Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdy nečti recenze na hry předtím než je začneš hrát. Nechápu proč tohle někdo dělá. Kazíš si tím hru! Já nejdřív dohraju hru až potom kouknu na recenzi a velmi často se směju tomu co je v recenzi napsáno. Na této stránce jsou jedny z nejhorších recenzí co můžeš na internetu vůbec najít. Přesvědčil sem se o tom několikrát.
  • Nejhorší recenze.. co třeba upozornit na spoilery?
  • Outlast :)
  • No abych rekl pravdu tak me se SOMA libila hodne. Hral jsem alien isolation a chvilku po nem i somu.Srovnani se uplne nabizi protoze jste choditko a hledate packy a tlacitka a nepritel nejde zabit a proto se mu musite vyhnout. Jenomze Soma ma ten pribeh pro me zajimavejsi a asi me oslovila i vice. Zatimco Alien me dostal atmosferou a naprosto uchvatnou az skoro fotorealistickou grafikou.
    Jsem spokojen a mozna si to sjedu jeste jednou :)
    Mate nekdo tip na podobne hry? Nechci ale amnesii ta se me nelibi svim zasazenim. Scifi nebo soucasnost bych radsi.
  • Je to takový hodně kvalitní postapo sci-fi thriller, který hrajete.
  • Jack1947
    Konec "dobrý" všechno dobré...

    Pár nesrovnalostí tam bylo, např klasicky nevíme o ničem co proč jak se stalo bylo to z vesmíru, škoda že jste se z člověka stali robotem byt ve velice hezkém a sexy oblečku, už to trochu sebralo na atmosféře a ke konci v tom upgradovaném ještě víc s monstry to byla hra na slepou bábu a vy jste byli samozřejmně vítězové i když jsem si jejich obětí taky několikrát užil nebolo to nic nepřekonaného a s přibývajicími

    Více možnostmi spíše legrace... ale jo postračily hlavně ze začátku tak to bylo příjemných asi kolem 20hodin herní doby... více takových her 8/10 naprosto zasloužené
  • Nejvíc děsivé jsou vaše příspěvky.
  • Horst_Fuchs
    Nechci soudit předčasně, zatím jsem jen v Thetě, ale tohle prostě není hororová hra.

    Po úvodní hře na schovávanou s robotem se to zvrhlo v takový docela hezký postapokalyptický walking simulator s adventurníma prvkama a sem tam nějakým tím úprkem. Adventuristi můžou jásat, fandové hororovek plakat. *13*
  • Jack1947
    Nebavila mně ani Amnesia ani druhý díl a Machine for the pigs jsem taky moc nemusel zato tohle jo, je to opravdu zábavné ani tak ne protože bych se snad bál ty "monstra" se dají přeci obejít. O to nejde atmosféra je zajímavá to bez debat grafika super... kdybych se nezasekl asi bych hrál dál. Takže 8 plně zatím chápu... stíle vás žene dopředu ta představa co bude dál... spíš scifi - mysteriozní než syrový horor neřikám že chvílema se nebojím ale zas tak strašidelné to není. Atmosféra podkreslena hudbou parádní.
  • KronosDeret
    Dohráno a jednoznačně nejsilnější herní zážitek letos. Utíkací horrory (v tomhle případě spíš terror) jinak vůbec nemusim, ale prostředí, příběh a zvuky mě u téhle noční můry udržely až do konce. Postupně mi to zadrnkalo snad na všechny fóbie co mám, okradlo o všechnu naději a vyplivlo jako použitou plechovku construct gelu. Jedním slovem geniální. Nejen jak moc se to podobá oblíbenému universu Eclipse Phase, otázky já-ství, forem lidské existence, humanitních hodnot obrácených na hlavu.
  • Ale hoši, vy vůbec nejste ze staré školy! Já si pamatuju hry, kdy jim trvalo třeba tři hodiny, než se to rozjelo na mou vlnu nálad a pak sem to druhej den miloval :D Ale jasný, každý věc názoru. Soma je pecka jako s....e! Je to jen jinak podaný, ale zkuste se do toho vžít a nehrát to postkomunistickou českou duší :)
  • na alan wake mi neda nezareagovat, ta hra bola podla mna neskutocna nuda, dookola tie iste prostredia, tie iste suboje, ktore boli neskutocne zdlhave..
  • Mám odehrané cca 2 hodiny a zatím poměrně zklamání. Nejen po grafické stránce - za vizuály většiny současných, ale i mnoha starších her tato dost pokulhává, hlavně co se týká počtu polygonů a textur (ty jsou fakt ošklivé a rozmazané). Co se hry jako obsahu týče, tak na mě moc hororově nepůsobí, pocit strachu jsem zatím nezažil (doufám, později se dostaví :-)). Prozatím tedy dost nuda navíc blbě optimalizovaná a propady FPS. Zlatá Amnesia, o Penumbře ani nemluvě - to je klenot mezi horrory.
  • GlaDOS
    No já zatím hrál jen Talos a to je naprosto skvělá logická adventura. Doporučuji. Ale v tom to je. Jedna je puzzle adventura a druhá hororovka. Každá je dobrá v něčem jiném, i když sdílejí podobné příběhové motivy.
  • Jasný, byl. Myslel jsem to s propracovanější fyzikou - ty hřebíky/kůly přišpendlí nepřítele ke stěně.
  • nový pořad ČT Soma doma?
  • co je podla Vas lepsie SOMA, ci TALOS PRINCIPLE?
  • hřebíkomet byl už prvnim Quakovi
  • Nebyl první "hřebíkomet/kůlomet" už v Painkiller? Každopádně zbraň a možnost bránit se máš už v Penumbra. Ze začátku jsem se zbavil všech nepřátel v lokaci a pak se vhrnul na hádanky, ale právě to zabilo tu atmosféru. Takže já jsem celkem rád, že se zbraním vyhnuli. Condemned bylo výborný co se týče zbraní obecně, ale zase ses nemohl vyhnout souboji. Líbil se mi Alien, kde sis mohl vybrat jestli budeš bojovat s androidem nebo ho odlákat nebo zdrhnout (v případě Vetřelce samozřejmě neplatí boj).
    Obecně bych přivítal zbraně na obranu v hororech. Přijde mi logické, že když na to přijde, tak se budete bránit. Ale zase když se hodně bojíte, tak přece nebudete útočit. Ten výběr mi u SOMA/Amnesie chybí.
  • doporučoval bych raději tuto recenzi :
    http://www.polygon.com/2015/9/21/9324177/soma-review-frictional-games-pc-horror-amnesia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit