Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj vsem,vlastnim R.A.T. 7 uz asi 5let.Kupoval jsem ji hned kdyz vysla stala kolem 4 000kc.Mam ji dodnes porad funguje jak ma a to jsem aktiv hrac cod2,cs wwii atd pro me nema konkurenci mam perfektni vysledky cas od casu mys vycistim opecuju a jede zas a zas.Ted chci koupit R.A.T. Pro X ale mam obavy ze bude jina ale preci je to Mad Catz takze nejspis mozna taky ne.Kazdy ma sve nazory na Logitech,Razer atd a kazdy ma svuj vkus.Ja se na cenu nedivam a chci MAX a proto mam Mad Catz
  • Mno, mel sem dlouhy roky R.A.T. 5 a byl sem fakt hodne spokojeny, nastavitelna delka a vaha ji presne naladil na mou pazouru. Pak ji (po opravdu velke davce klikancu) odesel jeden cudl a se slzou v oku letela do elekto odpadu. Pak sem kupil RAT MMO TE - lehka mrcha, nesedela jak bych chtel a po 3/4 roku senzor zacal delat skopciny. Je to kus od kusu. Shrodingerova krysa proste. Te RAT5 dam jeste sanci jestli ji sezenu, toz sem rad ze se Mad Catz vraci :)
  • Jack1947
    Vstali z popele rychlejc než bájný fénix *8*
  • A ocistil jsi ji?
  • Ja mam svoju RAT 7 uz necelych 7 rokov. Senzor a tlacitka zatial este funguju, ale obcas senzor na chvilu vypadne. Chcel som ju uz dlhsie vymenit kvoli zosuchanemu pogumovaniu, ale zatial som sa k tomu nedokopal. Nabuduce by som si vsak uz madcatz nekupil, je to vyslovene predrazena mys. Cakal som ovela lepsie dielenske spracovanie, ved ta mys stala cez 100 Eur.
  • Kupoval jsem dříve RAT5, horší senzor a podporu firmy jsem snad nikdy nezažil. Kurzor občas jezdil jen horizontálně nebo vertikálně. Reklamace mi to jednou vrátila, že je špinavá! a že to nebudou opravovat. Takže jsem ji důkladně očistil, aby mi řekli, že je senzor v pořádku.

    Připomíná mi to "herní" myšky za 300kč, jenže tohle stojí dva litry.
  • zdeeneek
    Mám od nich M.M.O. TE - už přes 2 roky zcela bez problémů.
  • Za mě jedině Razor popř. Logitech.
  • MickeyMutant
    Objednat si Mad Catz je sázka do loterie. Přijde vám bedna a máte 50% šanci, že je uvnitř mrtvola. Dokud to nerozbalíte, tak si prostě nikdy nemůžete být jisti, v jakém stavu obsah dorazil.
  • Mám od nich jak nejlevnější tak nejdražší model a oba odešli kvůli špatnému kontaktu v místě vstupu do myši za necelého půl roku.
  • Kvalita jejich vyrobku bouzel nema moc dobrou povest.
    A nova AIR vypada jako Logitech G502, kerou mam doma :) sice si s ni nemuzu posouvat, ale kdyz dobre sedi, tak vrzaci sroubky ani nepotrebuju.
  • Whoossain
    Jo, R.A.T. 7 jsem měl taky. Senzor se mi zdál o.k., vzhledově i nastavením je to taky určitě zajímavá myš, ale můžu potvrdit, že životnost závratná nebyla. Je to už nějaká doba, takže si už ani nepamatuju co přesně odešlo, ale nahradila ji G700 a tu už mám nějakej rok a funguje bez problémů. V podstatě to a samý můžu říct i o jejich S.T.R.I.K.E. 7 klávesnici. Dobrá konstrukce, široký možnosti nastavení (včetně samostatně pracujícího, odnímatelnýho keypadu) ale celkem vidlácký zpracování některých nadstandardních tlačítek (hlavně na opěrce pod levou ruku) a celkem častý problémy s napájením (klávesnice má vlastní síťový adaptér!) a SW, kterej pořád zamrzal. Ze začátku jsem to připisoval tomu, že se jedalo o novej produkta a brzy to vyřeší updaty ale problémy přetrvávaly a dokonce se zhoršovaly. Když se mi jednou nepodařilo ani po několika pokusech SW oživit, tak jsem klávesnici vzal, uložil do skříně a tam je dodnes.

    MadCatz určitě vyrábí jzajímavý periferie, a to jak funkcema, tak i vzhledově, ale měly by zapracovat na zpracování samotným + patřičný podpoře pro SW tam, kde je ho třeba (tj. skoro u všech produktů).
  • Já mám trojku a drží už leta.
  • 2 litry za mys, co vydrzi o tyden dyl nez je jeji zaruka, uz nikdy nedam. RAT5. A nemuzu se dockat dne kdy na periferiich nebude pouzite lepidlo a v case nevyhnutelne zkaze podlehajici ruzne povrchove vrstvy.
  • CRYPT
    Za sebe reknu, ze nvm co si o tom myslet. Asi takhle abych byl konkretnejsi. Uz driv jsem se rozhodoval, ze si od nich koupim mys, protoze Desing a hlavne moznost si mys nastavit jak jsem potreboval bylo neco, co jsem hrozne chtel. To z toho duvodu, ze dodnes hraji na sve Logitech g9x a ten tvar, kratkost mysi a kvalitni sensor bylo neco, za co jsem bohuzel dodnes nenasel nahradu. Az do doby nez jsem si koupit MadCatz R.A.T. 7 - myska v ramci moznosti (a to dost verne) splnila me ocekavani co se tyce tvaru, lez senzor uz nebyl takova slava a sranda je, ze po roce mi odesla uplne. Prestala fungovat. Navic skripani nastavitelnych casti take nebyla zadna slava. Takze dodnes hraji na sve g9x, ktera je fakt uz na hranici pouzitelnosti a momentalne nevim, zdali jit do dalsi mysky od nich (ten shape prostre potrebuji) a nebo ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit