Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji redakci Levelu za jejich práci a za to, že se každý měsíc můžu těšit na nové číslo časopisu. Kupuji si Level od doby restartu a doufám, že budete ještě dlouho vycházet.:) Líbí se mi přístup, s jakým časopis tvoříte, perfektní články, komentáře, recenze, rozhovory (díky za ten nejnovější s tvůrci hry TWoM, super!), designová úprava a vzhled obálek, které jsou opravdu precizní, některá bych označila za umělecká díla:) atd. atd. Zkrátka super časopis.
    Tohoto nejnovějšího čísla jsem si zakoupila (zatím:-)) dva kusy navíc, tj. vedle toho, co mi přišel do schránky s Diablem II jsem si koupila ještě Max Payna a The last of us, asi si koupím ještě Fallout obálku, protože to je kult, co si budeme povídat.:)
    Takže ještě jednou díky a přeji Levelu mnoho úspěchů do budoucna a spokojené čtenáře.
    Díky.
  • R-BLOG
    .
  • Jack1947
    To shrnutí uplynulých 20let i s redaktory co vystupovali v jiných časopisech (fans prominou) bylo parádní musel jsem to přečíst celé na posezení. *4* Skvělé připomenutí, nějaké ty historky točení Level TV/psaní nebo přímo z redakce. Super *4*
  • x_ander
    Ty obálky byly parádní nápad. Prošel jsem 3 trafiky a nakonec se spokojil s Big daddym :) Ale pokud narazím někde na Maxe, tak ho asi vezmu taky.

    Každopádně přeju hodně úspěchů a ať tu s námi Level ještě dlouho vydrží.
  • Jsem tak nějak naivně doufal, že každý časopis bude mít všechny obálky, jenom se budou lišit tím, která bude titulní. :(
    • *8*
  • R-BLOG
    .Generace level 2.0

    Tématický članek rozdělený na 10 kapitol zaujal.Škoda,že žádná část není rozvedena do hloubky.Tohle téma by si zasloužilo větší rozbor.I tak mám jasnou představu jáká musela být učiněna rozhodnutí naší krásnou redakcí.V textu je dost trefných poznámek k zamyšlení, tu více tu méně.

    Proč si to nepřiznat.Projekt LTV vznikl za ůčelem idolizovat nactileté čtenáře /bez vzoru svých rodičů/ a profitovat z lepších prodejů.Možná proto si Pavel Dobrovský občas připadal jak censored když podepisoval ohníček osmiletému děcku.At už score nebo level.oboje nabídlo svérazný humor,aby zamlžil pravý důvod své existence.Mimochodem zeptejte se Michala Křivského tou dobou nováčka na jeho nadšení z učasti na tomto projektu.Slova pana křivského:To jsem nevěděl že budu muset dělat takový censored.
    zdroj:LevelTV

    Bonus v podobě plné byl vážně luxus za přijatelnou cenu,nebot na poměry naší malé zemičky/čtěte ČR/se jednalo o něco vyjímečného.Existují názory že cover verze znehodnotili hodnotu časopisu jako takovou.Nazvěme to devalvací lidské práci.Bohužel ti lidé měli pravdu.
    • WalkingWad
      Gamestart se tady objevil až tak o 5 let později ne ? Doteď mám mám ty první čísla někde doma a tipl bych tak rok 99 +/-
  • Už 20? Shit, jsem starej, na takovýhle výročí jsem čekal ale něco jinýho než pěknou obálku, osobně stejně hry co kdy vyšli a já je chtěl tak je mám dávno koupený, ale co mladší čtenáři? Ano chápu proč jste zrušili politiku plných her, ale zrovna výroční číslo by mělo být vyjímkou, zvlášť takovéhle kulatiny. Level jsem měl vždycky radši než score a jeho trapné pokusy o humor (no i když pak později nastoupila level TV tak to bylo fakt něco, nechápu jak na to mohl někdo koukat). Hlavně mi ale přišli nejlepší recenze, které jsou skvělé do teď ale bývali ještě lepší
  • S obálkama dobrý napad *4* V Kaufu sem se přehraboval, radostně objevoval další a další obálku. Asi sem tam vypadl divně, ale to mě vůbec nevadilo *1* Mě se od začátku líbíl Rayman, ten tam bohužel nebyl, tak sem vzal druhý pro mě nejlepší s Gordonem Freemanem *4* Levelu a redakci přeji do dalších čísel a let jen to nejlepší... *4*
    • nedalo mi to, a šla jsem se projít do obchodu a už mám číslo doma. Bohužel neměli obálku s DAI, ani ME. Tak jsem nakonec vzala Raymana, i když to bylo těžké rozhodování. Takže teď si pročítám časopis a ten článek o LEVELU je super. To se hodně povedlo.
      • Rayman obálka... závidím *4* A ten článek o LEVELu je opravdu parádní, povedl se *3*
      • ahoj ty jsi velice mila holka. takove osvežení zdejsich diskuzi :)
        • Děkuji:) těší mě, že si to někdo myslí, vzhledem k tomu, jakou tu občas dostávám nakládačku...ale to nejsem zdaleka sama, takže to beru sportovně
        • Promiň, ale tohle je hodně lacinej pokus :D
          • Svet je take plny lacinych devcat, proc to nezkusit :D
  • h0vezi
    ...aneb jak prodat jedno cislo dvacetkrat
    • ucho
      mno, ale dobrej nápad, ne? :)
      a jednou by to mohlo mít opravdu nějakou cenu, pokud si někdo připraví tu kolekci v neporušeném stavu. já tedy doufám, že to alespoň lidé z redakce udělali. kdo ví, za dalších 20 let za to může nějakej sběratel dát slušnou sumu :)
  • flash789
    jednoznacne chybi obalka číslo 21 v nakladu třeba jen 100 kusu, sberatelskej kousek, zase jste propasli stat se necim co bude mit po letech skutecne nejakou zasadni cenu..tak snad za 20 let to vyjde:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit