Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bukrr
    To je skvělý! Rage mělo povedenou akci a Mad Max zase prostředí. Doufám, že se jim to povede zkombinovat a nepřehnat to s barvičkama.
  • Jack1947
    To je dobře Rage je taková trošku nedoceněná záležitost *4*
    • Ocěnuji jak nevyšiluješ z barviček..:)
      • Jack1947
        Aha, no pokud to nebude přehnané tak mi to zas tak nevadí... kéž by to bylo aspon tak povedené jak Mad Max - vzhledem k tomu jak skončil by si zasloužil trochu více.

        Je to jen hranej Trailer vyšilovat třeba začnu až uvidím gameplay *3*
  • Draken69CZ
    No jen doufám že ve hře těch barviček bude méně.
    • Jo, le zase hry barevnýho kouře a pouště prostě vypadají dobře. Pokud kolem sebe budou psycho-magoři metat barevný smoke screeny, tak to může na obrazovkách vypadat taky dobře. Teaser je teaser, nebo co to bylo..

      Já bych zase sebevraždu v podobě nevím čeho neprorokoval. Růžový klauny a tak--
  • První Rage byl moc fajn hra. Ne nejlepší FPS, ale hrála se moc dobře. Ale halvně přestřelky v lineárnějších částech měly šmrnc díky AI a nevídané mobilitě protivníků. Ale to dělalo ID (a k dokonalosti dotáhlo v novém Doomovi). Ale pokud dvojku dělá Avalanche, tak se bojím, že to bude celé takové "meh". Jako nebojím se herního světa, ten bude ais hezký. Ale bojím se velkého množství opakujících se aktivit (kolik budeme muset vyšplhat věží, osvodobit bandit campů, apod?). A halvně hratelnosti. Feeling ze střelby v ID hrách je prostě super. Feeling ze střelby v Avalanche hrách není žádný. Ti to dělají tou nejzákaldnějí formou. Takže z tého hry mám fakt obavy :-/
    • Pravda pravda. Rage nebyl nějakej extra open world právě to sypaní nepřátel v těch jakoby dungeonech bylo fajn i různé druhy munice a podobně. Snad půjdou stejnou cestou.
  • Jo, RAGE byla ve své době dobrá FPS. Jen škoda toho, že nebyla dodělaná jak měla ..chybějící boss na konci hry a škoda low rozlišení textur, za které dostala hra oprváněný hate. Nadruhou měla hra min. do 3/4 dobrý feeling + neotřelí nepřátelé ...kteří před Váma různě skákají a běhají po zdech.
  • První Rage mám i s DLC, hrál, dohrál, líbilo, i když to mělo své mouchy. Ale pro pána Boha živého, co jsem to právě viděl?
  • Trailer mi pripomína tú epizódu IT crowd, čo išli na to predstavenie. "I'm Disabled!"
  • RAGE byla ucházející hrou a rozhodně neurazila, s tím že závody, vylepšování vozů ala Deathrealy byli dobrým doplňkem a podstatnou částí hratelnosti a ingame karetní hra trochu předběhla čas současného zahlcení tohoto digitalně-herního prvku. A k obsahu "teaseru": Očividně zvetší svět možná do hodně otevřených planin až možná do jednoho velkého světa podle Mad Maxe s tím že také zvětší vozový park a velikost největších vozů a evidentně stále bude hrát nějakou roli vojensky a technologicky vyspělá skupina držící veškeré archy které nebyli osazeny vojáky pod zemí, ale z videa je vidět pár kusů jejich techniky tak se dá předpokládat, že se skupina rozpadla a bude děj navazovat na jedničku přímo a pokročilou techniku rozebrali obyvatelé pustin a možná osvobození přeživší z arch. Dále se dá usoudit že dost podtatnou roli hlavního záporáka převezme skupina mutantu a banditů s různě zaměřenou orientací skupin (jako v jedničce: osobní souboje-Ghost, výbušniny, palné zbraně,...atd.) a samozřejmě v otevřeném svěťe kde se budou pohybovat technologicky vyspělé tanky a vozy po střechu naplněné výbušninami naroste počet opevněných osad s poněkud mírnějšími osadníky. A předpokládám, že děj se bude motat kolem zachránění a nalezení co možná nejvíce přeživších z arch pro jejich technologické znalosti a potenciální posílení odboje proti vyspělé vojenské organizaci a posunutí obyvatel pustin v technologickém žebříčku, nebo to tvůrci šikovně přeskočí a dostaneme šílenější verzi Mad Maxe (otevřený svět s pevnostmi) a kapsami narvanými střelivem a záměrem čistit jedno doupě padouchů za druhým. Snad udělá jasno dnešní Gameplay.
  • W*** T** F*** ale dobrý, na RAGE 2 se určo těším, to jsem si naposled u jednotky vzpomněl na Quake, střelbou.
  • Tak to je hodně špatný, když jde dolů i id soft.... rip gaming industry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit