Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Red Eagle jestli si hrál nějaký Total War tak jsi podle toho co píšeš taky nerd a náctiletý blb.
  • taky jsem to tak pochopil ze se otevre vse a pak jsem pekne cumel, Emperor kampan je supr a hraju za Antonia, spokojenost, ale i tak...Mohli Hannibala a treba i dalsi frakce otevrit for free.

    Dalsi dil - Sever proti Jihu ideal :) ale vydat rovnou kompletne hratelne, obe kampane, vse otevrene...
  • Tak to tedy nechápu, nebylo snad deklarováno, že pro stávající majitele hry bude touto edicí vše zdarma? Mně se teda osobně nic zdarma kromě nové kampaně neodemklo. Tak teď nevím jestli se zase nejedná akorát o nějaký marketingový tah jak nalákat nové hráče do hry.
  • Těším se ale doufám že to nebude nějaký Empire total war 2 nebo mezi tím chci aby to bylo třeba z budoucnosti nebo z 1 nebo 2 světové války nebo třeba z dnešní doby
  • Magister_Peditum
    Proti tomu bych nic neměl, jen bych byl rád, kdyby krom 18. století přidali alespoň to 17.
  • jj uz je to o moc lepci. Ted mizi jen vojaci v bitve. Slibuji ze to brzo spravi.
  • Uvidime co predstavi, expansion pro Rome2 nebo opravdu novy dil serie. To ze dalsi dil je Warhamer je jiste. Pred rokem nabirali lidi se znalosti Warhameru. Vydali oficialni tiskove prohlaseni ze koupili licenci od Workshopu. Jinak, historicky jadro studia Creative Assembly jsou lide co vyrobili legendarni Shadows of the Hornet Rat takze jde to spise navrat ke korenum :-) Pak je Mindscape chteli rozpustit, a tak milankove ukradli engine, udelali se pro sebe reskinovali jednotky vydali prvni Totalwar:Shogun.
  • Je otazka co predstavi expansion pro Rome2 nebo opravdu novy dil serie. To ze dalsi dil bude Warhamer je jiste. Pred rokem a neco nabirali lidi se znalosti Warhameru. Plus vydali oficialni tiskove prohlaseni ze koupili licenci. Jinak, jadro studia Creative Assembly jsou lide co udelali legendarni Shadows of the Hornet Rat takze jde to spise navrat ke korenum :-) Pak je Mindskape chteli rozpustit a tak ukradli engine, udelali se pro sebe a vydali prvni Totalwar:Shogun.
  • fallanga
    Taky si myslím, že se bude jednat o pokračování Empire nebo Napoleon.
  • palver
    Stylizace mi nevadí u kartiček (pokud jsou aspoň trochu k věci), ale u jednotek. Ty kníry námořní pěchoty ve FOTS jsou vážně mimózní... *15*
  • Dospěláčký Lexx

    Evidentní další věta s evidentním vztažným zájmenem a významem, takže čárka před a bude, ty vydlabanej kantore. Nech mě cucat dudel a neotravuj zbytečná špíno...
  • A s warhammerom nech idú do riti. Miešať hrušky s jablkami. Paskvil jak hov*do. Doteraz sa všetky diely orientovali vyslovene na "realistickú" stránku hry. Dúfam, že to teraz nedodrbú. Inak taká 30ročná vojna by nebola absolútne o ničom.
  • to: he/he u té tvoji poslední odpovědi bych vyloučil slova cituji : Jen střízlivě uvažující človíček, kterýmu funguje vše, jak má, konec citátu. Se zbytek věty bych i souhlasil, protože ty krom pozdravování gumídků v té tvé malilinkaté hlavičce nic jiného opravdu nemáš. Ale co každému bylo 12 a byl největší king jako ty, tak pozdravuj tatínka.

    P.S. nezapomeň zase před A napsat čárku gumídku.
  • Shogun, Rome, Medieval, Medieval 2, Empire - Napoleon, Shogun2, Rome 2. Logický mi do série zapadá Empire 2 *4*
  • Byla.
  • Stylizovaná grafika je podle mne vynikající. Kartičky jednotek z TWR2 považuju za nejlepší v celé sérii - jsou přehledné, pěkné a odkazují na klasický řecký styl zdobení amfor, který zbožňuju. Popravdě, vážně nechápu, proč se tolika lidem kartičky nelíbí a proč jsou (zdá se) obecně proti stylizaci, inspirované uměleckým stylem té které doby.

    UI případného Medievalu III by se imo mohlo inspirovat středověkou iluminací nebo třeba "tapiserií" z Bayeux. V případě druhého Empire zase empírovým a klasicistním uměním 18. století - koryntskými sloupy apod.
  • Prý má vyjít kniha "Attila" od týpka, co napsal pro Segu knihu ke staru Rome II. Takže je asi slušná šance, že nová hra bude prostě "Total War: Attila". Bylo by to v souladu s politikou segy (jedno velké DLC jako samostatná hra - Napoleon, Fall Of Samurai...) a byl by to nepříliš překvapivý nástupce Barbarian Invasion. Přijde mi to celkem logické a pravděpodobné. (Je mi trochu líto, že SEGA neždíme z TWR2 peníze prostřednictvím dalších "příběhových DLC" - dovedl bych si představit Spartakovo povstání, válku s Makedonií, válku s Mithridatem a samozřejmě první triumvirát - ne, že by druhý nebyl fajn, ale Juliova kampaň proti Pompeiovi je asi zajímavější, protože Julius bojoval prakticky pořád proti významné přesile. A půl roku, rok po vydání bych si tato DLC mohl ve slevě kupovat za tři Eura :)

    Druhá možnost je ten Warhammer. Dávala by asi smysl (ačkoliv tuším ve Warhammeru mají velkou roli hrdinové, ne?), ale byla by pro mne - a jistě mnoho fanoušků série - zcela nezajímavá.
  • wenceslaus
    Ne, to je jen pro Empire. Hází se ale na efekt terénu, co do něj vejdeš (vesměs negativní). Takže třeba Wood Elves Waywatchers sežere les, jakmile do něj vejdou :-D To samé v 40k - pravidlově se ty hry už docela blíží.
  • fallanga
    Trochu kritizovaný neznamená, že byl špatně přijat.
  • slavek.skara
    Cože ? Mohl by si prosím být trošku konkrétnější k čemu je to dobré? To se hází už i na to jestli prší nebo sněží ? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit