Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lze je presouvat musis ale je dat v darku *6*
  • Wau, ta hra vypadá pěkně vymazleně!

    http://mariojeborec.blogspot.de/2014/10/15-den-o-dva-tydny-pozdeji.html
  • Wau, ta hra vypadá už dost vymazleně!

    http://mariojeborec.blogspot.de/2014/10/15-den-o-dva-tydny-pozdeji.html
  • už je skoro za 500 :)
  • Soutěž o dodatek do hry SimCity 5 double-city pack! Více na www.simcityforum.cz
  • Ahoj, určitě se to někde píše, ale jsem ženská, tak mou otázku určitě pochopíte :)
    Jak začnu recyklovat? Postavím centrum a začnou sami? Děkuji
  • Jason_dinAlt
    Jsem na tom stejně.
  • velky trapas že hra dizajnovana na online hraní nemá vyhledávaní her
  • ja jsem poradny mesto jeste nerozjel ale myslim že figl na vyrovnany rozpočet (i když ten rozpočet neni nutny protože mužeš vyrabet i z recyklovaneho odpadu) je v tom že máš víc mest a necháš je spolupracovat a rozdelíš naklady. když hraješ jen jedno mesto a tam maš vše, policii, služby atd tak je jasny že naklady jsou vysoke.
  • Já mám v úmyslu si to koupit, ale až to bude trochu odladěné a vydají k tomu větší města. Ta hra má potenciál. Jen se musí odladit.
  • hra je super, můžu jen doporučit, pro fanoušky série je to must have záležitost a nejlepší díl série, to tvrdím z pozice fandy co hrával jedničku v 90. letech na 286kách. Ty kritiky jsou veskrze oprávněné, ale i tak klady převažují a postupně se to odlaďuje, hra bude už jen lepší a lepší...

    pro všechny, co jim vadí malá mapa - tady to prostě není o růstu do šířky, ale o růstu nahoru a paralelním hraní více měst, je to jen o zvyku.
  • Dopadlo to presne jak jsem cekal-NFS:Most Wanted je strasna hra v ne prilis peknem kabate. To se snad ani pro ty navstevy nehodi
  • Ty velký čísla a údaje o populaci jsou vesměs kecy. Hra může vesele hlásit, že ve městě žije 200 000 lidiček a víc, ale ve skutečnosti je jich tam tak max 30k. Ten zbytek je tzv. phantom pop. Nikam nechodí, nikdy nepracujou... nikde nejsou. Ven unikl kousek kódu hry, ve kterým je funkce, která tyhle čachry provádí.

    Pravda pravdoucí, zase až taková simulace (jak se tvůrci dušovali) to není, ale stavebnice je to pěkná, o tom žádná. Jenže co je lepší plácnout na krabičku?
  • Klidne me opravte,ale co je mi znamo tak pocty lidi vs pocty zamestnancu v teto hre proste nikdy sedet nebudou. Je to vlastnost hry(pro vetsinu lidi bug). Zjednoduseni,jedno z mnoha,ktere ze Simcity5 dela lego stavebnici a ne simulaci mesta. Proste hra je nedokonala,zjednodusena az k morku kosti(projevi se to hlavne pri populaci 80K +) se spoustou bugu. Nekomu se to libi,jinemu ne. Ale prilis logiky v teto hre nehledej
  • ok díky, ale čím to je ten nedostek lidí? Říkal jsem si, jestli nedělám chybu, že stavím školy - oni se vzdělají, začnou makat v commercial, který pořád roste. Když chci dělnické město, znemaná to teda držet commercial na střední hustotě + v residential nestavět parky? To je teda pakárna...

    Jinak musím říct, že proti 4ce mi dost chybí marina, pláže apod. Taky je škoda, že zizelo zemědělství - to byla hezská specializace města, ty vesničky vypadaly pěkně. A celkově chybí teraformace, ty mapy jsou impotentní, rovné, žádné kopce, žádná jezírka. Nepotřebuu tool, ale zajímavější mapy.
  • I kdyz budes mit jen 5 tovaren,porad jich budes mit nedostatek. Reseni? Kasli na to. Jednou za cas zbourej opustenou tovarnu(kvuli nedostatku lidi) a hraj dal. Nebo si postav Velke dilo(jmeno si ted nevzpomenu)kde bydli lide,a castecne se tve problemy vyresi. Ale zase to vyzaduje prisun velkeho mnozstvi energie a vody,takze je to naprd.
    Hra neni vyvazena,je tam plno nesmyslu a nelogicnosti. My to nevyresime
  • I jako fanda Simcity 5,tuhle hru nikomu nedoporucuji. Az se bude prodavat za 500Kc a budou funkcni vsechny funkce,pak ANO! Ale ted? Ne!
  • Prosím o radu ohledně pracovních sil - mám neustále nedostatek a nevím zaboha co s tím. město roste jak o život, bourám fabriky, residentní zóny už není kiam stavět a stejně pořád chybí pracovní síly. Jak tohle pls řešíte?

    Pravda že dojíždění pracovníků mezi městy moc nefunguje, oni sice jakžtakž dojíždí, ale je jich málo a město odkud jezdí řve že je tam nezaměstnanost...

    Jinak s autorem souhlasím v jednom - když postavíte všechny "speciální" budovy, tak vám zaberou půlku mapy a to je teda maxiopruz...
  • Hraju v regionu sám a musím říct, že posílání věcí mezi městy nefugnuje dobře - voda, elektřina, splašky v jednom mám nadbytek, druhý řve že je toho málo.

    Nejhorší je export elektřiny - mám vše nastaveno, ohromný přebytek elektřiny, ale když zapnu hru druhý den, tak se stane že systém nepochopí hned, že si elektřinu bere odjinud a už se vezu: kasina bez elektřiny, vodárna bez elektřiny, tím pádem druhé město bez vody, bankrot během 3-4 hodin.

    Taky moc dobře nefunguje sdílení popelářů, 2 v jednom městě seberou víc než 8 v jiném, stejně velikém.
  • clovek by si to i koupil ale nechci hru kde mi bude pulka veci chybet a kdyz mit tam Eifelovku znamena vyplaznout za hru v digitalni distribuci 1900,- (asi upadly nabudsene sberatelske edice s artbookem a flaskou podlozkou atd. stoji mene) a jeste k tomu jen pres origin, tak to dekuju nee jeste si pak jako DLC dokupovat budovy ne to fakt ne *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit