Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak cesky eurogaymer to dela porad ;)
  • Príde ti normálne vtipkovat keď vyšlo najavo že vaše hodnotenie je akýsi priemer cudzích hodnotení? A pripadá vám normálne kopírovať recenzie po webe, ak je to normálne prečo meníte štruktúru textu.
  • lul games. "V mezičase došlo k přehodnocení výsledného hodnocení"
  • MickeyMutant
    Nerobí. Robí to Ján Slávik. Už sa priznal a bude visieť za rebro.
  • maros.goc
    to ale nie je nic neobvykle ...tiez ked byvavala ceska mutacia PSM magazinu, tak mnohe recenzie len prekladali z anglickeho originalu
  • maros.goc
    samozrejme že to robí sám CEO
  • nightborne
    Jop, něco podobnýho jsem čekal. Pythony si musim osvěžit =)).
  • MickeyMutant
    Narážka je hluboká jen jako Monty Python, ani o coul hlubší.
  • MickeyMutant
    nightborne: Petr píše, že "v mezičase došlo k přehodnocení výsledného hodnocení", Honza říká, že tamní cifra je hrubým agregátem Games, Metacriticu a Steamu. No jo*4*Takže číselné hodnocení už nejspíš tak úplně neodráží "hodnotící měřítka podepsanýho autora", i když visí pod jeho textem. Je to volaké zabroušené.
  • Ups, z prvního komentu jsem si dovodil, že ho píše přímo autor recenze, mea culpa. A díky za to detailnější rozepsání.
  • nightborne
    Poslyš, chuti poukazovat na chyby, abych pravdu řekl, naprosto dokonale rozumím. Ehm. Spíš jsem se jako správná žena ohradil proti tomu tónu.

    A ano, ještě jednou, že to vyšlo dřív byla moje bota, prostě a jednoduše sem zapomněl nastavit datum publikace, a neštěstí dokonáno. Za bajvočko rok a půl se mi nic podobnýho nestalo, tak si dovolím tvrdit, že zase chvíli nestane =).

    Zmínku o Jehovovi nicméně nechápu, pokud to není narážka hluboká, že dna nedohlédnu =)).
  • MickeyMutant
    "V mezičase došlo k přehodnocení výsledného hodnocení."

    Tak ten byl dobrej*1* V mezičase tam u identického textu dochází k přehodnocování celkem často. Jako by za těch pár hodin mezi vydáním tady a tam nastala nějaká zenová chvilka dozrávání a změn priorit. Teda nejspíš ne, on to tam přece "přehodnocuje" někdo jiný než autor, že?
  • nightborne
    Honzovo =)). A nechtěl jsem si "skákat do řeči" ;). Nicméně, dobře, ještě jednou - Hry.cz jsou katalog víc než herní portál, proto nejsou texty podepsaný, neni v nich ich forma a do číselnýho hodnocení dávám zhruba agregát našeho hodnocení, Metacriticu a Steamu, zatímco zde číslo odráží výhradně jen hodnotící měřítka podepsanýho autora ;).
  • MickeyMutant
    Podívej, mně se nelíbí už skutečnost, že překopané, přehodnocené a zanonymizované recenze se objevují na jiných stránkách vzápětí po zveřejnění na Games. Kdyby to evidentně nebyla činnost posvěcená místní redakcí, tak by měla všechny známky loupeže za bílého dne (anonymita, úprava textu, změna čísla atd.). Když taková věc nastane až po zpřístupnění na mateřské stránce, lze podobnou parazitickou kuriozitu omlouvat nějakým komerčním přínosem nebo tak něco. Ale pokud by proškrtané články na těch kanibalizujících stránkách vycházely v předstihu, tak je to celkem jasný WTF moment, nemyslíš?

    Jsem tedy rád, že to byl jen přehmat, jak pravíš, a nevyvine se z toho nějaká zlá, nepěkná případ a věc. A jestli máš pocit, že tohle moje rejpání je jen bezdůvodné kamenování, tak je mi líto, ale nemohu jinak, když už jsi jednou řekl "Jehova".
  • Ok, díky, každopádně to Patrikovo detailnější vysvětlení, co nakonec smazal, mi přijde transparentnější a možná bych ho tu nechal i pro ostatní, protože bez něj to fakticky působí divně.
  • sleepless
    Naše recenze jsou používány na Hry.cz. Obvykle tam vychází později, teď se stala chyba a vyšla dřív. V mezičase došlo k přehodnocení výsledného hodnocení. To je celé. :)
  • Tak když už se k tomu konečně někdo kompetentní vyjádřil, jaké je prosím vysvětlení stejné textové recenze od stejného autora, přičemž se dojde k jinému číslu? A tohle bych rozhodně nenazval kamenováním, poukázání na to, že na jiném webu se objevují nepodepsané kopie recenzí s tím, že někdy se trochu upraví text a jindy jenom číslo, mi přijde naprosto legitimní, už se to řešilo víckrát a nikdy jsem na to neviděl nějakou reakci nebo vysvětlení od redakce, jak tenhle systém může fungovat a které hodnocení je teda to správné. Že je to napsané tak, jak to je, bych přičítal rozčarování z tohohle přístupu, které je myslím taktéž opodstatněné. Takže tak *4*
  • Nechápu, že ještě obětuješ 30 vteřin svého života na mizerný komentář, když už jsi tolik hodin promarnil nad něčím, co evidentně nesnášíš. Vím, že potřebuješ sdílet svojí bolest, ale zajdi si k doktorovi.
  • nightborne
    Eh, ne tak docela, ten článek je samozřejmě primárně odsud, akorát chvíli visel v redakčáku, než na něj došla řada, přičemž jsem mu podle toho zapomněl nastavit datum na Hrách, což je samozřejmě moje chyba, ano. Takže jestli už musíš někoho kamenovat, protože k tomu máš neovladatelné nutkání, tak mě, prosím pěkně ;).
  • Herní Expert @Hernexpert bude rád *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit