Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no to mas asi tezky. Vypocet AI do grafiky asi nenacpes. A v Arme neni AI generovana v dohledu kamery. Postavy tam normalne funguji i kdyz je nevidis. Mam obavy ze tato hra bude vzdy predevsim zatez pro procesor. Stacilo by ji naucit poradne vyuzit vsechny jadra.
  • snad to bude hra ktera bude alespon trochu cuchat k tomu jakou ma pc grafiku predesle army bezely 50 FPS tomu kdo mel 4GHz procak a frafiku mohl mit 8800ku a kdo mel 5970 a procak 2,5 GB mel FPS 35, hra byla pravdepodobne nejak spatne udelana ne ze by zle vypadala nebo tak neco ale nebyla schopna poradne vyuzit kvalit grafiky a brala to na ukor procaku tak nemoznym zpusobem ze to mnoho lidi radej ani nehralo
  • http://www.youtube.com/watch?v=wTSc_yOYgSI
  • Tak to moooc děkuju chlape. O tom jsem vůbec nevěděl. Tohle je opravdu paráda. +1
  • Cajk
    tak to je ovšem bomba.
  • kluci ceski su velmi sikovní, uvidime jak to bude doopravdy. prajem vela stastia zo slovenska *3*
  • Zni to velmi dobre, snad zvladnou vse tak, jak slibuji. ArmA 2 byla (s patchi) skvela. Herni doba volnym tempem kolem 40 hodin + mody. Dalo se tam hrat i za srnku nebo tak neco (uz presne nevim) :)

    OPF:DR byl proti tomu slabota. I kdyz jsem ani vic necekal (kratke; slabsi AI; zamerene na "akcnost"; bugy - ale mene nez v ArmA).

    S bugy v ArmA 3 vicemene pocitam. Koupim si ji az po prvnim patchi (doporucuji vsem, public test necham na jinych).
  • Problem byl, ze mela vetsina typu naboju stejne koeficienty pro balistiku. Ten mod nastavil koeficienty pro kazdy typ naboje zvlast.
  • fixcz
    http://www.youtube.com/watch?v=aoSVWGno0k4

    *3*
  • no jo oproti puvodni flashpointu s 40 misema v kampani je to rozdil :D :D :D *8*
  • Aha *1*
  • Myslis puvodni flashpoint nebo ten nedavny?Protoze puvodni OFP rozhodne neni neco mezi armou a cod,ale je to v podstate to samy jako prave arma,ktera z toho ofp vychazi.
    Pokud mas na mysli ten novej,tak potom jo.
  • Je pravda, že Arma je pro opravdu hardcore fandy military. Flashpoint je přesně něco mezi armou a COD nebo BF.
  • JohnyTheZik
    Tak zrovna balistika je i v bf :)
  • když k tomu bude počítat i přestávky na záchod a kafe tak na těch 6 hodin se dá snad i dostat.
  • mas recht, treba takovy COD dohrat jde a za 6h !!
  • Já to chápu, na druhou stranu to mohlo být ze začátku, každej kdo s hrou má nějaké zkušenosti, tak ví že to způsobuje crack. Pokud hru bude hrát nějakej nováček, uvidí na foru věci typu "vychuleje se mi muška" atd... určitě se i na té samé straně dozví od nejednoho člověka, že ten člověk používá cracklou hru.
  • Ty jsi můj původní post asi moc nepochopil, že?
    Neříkám, že ta ochrana je špatná, nefunkční nebo obtěžující majitele originálek, právě naopak, kontrola klíče a blacklistování těch, které kolují po netu, v každém patchi je podle mě více než účinné.
    Říkám, že by bylo mnohem lepší, kdyby autoři nahradili FADE prvky nějakým prostým oznámením ve stylu ,,Máte cracknutou hru."
    Tak jak to bylo u minulého dílu totiž vedlo k tomu, co jsem psal. Pirát hraje v domnění, že ochranu překonal a pokud se po informacích vyloženě nepídí, nezjistí, že nepřesná střelba a další podobné prvky byly způsobeny aktivovaným FADE. Pak jde na fórum a znovu - pokud potenciální kupce vyloženě nehledá informace o ochraně, tak neví, že by se ho podobné problémy netýkaly.
    A odstranění nutnosti mít v mechanice CD nerovná se odstranění ochrany celkově.
  • A to je správně já osobně mám Armu2 i se všemi přídavky v originále a rovnou říkám že pirácká verze je v podstatě nehratelná jelikož česká verze 1.00 byla děsně zabugovaná a většina pirátů nemá tu sílu neustále do toho dohazovat patche...jinak já si moc dobře pamatuji že před 10 lety když vyšla první verze Flashpointu bylo to z hratelností v podstatě to samé zlom přišel až z gold verzí a na kultovnosti získala až víc jak rok potom kdy vyšel Resistance a graficky upravil předešlou hru a taky opravil mnoho chyb tak že vše jelo bezproblému to samý má i ARMA 2 zhruba rok po vydání jede vše bezproblému,když to srovnám z konkurečním OPF:Dragon Rising tak Armu 2 válcuje jen v v lépe ztvárněné atmosféře střelby a v tom že vás pěšák nesejme během vteřiny na 300 metů kdy leží v trávě,jinak ve všem hoši z Codemastru hru dost nedotáhly,ostrov je velmi nudný kampan je krátká a navíc kromě sekundárních úkolů nic coby tu šedost trochu rozpýlilo např.cutscény. vedlejší mise jsou naprasto odfláklé a do konce v nich všechny postavy jsou němé a např. jízda tankem či let vrtulníkem je něco absolutně nehratelného nemluvě o tom že pokud nedej bože řídí tank počítač neujedete ani 2 metry protože se zaseknete o kámen nebo strom.mám doma originálku i z posledním patchem vyšli pouze 2 ale moře chyb stejně zůstalo takže ani OPF:Dragon Rising není bez chyb.
  • Piráti si zahrají. Sám jsem chvíli hrál funkční cracknutou hru, než jsem koupil originálku. Žádný FADE nenaskočil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit