Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moja rec Pepane ! To Assasins retardation nema chybu. *1*
  • Tak jak to tady už bylo řečeno, jsou to teda pěkné sra*ky. Já bych to shrnul, chtějí vytvořit úplně nový exkluzivní titul pro novou konzoli, která by jim přinesla v onom novém titulu nové možnosti tvorby a prodeje DLC. Toto není možné na současném trhu, protože jsou zde pouze X360, PS3 a Wii a okrajově PC. Asi jsou trochu úzkoprsí a už nevědí, kde a jak rýžovat. Problémy současných konzolí nespatřuji, tak jak ten jantar říká v hardwaru, ale v nedostatečném využití potenciálu (současné) konzole a velké složitosti při výrobě značky. Prostě nechtějí investovat do času potřebného na optimalizaci a odladění, tak prostě přistoupí k osekání, uzamknou framerate při konverzi atd... a nebo se budou takto vymlouvat. Hlavně když bude titul s velkým známým jménem brzo hotov a připraven pro cassaull hráče nebo nové natěšence aby se penízky sypaly, viz nekonečná DLC a ohraná pokračování známých značek. Tak se asi dočkáme i CoD MW 10 Back to SandShit nebo AC 6 Retardation. Mně osobně tyto hry již nějaký ten rok nic neříkají a už vůbec mě nelákají, ale to je jen můj názor a jsou lidi, kterým tyto hry přirostly k srdci a baví je, ale myslím si, že s dalšími pokračováními přijde vystřízlivění. Ovšem tímto tvrzením si pán pěkně maže hnědé smradlavé h*vno kolem pusy, protože v případě vydání nové konzole by se tak jako tak museli vývojáři více věnovat zmiňované problematice hardwaru a softwaru, což stojí v této branži asi dost peněz. Samozřejmostí však je že PC je, co do výkonu, už dávno někde jinde než současné konzole, tím nechci hanit nijak zastánce těchto platforem ale stále mají docela solidní potenciál vzhledem k tomu, že se tvůrci nesnaží dohnat HW konzole na samotné maximum kvůli složitosti celé architektury. Vzpomeňme na příchod Wii, když zjistili, co se pod plastem skrývá, tak se tomu mnoho lidí smálo a nakonec si přeci jen našla své místo mezi hráči díky chytlavým titulům a novému způsobu ovládání. Ona exkluzivita je jen pěkně zabalená a obkecaná vysoká cena za titul, ale na to si mnoho majitelů konzolí asi pomalu zvyklo, nevlastním sice žádnou ale z doslechu jsem slyšel, že hry na PS jsou mnohem kvalitněji zpracovány oproti konkurenci, takže nemohu soudit.
  • No to su fakt take managerske business keci.Ako moze hw obmedzovat kreativitu (ok nebavme sa o tom ze nemam ovladac alebo vystup iba 480p a podpbne). Ved prave naopak to vecisnou byva tak ze ked uz som na hraniciach hw tak zacnu vznikat rozne nove postupy,hacky, prave kreativny pristup ku tvorbe (aj ked sa tu jedna skor o technicke obmedzenia). Tento vyrok "pana" z Ubisoftu len dokazuje urcitu lenivost, kde sa vyvojarom nechce premyslat a radsej to spravia priamociaro,jednoduchsie s tym ze nech si to schrousta hw. Bohuzial to len potvrdzuje jeden vyrok Johna Carmacka - ked sa riesi pristup k problemu bud "clever" algoritmom alebo "pure raw power" tak nakoniec aj tak vyhra blby ale "raw power" pristup (bolo to k otazke ci proceduralne generovat texutry alebo sa na to vykaslat s tym ze pamete bude vzdy viac takze 2gb textur na grafike no problem).A ako povedal historia dava pristupu raw power za pravdu.
    • Přesně tak, pokud se vývojáři dostanou do situace, kdy jim přestane HW svým výpočetním výkonem dostačovat, začnou osekávat, viz velikost textur (to se mimojiné podepsalo na vizuální stránce PC verze RAGE) nebo padat framerate (při multiplatformním titulu to udělají tak, že to uzamknou na jedné hodnotě, která je limitní pro jednu platformu a ostatním to stále stačí byť jsou mnohem výkonnější). Je to dáno hlavně tím, a to potvrdilo mnoho vývojářů a tvůrců konzolí, že nedokázali využít celý potenciál nebo nepochopili architekturu HW a do toho se nase*e vydavatel s tím, že to chce mít do roka hotové.
  • Zase starý,známý kecy...A až vyjde xbox 720(?) a PS4 a budou na trhu 3 roky,tak to zas bude...Už to chce novou generaci.Ať si přestanou vymýšlet a začnou kur*a makat,aniž by to rozsekali do 20 DLC oznámených půl roku před vydáním.


    Nevím jak ostatním,ale mě současné konzole prozatím vyhovují.
    • exmaxx
      Jediné co mi na současném XBOXu chybí jsou výprodeje ze Steamu *1*
  • co to tu trepe ten magor z ubisoftu, nech sa radsej uci od sony ako sa robia kvalitne hry, Ved sami vydavaju nekonecne serie sraciek. Na kvalitnu hru nepotrebujem stale ten najlepsi hardwer. Vid, exkluzivity pre ps3 !!!
  • Ano, sveďte všechno na konzole. Konzole můžou i za to, že se mě před barák vys*al pes, že na mě přistála moucha a že mi dneska na záchodě nešlo moc tlačit.
    • deridon
      no a podle nich, kdyby měli konzole více výkonu, tak to hovénko pejsek sám uklidí, moucha na tobě přistane a omluví se ti a na zachodě se vykakáš za 10 sekund
  • Ja nevim, ale jeho tvrzeni vyvraci treba prave Sony, ktera na sest let starej HW pripravuje hned nekolik novych her.
    Maj tam tu bojovku s postavama z Playstation her, The Last of Us, Beyond a pry by meli pristi rok vydat i ten Last Guardian, proste uvest novou IP jde kdykoliv.Nakonec i sam Ubisoft prece pripravuje Watch Dogs a vyjit ma jeste pro tuto generaci.
  • zdeeneek
    "Možná budeme s Wii U svědky hezkého úspěchu, ale jen za předpokladu, že zákazníci pochopí o čem vlastně Wii U je."

    Ja se hlavne bojim aby to pochopili vyvojari, kteri se az na par vyjimek uz asi deset let toci v kruhu neustalyho vylepsovani grafiky, ale jinak nic prevratnyho nevymysleli.
  • Taková kupa sra*ek...nová a zábavná hra se dá udělat v podstatě i na topinkovači...
    • DangerousDave
      ... hry sú komplexné audiovizuálne diela ktoré si prirodzene pýtajú to najlepšie čo je z oblasti technológií v danej dobe dostupné. Áno, môžeš mať geniálnu, originálnu myšlienku pre novú hru a môžeš ju vytvoriť trebárs v 4bitovej grafike na Commodor... to ale nič nemení na tom, že v špičkovom audio-vizuálnom kabáte by bol pôžitok z tejto hry omnoho lepši.
  • Pethulla
    Kurňa, jsem četl k tvorbě nových sraček schází vydavatelům nové konzole. Jsem si říkal, že by to Tiscali vidělo až takhle? No, a pak jsem si to přečetl podruhé. Žádný bulvár, sákryš.
    • *1* *1* *1* *1* *1* Možná ta tvá první verze je pravdivá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit