Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cajk
    leda houno.
  • Som presne opacneho nazoru, vobec ma nebavia zjednodusene hry, ktore spusti kazdy lepsi telefon, vsak pc je o tom ze ja tam vela moznosti vykonovych aj kapacitnych, preco sa obmedzovat na free to play zabijaky casu.
  • a já bych k tomu dodal, že mě prohlášení nějakýho trotla z digitální čokolády absolutně nezajímá...dokonce už začínám být alergickej i na ty neustálý nátlakový kecy Turků z Cryteku, kterak se snaží popohnat neustálým ohlašováním pomalosti současných konzolí nebo jednou nového Xboxu, jednou nového PS do roka a do dne Sony a MS, aby s novýma konzolema opravdu přišli

    ať si svoje prohlížečový trotloviny strčí někam, všecko se to akorát idiotsky ovládá a místo, aby to potřeboval solidní grafickou kartu, tak to potřebuje hromady RAM a nadupaný CPU
  • Pěkne odporná budoucnost. *11* Podle mě by se mělo vymyslet více pojmenování pro slovo "hra" některe "hry" už hru připomínají pouze vzdáleně. A pokud je "hrou" nazýváno cosi co se podobá "interaktivnimu" (teď mačkej) filmu pak jsem zcela znechucen.
  • Mozem tazko je*at takyto system "bez kupovania veciciek si looser". Presne kvoli tomuto som sa vyprdol na battlefield heroes. Najprv sa mi to celkom pacilo ako taka odreagovacka po nete zadarmo, ale akonahle som zistil ze veci ktore si mozem po tazko nahrabanych bodikoch s hrania kupit vydrzia len urcitu dobu a nakupom specialnych bodikov za peniaze by to vydrzalo o nieco dlhsie, som to hned odinstaloval. Mikrotransakcie su OK ale len v pripade ak bude mat hrac, ktory nechce platit, aspon moznost tazko si "vybojovat" to co maju k dispozicii platiaci fanatici. Nikdy v zivote som neplatil za dodatocne vylepsenia do hry a nikdy ani nebudem a urcite niesom sam. Browserove multiplayerove hry su buducnostou pre casual lamky a ne pre nas hracov.
  • Odulin
    Budoucnost možná.....ale jen těch všemožnejch casual a sociálních her. I když slovo "hra" je kolikrát pro tuhle kategorii jen lživá lichotka:)) Domrdele s tím...
    • tak to mas jak MMOcka, sou to da se rict jenom graficky chaty
  • Tak jsou hry a hry pro prohlizec ze ano. Je treba v tom mit jasno a neplest lidem hlavu :)
  • Jo, BSG online a pár browserových hříček - protože ty počiny za plnohodnotné hry opravdu označit nemohu - jsem hrál a celkem si je užil. Užil tak, jak se na takovou hříčku patří, a to maximálně nějakých 30 hodin u těch nějzábavnějších, ve většině případů polovinu toho času a méně. Většinou v práci nebo tam, kde mám sice čas hrát, ale už nemám prostředí na to si tu hru opravdu užít.
    Mimochodem, Unity player je sice fajn příklad, že i na browserovkách jde udělat hezká grafika, ale rozhodně se nedá označit za důvod, proč browserovky a podobné hry jednou převezmou vládu nad hraním. Je to spíše výjímka.
  • Ten obrázek bych vyměnil za jakoukoli jinou browser hru.Je totiž ze hry Battlestar Galactica.Hra na nic,seriál ještě horší.
    Škoda že neudělají nějakou kvalitní neplacenou browser hru na téma Stargate nebo Star trek(vím že je online ale placená),popřípadě Farscape,kterou by však hrálo takové množství hráčů,že by se vešly do jedné velké české vesnice nebo malého města.
    Bohužel žádnou takovou hru nevyvinou-společnost,dělající Stargate hru,zkrachovala,Star trek už je MMO a Farscape,jak jsem říkal,téměř nikdo nehrál takže ta hra by se neuživila.Škodaa
    • WTF? *8* Tak to jsi ten serial asi nevidel nebo jsi se dival v polospanku jako na jakejkoliv dil Star Treku. Nerikam ze star trek je spatnej take jsem se dival ale promin Battlestar Galactica je o dve tridy lepsi... Jen ma ten problem ze podruhe uz to neni ono a musis se divat dil po dilu coz je u star treku jedno *1*
      • Bacha SPOILERY
        Nejvíc mi vadilo jak se lidi chovaj.Jsou bezcitní,a občas se chovají jako zvěř.Např.když prezidentka Roslinová(v 1.řadě asi 7.díl) vyhodila do vesmíru toho cylona-ovšem po dohodě že ho nechá.
        Pak takové věci jako např.když 1.důstojník mlátil toho inženýra ve vězení kvůli podezření,že je cylon(ovšem není).Nebo když opět 1.důstojník dal facku tý holce,která je cylonka.A když už vyhlásil stanné právo,tak to byla pro mě poslední kapka a přestal jsem se dívat.
        Nechtěl bych,aby lidstvo skončilo takhle.
        • To bylo na celem serialu to krasne pozorovat jak se ti lidi zrazuji. Promena charakteru a ty podlosti to bylo presne to proc jsem ten serial miloval a snad vsichni mi kamosi co trochu fandi sci-fi. To treba ve star treku moc neni... ale tam to ma sve opodstatneni.
          Nejlepsi byl Gaius Baltar pri jeho scenach jsem se neubranil smichu *1* To byl nejvetsi zm*d ale zaroven nejlepsi postava pro svuj pokriveny charakter *1*
          • Já jsem sice velký fanoušek sci-fi,ale tohle se mi vážně nelíbilo.Nejlepší je stejně Farscape(i když ho u nás skoro nikdo nezná)-skvělé charaktery postav,děj,herci(Ben Browder a Claudia Black,možná znáte z 9.a 10.série Starfate)-
        • lidstvo je na tom jeste hur nez v tom serialu ty naivko. myslis ze soucasne valky se vedou v rukavickach ? ze neexistuje tyrani nepratel, civilistu a to vcetne deti ? kde zijes prosim te ? :)
  • Stejně debilní názor jako pár idiotů při vydání prvního modern warfare tvrdilo, že budoucnost je v P2P a dedicated servery jsou mrtvé. Velké hoovno.
    • to i nekdo tvrdil ? heh

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit