Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry ale tie vase prispevky sa nedaju citat, indie tvorba ma byt oddelena od AAA hier? To kde sme?
    Hra = autorske dielo, rovnako ako film, kniha, ci ine diela. Vsetko zavisi od autorov, je to ich dielo a zalezi na nich v akom style to spravia. Ze je film Sin City skoro cely ciernobiely aj ked uz mame dnes davno farebne TV? No a co. Ze sa Tarantino rozhodol cast filmu Kill Bill zobrazit v japonskom kreslenom anime style? No a co, je to predsa ich dielo a je uz len na nas zhodnotit ci sa nam to paci alebo nie. Rovnako ako tato recenzia, recenzia je subjektivny nazor a ak niekto s tym nazorom nesuhlasi tak fajn, ale preco by mal vnucovat druhym jeho nazor o tom ze si to taku znamku nezasluzi a ze sa to ma hodnotit zvlast niekde v kute ako nejaky odpad? Asi nemate nic lepsie na praci... *7*
  • sirWallace
    Tak ted.. jsi tu svou inteligenci podtrhl :D
  • davidBray
    napsal jsi to moc pěkně
  • Kozy jsou noví Zombie.
  • Situace v indie sektoru je uplne stejne zoufala jako u AAA her. Jen maloktera indie hra je skutecne prulomova a zaslouzi si pozornost. Vzdyt kolik je jenom klonu Terrarie nebo Minecraftu, ruznych hopsacek? Kopiruji jeden druhého a vali to na nas rychlosti hurikanu. vazne většina indie her je tak dobra akorát na to na 10 minut si ji pustit, pousmát se a uz se k ni nikdy nevracet, podobne jako u AAA her. Cele to jen o tom ze plno lidem dela dobře ze si muzou tahat triko tim ze sou soucasti jakesi nezavislosti a svobody herni tvorby, přitom to je cele uplna pitomost. je to vazne na pováženou, denne se objevuje několik desitek indie her, které kopiruji jedna druhou, a nezasveceny clovek který vidi občasnou recenzi neceho aspoň trochu zabavneho třeba tady na games o tom nemá ani tuseni, a tak bojuje za neco co se stava otravnym az trapnym.
  • davidBray
    ty nevíš, že když někdo o něčem co se tobě líbí řekne, že je to blbost tak je to přinejmenším na sebevraždu? :)
  • JohnyTheZik
    Zrovna Ghostdog ma na csfd 83% a hodnotilo ho 11k lidi, takze pokud tomu nekdo da odpad az 2 hvezdicky, tak se to na hodnoceni neprojevi (klasicka statistika).
    A ty body ma clovek od uzivatelu, takze nevim proc to tak nemit -> navic si nemusis komentare zobrazovat od nejhodnotnejsich uzivatelu, ale klasicky podle data pridani, takze to jsou fakt neskutecny problemy :D.
  • davidBray
    nebavím se o hrách na mobilu, to tady asi nikdo, hele až budeš mít občanku tak se vrať a až budeš starší a přečteš si to tady tak si dáš sám dobrovolně facku. Do té doby se s tebou nemá cenu bavit.
  • Ano, kdyz se hraji 10 minut na mobilu nekde pri cekani na cokoliv, tak jsou zabavne. Ale srovnavat tyto primitivnosti s AAA tituly je nesmysl. Jsou samozrejme i vyjimky, ale je jich po skromnu a vetsinou uz se nejedna o indie v pravem slova smyslu.
  • a proč ne? já mám kozy rád
  • Jaký smysl by mělo oddělené hodnocení? Lidem snad dělá problém rozlišit velkou hru od malé?
  • blixa
    My jsme zacali delat Games v zari 2010 - Bioshock vysel pul roku pred tim, a to, ze tady na nej nevysla tehdy recenze, je rozhodnuti tehdejsi redakce.

    Nicmene podivej se na posledniho 3 a pul roku a rekni mi, jake AAA hry jsme nerecenzovali. Recenze na "indie hry", jakkoliv mi pripada tohle oznaceni nesmyslny, nedelame na ukor cehokoliv - nikde tady nejsou desitky AAA her, ktery by byly recenzovany, pokud bychom nerecenzovali Escape Goat 2...
  • blixa
    Kdybys totez udelal zde, vyjde ti tohle: http://games.tiscali.cz/katalog/playstation-3/?sort=rating Ja tam teda moc indie her nevidim.. ;)
  • davidBray
    jenže ty indie hry jsou většinou po stránce hratelnosti a zábavnosti fakt lepší než AAAAA
  • Tahle hra je kupodivu super !! Chtělo by to oddělený hodnocení pro Indie a pro Mainstreamový tituly.
  • sorry ale když většina příspěvků k např. filmu ghostdog většina lidí napsala že je fakt ukrutně moc ten film nudil protože tam whitaker jede v autě a poslouchá rap a tak to vypnuli a dali tomu odpad až dvě hvězdičky a systém hodnocení uživatelů=kdo má víc bodů jeho názor je hodnotnější u mě čsfd klesla níž než žumpa a roky jsem csfd nepoužil
  • CSFD je databáze, ta funguje trochu jinak než zpravodajský server ty hňupe
  • sirWallace
    Retardovany budes maximalne Ty .) Jdi se podivat treba na CSFD a rekni mi, jestli nekdo hodnoti film podle toho, kolik se do nej narvalo penez, nebo kolik na nem delalo lidi...
  • PS smrt všem hips(t)erům kromě Lukáše Grygara, díky jehož videorecenzi jsem si pořídil Call of Juarez Gunslinger a dodneška nelituji jediné koruny, škoda že nemá multiplayer. Tak a ted mi klidně dejte ban, ale tu recezi na bioshock 2 bych si fakt rád přečetl, minulý víkend jsem dopařil jedničku, dneska jsem si koupil dvojku, chci to projít než si koupím infinite+dlc(dlc je snad jediná věc co mi vadí skoro stejně jako indie) a recenzi si rád přečtu i když to budu mít dohraný. Herdek klidně bych si přečetl i recenzi na Commander Keena spoustu děcek ani tehdy nebylo na světě a zdejším hipser.. pardon hipsterům by se to taky mohlo líbit
  • Stylizace = pumpovani penez z retardu *1*

    Hratelnost byla na vrcholu uz pred 15 lety, kdyby lidi meli mozek tak hraji stare hry ktere jsou dnes zdarma, kazdy trotl dnes udela kopii neceho co uz tu bylo a uctuje si za to 10x vic nez to stalo tenkrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit