Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    Na IGN se museli pos..t !!! *16* 5 ? recenzent zjevne nepochopil ze to neni cod to co on tam ma za argumenty... *7* a proc tam neni tohle,a tohle a tohle,...kurva proc nikto se nepita proc v Outlast neni tohle a tohle ? hry su prosto lekacky o preziti,zadne sk.....ne cod *6* proto se mi libi ze kluci na Games.cz maju vice rozumu a nemichaju jablka a hrusky *3* *15* *2*
    • Nemůžeš říct ignorant bez IGN.
    • na IGN asi za tohle nedostali zrovna zaplaceno. BTW je tu snad nekdo kdo bere jakekoliv recenze na IGN stale vazne ?
  • C-BEAM
    nech už sú názory akékoľvek, pre mňa je dôležité, že k tomu vývojári pristúpili poctivo a s veľkým rešpektom k filmovej predlohe.
  • KIMCID
    pokud hru v zahraničí hodnotí střílečkář no tak výsledek je pak jasný.
  • ČUPR recenze :-) už dlouho tu na games.cz nebyla tak dobrá recenze *3*
  • Hanzales
    Super recenze :) Jen je škoda, že po celou dobu nepadla nějaká hlubší zmínka o zvucích a hudbě (krom kvalitního orchestru, jež ji nahrál). Zvuky jsou fakt parádní, věrné předloze, šíření zvuku v prostředí je taky pěkně uděláno a hudba je stejně tak geniální a geniálně servírovaná, jako ve filmu. Nejlepší je když se třeba android přiblíží ke skříňce, kam jste zalezli a hudba dynamicky sílí a sílí (jak by řekl Pavel, smyčce jedou) a když pak odejde, zase postupně nástroje utichají. Takhle dobře dynamicky zvládnutý hudební podkres jsem už nějakou dobu neslyšel. Jinak jsem to rozehrál na ten HARD a to jsem asi neměl dělat.Včera jsem skončil v pasáži, kde je pár androidů a zrovna se tam potuluje i vetřelec a včerejší score: Vetřelec 6 / já 0 a k cíli jsem se zatím nedostal :) A večer zase daleko.....
    • Luke
      Dík za doplnění, máš recht.
    • Se zmínkou o ozvučení a hudbě jsi mě potěšil. Až budu mít PC, které si bude hru moct vychutnat bez kompromisů, tak to koupím. Díky.
      • Hanzales
        Podle všeho to vypadá pěkně a jede to pěkně i na mainstreamu a starších kompech. A pokud člověk nemá bedny se subwooferem, doporučil bych uzavřená sluchátka.
        A náhodou když jsem viděl ty obrázky prvně, tak jsem myslel že na plné detaily se zapotí i nedávno pořízená GTX760 a když to pak automaticky nastavlilo všechno naplno a hra běžela i s V-Syncem bez sebemenšího náznaku spomalení, nebo lagu, ještě dlouho jsem nevěřil svým očím. Jednou za čas si člověk může konečně zase říct "výborná optimalizace a cit pro grafiku"
        PS: film grain efekt obecně nesnáším a vypínám, ale tady je fakt udělaný dobře, doporučuji nastavit tak na třičtvrtě. Některé momenty ve hře vypadaly fakt doslova filmově a fotorealisticky. (asi taky záleží na "modelu").
  • Mato1987
    Všimol som si určitú paralelu medzi hodnoteniami tejto hry u európskych magazínov/recenzentov v porovnaní s americkými, kde v recenziách od EU dostáva hra priemerne takmer 9/10 a pri recenziách z USA to je 6/10, je to fakt srandovné :D
    A práve preto sa rozhodli vývojári z creative assembly vydať americkú verziu alien isolation, ktorej krátku ukážku môžte zhliadnuť tu.
    https://www.youtube.com/watch?v=s2xY9bR0Sqs
    • Cudujes sa? Aj ten kkt Babrak obama ma nobelovku za mier. Tam je vsetko naopak.
    • Nechci se nějak zastávat američanů, ale nebýt jich tak vetřelec,predátor ani neexistuje
      • Walldstein
        Hmm..jenže Creative Assembly má hlavní sídlo v zemi svého vzniku a to je kde? Ano United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland (Velká Británie) již od roku 1987, kdy vznikli, takže bych USA v této souvislosti nevytahoval..Notabene 20th Century Fox, čili filmové studio které natočilo všechny filmy s licencí Alien bylo založeno 3 lidmi: William Fox - místo narození Maďarsko, Darryl F. Zanuck - místo narození USA, Joseph M. Schenck - místo narození Rusko. Takže komu, že to vlastně vděčíme za universum Aliena? Notabene druhé slavné "americké" studio Warner Bros založili bratři, kteří pocházeli z Polska.. Opravdu vděčíme Američanům? Vážně?
  • Koupí jsem neprohloupil. Hra mi nabízí přesně to co jsem očekával. Ale měl jsem možnost, kterou asi nemá každý. A to, zahrát si AI s OculusRift DK2. Po několika minutách jsem si uvědomil, že mám ústa dokořán. Nejlepší herní zážitek v životě. Až bude mít OR lepší rozlišení, řekněme alespoň ty 4k, bude to totální nářez. A pohrávám si s myšlenkou, že AI strčím do šuplete a počkám si na vydání plné verze OR. Protože rozdíl v prožitku s a bez OR je propastný.
    • No, nevim jeslti bych to s tim chtěl hrát. *16* *16* *16* To bych se po......
  • Tohle je hra ktera ma mit nejlepsi prodeje, a miliony prodanech kusu. De videt ze autori nad hrou skutecne premysleli, a byt mam par vyhrad je kosmetickech, kandidat na hru roku je tu, Aliena uz nic neprekona. V dnesni dobe pusobi tahle poctiva gamesa jako zazrak, blesk z cistiho nebe, nema slov.O tehle hre se bude za 20 let mluvit tak, jako dnes o Half Life atd. Zrodila se legenda!!!
    • Jo tak pod toto se muzu podepsat, sice je tam par ustupku oproti real oldschool gamesam, ale proste luxus.
  • Nechápu proč se tato hra srovnává se střílečkami a rád bych tady zopakoval, že tohle je podle originálu z roku 1979. To znamená, žádné tlupy lehce zlikvidovatelných hloupých vetřelců, ale pořádná sivně, která si s vámi hraje. Taky bych rád vysvětlil, že vlastně první Vetřelec + prequel Prometheus jsou úplně o něčem jiném, než zbytek filmů a her. Když si pustíte Director's cut Vetřelce 1979, tak zjistíte, že se vetřelec reprodukuje sám (bez královny z filmu Vetřelci) a to tak, že si do toho hnízda zavleče úlovek pravděpodobně v živém stavu (tak jak Dallase z větrací šachty kde bez krve našli jen jeho zbraň) a zabalí ho do kokonu v podobě vejce které ho pohltí a nějak přetransformuje na facehuggera SPOILER - tak proto tam byly ty vetřelčí vajíčka a královna nikde - SPOILER. Zde jsou vystřižené scény z film. Dodnes nechápu proč je režisér nepoužil, protože ledacos vysvětlují https://www.youtube.com/watch?v=xGiGWwDyxyk

    https://www.youtube.com/watch?v=dS5MtzrW1vU

    https://www.youtube.com/watch?v=GpEx7pdp2-Q
    Now your mind is fucked *6*
    • Tak tak. Tato hra je podla filmu Alien kde sa mnozil sam. To James Cameron vymyslel aliensku kralovnu a s tym uz hra nema nic splocne. A v hre je pekne vidno ako votrelec nezabija vsetkych ludi. Niektorych zabije, niektorych unesie. Konecne riadna dlha hra.
    • Režisérský sestřih obsahuje více scén, kdy můžeme vidět Aliena víc než v originální verzi a ztrácel by tak na tajemnu. Ale je to paráda jak se tam houpe na těch řetězech než zabije Bretta ta scéna je hustá
  • septicflesh
    Jsou hry, které bych možná nechtěl hrát na Oculus Rift :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit