjet spekulace, jestli Sony jen zkouší a zatím neví, jestli míň nebo víc, nebo jestli budou dvě verze Orbisu, jedna výkonnější a dražší a druhá slabší a levnější."
    Nějak postrádám smysl dvou verzí. Hry musí být tak jako tak optimalizované pro tu pomalejší variantu. Jedině, že by Sony štědře podporovala exkluzivitu pro podobné tituly, protože samotní vývojáři do toho sami od sebe nepůjdou. A i tak rozdíl ve velikosti ramek vám rozhodně nezaručí, že ve své hře bude větší prostor pro nějaké wowmomenty. Pokud by nějaká taková exkluzivita byla, musí to být rozdíl, který můžete v klidu napsat na krabici a né rozdíl typu "hra se načte o 1 sec. dříve a zvládne o dvě postavy víc na herní ploše"
  • DangerousDave
    to aký má zostava zdroj nehovorí nič o jej spotrebe :) to by mohli vedieť aj konzolisti. To aký AA zapneš má minimálny dopad na spotrebu, keďže výkon sa presunie na AA a zníži sa framerate. Prosím nediskutuj o niečom o čom nemáš ani páru...

    mimochodom vieš že prvé PS3 mali 380 W zdroj ? :) dnešné majú okolo 250 W, napriek tomu že ich priemerná spotreba je často polovičná.
  • jak vis ze konzolisti maj zapojeny plazmy nebo sirokouhle tv s velkou spotrebou?tys byl u nich doma ze vis kolik zere jejich tv?ta nova 3d tv od sony 40 uhl.tu mam ja zere 80wat.jak vis ze nema kazdej doma tv co zere 80wat.ja hraju na 3d monitor od sony.a ten ma mensi spotrebu jak cinema 3d monitor od lg.a to ten od sony jede na 240hz je to nej na hry.vsem tento monitor co se tyce zobrazovani a 3d na hry doporucuji.za malo wattu hodne kvality.
  • je to taky delany kvuli obyvaku.urcite delaj statistiky kdo jakou ma doma lcd.kdyz zacinali ps3 a xbox.tak jsem jeste sam mel ctr televizi a lcd teprv zacinali a zacinali na max rozliseni v obyvaku 720p.ted ma po 6letech fullhd v obyvaku kde kdo.tak proto fullhd na hry.a 4k rozliseni na filmy.jeste ani na to nejsou filmy ani tv.a u fullhd tady budem jeste dlouho kuli oled tecnologii.kdo koupil ted nejnovejsi smart tv fullhd .tak urcite nepoleti za rok pro tv s 4k rozlisenim.full hd je stadart jeste na 4 roky.podle me *3*
  • no to mas stesti,to ti zavidim.ale spolecnou domacnost spolu asi nemate co?jinak by ti do toho kecala az by prisel vypis za elektriku.
  • mam 3d monitor od sony .stal me 12000 tis.ten umi ze muzou hrat 2 na cely obrazovce.mam ho kuli strileckam,lip se mi hrajou na monitoru vidim vic .ma 240hz perfektni zobrazovani a je rychlej.doporucuji pc hracum.je na hrani a 3d to nej.co jsem videl.
  • no a ne.staci kouknout na alzu na herni pc.od 18tis az 28 tis maji 500 az 550 wat zdroj.a kdyz chces vse na max a aspon 4 krat atialazing tak se ten tank poradne zapoti.a proc vsichni rikaji ,ze kdyz maj doma herni pc tak nemuseji v pokojicku prez zimu topit.jednomu dokonce vyhorela zasuvka.druhy zase rikal mapc za 28 tis 1,5 roku stary ze ma vse na max a kdyz zapne atialazing tak se to skube jak svina.takze vse na max ale bez atialazing .vse mam moznost videt a vyskouset.tak me s tema 300wat moc nehoupejte.
  • Nemluve o procesoru, kterej je podle vseho u WiiU slabsi.
  • Chtěl jsi napsat "zakomplexovanej" a "vidláku", viď? Nauč se česky a přestaň používat slova, jejichž význam je ti cizí. Sám pak působíš jako hlupák. Doufám, že za to nesnesu nálož nadávek, ale že si to vezmeš k srdci.
  • Nene, podle vseho ma grafiku na bazi HD5000, ale pouze s 400 shaderama (HD5770 jich ma 800), takze je to vlastne jen polovina 5770ky. Spis to odpivida slabsi HD5670. Vykonejsi bude, ale zase ne o tolik
  • Mr.Lolendo
    že má 2GB RAM a GPU - ATI HD5770 je fakt! PS3 má 256MB RAM a GPU - NVIDIA GeForce 7800 GTX. Tak jakej "o chlup"?
  • tvuj mozeg je hnojiste
  • Jo a na konzoli nemůžeš čumět na p_rno? Zalez zpátky do díry ty zainteresovanej vydláku.
  • Jo jenže, když vycházela ps3 byla daleko levnější než obyčejný bd přehrávač(za to co nabízela). To že dneska bd přehrávač stojí pár tisíc neznamená že v roce 2006/2007 stál taky tak.
  • já zase vydim trotla kterej si koupí kozoli za 8000 a k tomu za trojku přehrávač uvědom si frajere že konzole už deska nejsou jen na hry ale je to domácí mutimediální centrum. Já už bych dneska do konzole bez bluraye nešel ( už jen proto že si na svý 127 full hd plazmě když si můžu vybrat radši pustim bluray než DVD ). A jen tak pro představu měl jsem jak xbox tak PS 3 takže to můžu porovnat.
  • smejki
    "DX je uzatvorené API"
    ano
    "Jediným užívateľom je firma Microsoft."
    lolwas? MS je vývojářem. Uživatelem je kdejaké studio, které dělá hry v DX.

    Jinými slovy jsi na x řádků rozepsal, že DX je uzavřený a Windows only, zatímco OpenGL je otevřený a universální. Gratuluju. To je jako kdybys na mě hřměl, že Linux zvládá všechno co Windows a navíc je open source a je tudíž lepší. No a? Stejně to nic nemění na tom, že ho Wokna válcujou. A důvody pro to nějaký jsou. Stejně jako jsou důvody proto, že Linux naopak válcuje Wokna na serverech. A nezapomínej, že OpenGL jede i na Woknech, takže nějaké uzamykání standardů ze strany MS je irelevantní argument. To není důvod poklesu využívání OpenGL.

    Jinými slovy:"A co jako?"
  • V dobe vydani PS3 ty ceny prehravacu byly jinde a jeste zurila valka HD formatu. I diky PS3 to nakonec vyhral BD. I ja jsem PS3 preferoval pro BluRay mechaniku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit