Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vykašlete se na to co se děje vRusku,USA či ČSSD,ale všímejte si co se děje u nás v centru Prahy.Vypadá to na běžence nebo i na dálnici ve Výškově .To je síla.Zakládejte domobranu po vzoru Maďarska.
  • ale co se dá dělat? Šanci dostali všichni. Jejda to bylo po novém roce svalnatých řečí. Krásné je.Ne nejkrásnější je že ODSáci, TOPkaří i STANáci ostrouhali. Si jako trpaslíci mysleli že do nekonečna budou rozdávat karty. Že nic bez nich nepůjde. A ejhle pikolík - ono šlo.Dá se předpokládat že socani nebudou pokračovat v komedii - "stíháme pana premiéra na zakázku". Neosvědčilo se.Tato kravina je lehce odhalitelná a setla hlavu i Zubaté pleši.Ostatně Zubaté pleši vyrůstá květinka na čistém nebíčku. Privatizace OKD se rozplétá.
    • vanhorne
      "Privatizace OKD se rozplétá."
      Jak se rozpleta? Popis blize at mame konecne jasno.
      • si přečti on line zprávy jak pěkně pogrilovali "soudní znalce" a jak pěkně zazpívali. A ještě budou zpívat jiní. Je nová doba.
  • Už soudruzi zaplatili své stamilionové dluhy ?Ani náhodou a to je ta správná kvalifikace k spravování státu.
  • Fuj, stačí přečíst nadpis článku a autor je jasný. *12*
  • Zejména vlády Topolánka a Nečase svým asociálním přístupem se zasloužily o vznik politického fenoménu Babiš a myšlenkového proudu babišismu. Někteří lidé Babišův příchod na politickou scénu chápali jako příchod spasitele, který se rázně vypořádá s drábkovskými antisociálními residui, s úplatkářstvím, které zplodilo přeběhlíky Melčáka a Pohanku, též s julínkovskými poplatky u lékařů atd. Sobotkovský přístup socanů k řešení problémů občany též odradil. Socanům nyní zbývají jen iracionální přístupy k zastavení pádu preferencí. V politice často racionalita a realismus nefunguje, takže iracionální nadbíhání socanů Babišovi je projevem sofistikované racionality. Socani mohou prohrát a skončit v politickém propadlišti, hrají stejně jako Babiš vabank.
  • Dnešní den je výročím narození Vladimíra Iljiče Lenina !!! ( 1870)
    Čest jeho památce !!! Jeho učení stejně zvítězí !!!
    • A 15. dubna 1894 se narodil Nikita Sergejevič Chruščov!!!
      Vzpomínáme s láskou!!!
      • Jedna komoušská bestie větší než druhá. Už ale oba dávno shnili a jejich nástupcům se nějak v civilizovaném světě "nedaří".
        Jejich zvrácená zločinecká ideologie mimo pár uchyláckých rudokožců typu semelová a spol. už nikoho "nebere".
        Jen mrtvý rusák a hnijící komouš - jsou dobří. Viď že ano rusácký vlastizrádče komoušský konfidente STB zemane.
      • už zase kradeš ,
      • Jo Nikita,kámoš Novotného,50 kg zlata jako dar Československu každý rok.To koruna byla podložena zlatem a ostatními aktivama a teď je podložena hauvnem od té doby co sem vtrhla pademokracie s Havlem a jeho kamarádi ze západu.
      • vanhorne
        "A 15. dubna 1894 se narodil Nikita"
        A jestli se nemylim i maly Adolfek spatril svetlo sveta v Dubnu. Kdy se narodil Sv. Andrej?
        • Táhni zapařenej emigrante, na co si hraješ vosle? Táhni si pindat domů do Mongolska!
          • vanhorne
            "na co si hraješ vosle?"

            Kdy a ve kterem chlivku spatrilo svetlo sveta takove zaparene kravske rozmnozovaci ustroji, jako jsi ty?
    • Těžko a právě pro to že se opírá" o jeden a jediný správný názor"Teda jestli vidí dnešní komunisty kapitalisty tak se divim že ještě mausolejum neprasklo *1* *1* *1* *1* *1* *1*Když ono se to pěkně poslouchá,ale dějiny ukázali co je to za zlo ,to je stejné jako nacionální socialismus.
  • Autor vyčítá, že Babiš označil socany jako součást zločineckého systému, ale u SPD a bolševika mu to nevadí. Pane pisálku, Okamurovci ani komouši tento systém (nový systém od r. 89) nevytvářeli. Možná ani nevíte, kdo tuto zemi posledních bezmála 30 let vedl. Pisálkové dnes a denně vyčítají Babišovi vládu bez důvěry, možnou vládu s podporou extrémistů, pravděpodobnou koalici s drzými socany a řešením nejsou ani předčasné volby, ODS jednat nechtějí, Piráti z opozice nevystoupí, tak jaké je tedy řešení novinářští experti na vše? V této zemi nadbytku rádoby novinářů by jistě byla tragédie i kdyby Babiš dostal ekonomiku za dva roky na úroveň Německa.
  • Vážení,je tu jeden problém. ANO by se nemělo vázat na ČSSD! Jde tu o destrukci ANO.Požadavky k odvolání Okamury a jeho členů SD z funkcí PČR je nehoráznost! Navíc trapný návrh k odvolatelnosti člena vlády při prvoinstanční žalobě.Tedy bez možnosti odvolání!
    Budoucí spolupráce ve vládě je na vodě,když navíc si stanoví podmínku o nemožnosti přehlasování! Vše je stavěno z pohledu ČSSD stylem, "chceš mě,tak mi zobej z ruky".... Tahle chytristika nemá žádný budoucí efekt! Ten je předem nulový!!! Jedinou zárukou je spolupráce s SPD a KSČM. A zda-li tohle ne, tak potom tu je jediná poslední cesta, když pominu třetí pokus,který bude stejný, jít do nových voleb. A zde by se měly ukázat postoje voličů jak k ODS, tak TOP 09,STAN, Pirátů a konečně i ČSSD! Všichni mají plnou hubu a skutek utek ...A o tom to je, vážení...
  • AB si z nich dělá prču, už dávno zahájil volební kampaň do předčasných voleb. V ČSSD asi opravdu nebudou moc bystří, když si toho ještě nevšimli. *1* *1* *1*
  • mote
    Bože ten redaktor je dílo nad druhou !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit