Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oprava, myslím že Gaudeamus.
  • Nejvíce jsou lidi, kteří žijí jen statistikami a hrami s čísly. Na to naše civilizace dojede, at již to bude za 100 nebo 300 let. Nikde jsem netvrdil, že ruská ekonomika nazažívá boom, naopak když zalistuješ, tvrdil jsem že posiluje a také proč. Pokud ale půjdeš hlouběji, myslím si, že taková jižní amerika je jen nafouklá bublina která časem splaskne a na Africe se nabagruje spíš Čína, nežli Rusko. A když srovnám zážitky studentů, kteří využili "Gaudenamusu" (nebo jak se ty studenstký programy jmenujou), rozhodně vychází líp Amerika, nežli Rusko.
  • Koko°1 Nejsou střízlivé? Soudí člověk jež v Rusku nebyl ani jednou? Potom onen střízlivý odhad nemá 65% obyvatel SSA, jež podle poolů Huffington Postu také chválí Rusko více než Státy. To víš, u nás lidí netrpí kognitivním biasem, jako většina obyvatel ČR. V tom je ten rozdíl, v ČR budou plivat na Rusko a vymlouvat se na komunismus ještě za 1000 let
  • Jack1947
    Ted se ale priklanim na stranu tvoji , pac strev-o sice toho hodne zna atp... jenze se neumi nak rozhodnout je tedy cechoamerican , je ale i pro rusy hmm. Nehodlam nikoho urazet ale nehranici to s nejakou poruchou osobnosti (nenarazim rovnou na schizofrenii, tak se nikdo nemusi hnevat.)
    Nebo treba jen rad, prechazi z jedne strany na druhou, za valky by to byl ukazkovej priklad Kolaborantstvi Jedna strana prohrava, proc se nepridat k te vyhravaci, jak jiz jsem psal nikoho se nechci dotknout a lidi jako je strev-o a perun58 by jsme si svym zpusobem i vazit jaksi meli. I kdyz nesouhlasime uplne s jejich nazory.
  • Taky se stydim, že jsem čech. Soudil jsem tě za tvé fanaticky proRuské názory, které zdaleka nejsou střízlivé.
  • Dokonce se začínám stydět, že jsem Čechoameričan, raději bych byl jenom Amík
  • Poslouchej frajírku naditá, proč potom soudíš ty mne a mojí rodinu, když o nás víš naprosté houno? Vlastní medicína ti nechutná? A pokud si ve 30 říkáš zajda, měl by jsi konečně dospět chlapče.
  • Jo mladej a blbej, já vím. Děda byl terčem konfiskace statku pro armádu a jelikož se mu to nelíbilo, skončil ve vězení. Co by o tom ale takovej zajda jako já mohl vědět...nebo třeba ty.
  • Nikdy bych nepřál nikomu nic špatného, ale tupcům jako Ty, bych celkem přál návštěvu od STB a potom několika měsíční pobyt v pracovním lágru...Ale seš mladej a o světě víš ještě kulový, takže tě chápu
  • Ano... za minulého režimu se naše rodina měla tak dobře, že musela emigrovat chytráku
  • Zajebi dijalog, ne pregovaram s bagrom...
  • Copak pepíci, místo argumentů mínuska?
  • Takový jako střev-o znám velice dobře. Jednoho mám přímo jako kolegu a vycházím s ním velice dobře. Za minulého režimu se jim dařilo a současný jim ublížil. Nelze popírat jisté kvality ruské federace, ale kdykoliv se začne omýlat, nasadí si takoví lidé růžové brýle a brání až do roztrhání těla. Sami pak jsou schopni vyjmenovat hromadů podležených dokomuntů ke svému tvrzení, ale zásadně odmítají jakýkoliv oportunitní názor (at již je podložený dalšími fakty).
  • Navíc pochybuji, že vůbec víš co komunismus je a jak vznikli levicové strany. Kdyby jsi to věděl, tak by jsi nevypustil z huby takovou kravinu, že jsou možná ještě horší než nacisti. Mimochodem pravicové strany jsou historicky oligarchické (stejně jako vláda Mao Ce-Tunga a Stalina) proto mají i vlády těchto "komunistů" mnohem blíž ke klasické monarchii a s komunismem mají pramálo společného.

    Navíc jsem nepřišel projednávat otázku, zda-li je horší nacismus nebo komunismus tak pro prosím tě neobracej. Já jsem pouze podotknul, že Němci zavraždili více lidí než Sověti, nic víc, nic míň.
  • Nebavím se o komunistech ale o Rusech a to je sakra rozdíl, protože drtivou většinu lidí zabitých komunistickým režimem zabil Mao Ce-Tung.

    Mimochodem čel jsi vůbec ten odkaz, co jsem postoval? Asi ne že? Proč taky. Lidi se své "pravdy" hold neradi vzdávají. Jak jsem řekl. Sověti nezabili za druhé světové války víc lidí než nacisti. S ohledem na tehdejší populaci to není matematicky možné
  • Komunisti zabili více lidí než nacisti. To je fakt, netahej do toho nějakej antikomunismus.
    Komouši jsou naprosto stejní zmetci jako náckové (možná i o něco větší).
  • Jack1947
    Musi se ti ale nechat ze , umis napsat pekne elaboraty (necetl jsem vsechny.) Aspon tu nejsou rozdily, a vidis na obouch velikanech spatne/dobre vlastnosti. Nemuzu hodnotit uplne tak vsechno
    demagogie to uz nak vubec , mozna az si to prectu. Tedy jestli...
  • Samozřejmě nezapírám, že Stalin byl zmetek a zabil miliony lidí atd. ale víc než Němci? Lidi proberte se a nehltejte ten antikomunismus tak.
  • Nezapomeňte někdo napsat, že jsem bolševik, protože snižuji čísla zabitých lidí Stalinem na matematicky a fakticky uvěřitelnou hodnotu, která není v rozporu s daty o populaci.
  • Zkuste si mimochodem projet údaje o populaci SSSR v průběhu času a berte v úvahu, že Rusko ztratilo 25 000 000 lidí v druhé světové válce. A pokud za války nebyla výrazně větší porodnost (což asi ne) tak i těch 20 000 000 co se říká že Stalin zabil je dost nadsazené číslo. Mnohem reálnějších je 5-9 milionů lidí a celý Stalinismus (30 let). Což je vedle Německých 13 milionů jen na holocaustu + berte v úvahu, že vyvolali válku, kde zemřelo 62 000 000 lidí (minimálně za 20 000 000 z toho nesou Němci přímou zodpovědnost) a to vše během pěti let docela směšné srovnání.

    A ty odhady typu 100 000 000 mrtvých za Stalina by v součtu s obětmi druhé světové války znamenali, že by v SSSR žilo jen asi 20 000 000 lidé po válce. Takže prosím neplácejte nemysli a zapojte mozek (nebo alespoň zkuste matematiku základní školy) Němci zabili mnohem více lidí než Rusi a to za podstatně kratší časový úsek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit