Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blixa
    Opraveno, diky.
  • Že se vůbec necháš rozhodit bandou frustrátů, co si chodí vylejvat srdíčko do diskuze na gamesech, páč jim dali banána už i na novinkách...
  • Píšou tu zahořklí kokoti, kteří se nedokážou přenést přes to, že je jeden hendikepovaný kluk lepší než oni dohromady.
  • oVer9000
    -Wtf? Jen jsem napsal, že vnímám Martina Rotu spíš jako velkou osobnost co se týče lidskejch výkonů, než jako vlogera. A hned mě tu někdo osočuje, že jsem tím chtěl naznačit, že na něj nikdo nesmí ani sáhnout? Ještě navíc jeden z hlavních zdejších diskutérů? Jen jsem chtěl naznačit že se věnuje i jiným věcem. Jako hráče, ba dokonce i jako člověka ať si ho kdokoliv kritizuje. :D Ale prostě mi to nedalo. Když někdo o člověku kdo překonává hranice napíše sarkasticky: "vloger - kvalitní host", jako by to bylo jen to, co ho definuje. Tak asi pardon. Od teď budu na něj i na celou redakci nadávat stejně jako všichni ostatní, abych netrhal partu.
    -Jsou strašně znuděný a už je to vůbec nebaví! A neměli by zvát youtubery, holky, a ani toho Vávru protože jedna strana tvrdí, že jsou to jediný kvalitní fight cluby, druhá že je arogantní ignorant a třetí ho uctívá, a zbytečně tu vznikají... no bojim se to skoro říct. Vznikají tu názory. A to nikdo nechce.
    -Neměli by hrát hry, neměli by točit lets playe a opravdu by se měli věnovat pouze ekonomicky-sociálně-psychologickým tématům.
    -Spokojený?
    -Ne, už mě to začíná s prominutím sr...
    -Tuhle partu sleduju od roku 2000, a nikdy nepřestanu. A pokud tu někdo tvrdí, že jsou unavený, má skončit se sledováním tohohle webu, a ne ONI s prací novináře.
    -Btw přešel jsem do ofenzívy, jako všichni ostatní a stal jsem se tak jedním z hloupejch diskutérů, co se tu nachází. Díky.
    -PS: Zakazuju si tu lézt do diskuzí. Jen mi to kazí dojem z mýho nejoblíbenějšího webu.

    Ještě jednou díky.
  • Jack1947
    On je postižený? aha, takto by s do něj nemělo navážet aspon že to je hráč. Ten tady v tom pořadu se ještě zkousne ale uvítal bych i někoho jiného.
  • Keyz
    jo, tohle *15*

    To nebylo po kompletním vydání hry. Tedy blbě. Do hry ještě budou přídavky atd. Navíc ta ženská tam blekotala něco o tom, jak Gerald vypadá apod....To se tam opravdu hodí je to důležité. Zda má účes X / Y
  • Kdyby na to nikdo nekoukal, tak to nevysílaj... což je fakt smutný a bere mi to víru v lidstvo.
  • TheGGG
    wau, tys mu to nandal *7*
  • TheGGG
    naprostý souhlas, možná by se měli konečně vybodnout na hry a začít se věnova svým socio-politologickým názorům. Chápu ale, že z games.tiscali se stalo místo, kde se shromažďují hlavně lidi otrávení hraním her a kde si mohou zchladit žáhu.
  • Magister_Peditum
    Kromě Grygara kdo to tu ještě probírá? A že označení "parta sluníčkářů z Pražské kavárny" nemyslíš jako urážku, ti nevěřím. *15*
  • Samariel
    V anotaci na stáhnutí máte napsáno, že je to 246. díl, přitom je to už 247ka.
  • Oni predsa hry hraju. Akurat nehraju vsetko, co vyjde. Co je uplne prirodzene pre normalne fungujucich dospelych ludi.
  • Debata o H7 o nicom - ziadne tabulky tam hraca v singli nezavalia, kto hral predosle diely, tak sa v hre rychlo zorientuje. V ziadnom pripade nie je K.Bounty jednoduchsia - kym tam clovek pochopi, ako funguju runy, zvitky, manzelky atd. je urcite na dlhsie, nez budovanie miest v celej serii Heroes.

    P.S. Myslim, ze trosku o tom viem, kedze mam 9 rokov fanstranky o Heroes, K.Bounty, Disciples a Fantasy Wars... ;) Vazim si redaktorov Levelu, ale nech sa netvaria, ze su odbornici na vsetky hry...
  • RedEagle
    Neberte to ako hate. Mne je len smiešne že herny server prevadzkuje partia slniečkarov z Pražskej kaviarne (nie je to myslene ako uražka) ktorých hry absolutne nebavia..radšej by prevadzkovali server ktory by bol zamerany na sexualne kauzy v hernej brandži, propagovaniu a podpore imigrantov a feminizmu *4*
    Ale vzhladom na to že su už vo veku kedy sa im neche začinat odznova a promo hier, reklamy ,,objektivne recenzie,, atd im vynaša dost velky finančny obnos..nejako to už pretrpia venovat sa hram.
  • Ale Witcher speciál už byl... http://games.tiscali.cz/tv/fight-club-special-zaklinac-19943
  • a Bulíř
  • Tenhle Fight Club byla už skutečná tragédie. Parta unavených redaktorů se poplácává po ramenou, jak už na ty hry (což je jejich práce) nemají čas a ještě se tomu smějí. Pak se chvíli mlátí prázdná sláma a nakonec z toho vyplyne, že jediný, kdo ty hry ještě hraje, je (překvapivě) Andrej.
  • nepletu, rotu jsem tam videl a pak jsem psal k tomu jeho prvnimu fight clubu, ze je prekvapive docela rozumnej na to, ze vystupuje u aliho, no a lg mi na to napsal, ze to tam uz zapich
  • Mart9
    Pozor, jestli si ho nepleteš s J. Králem, ten ve FC říkal, že nabídku vystupovat v Hrajeme s mAlim odmítl.
  • mě spíš vrtá hlavou, že to furt vysílaj, když je to takovej průšvih, asi na to dost lidí furt kouká jako guilty pleasiure a nepřiznaj to *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit