Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obávám se, že dětí je nedostatek především pro nedostatečný zájem je plodit. Dalším faktorem je bohatství. Lidé kladou tak velký důraz na užívání si, že se jim nedostává peněz k reprodukčním aktivitám. Navíc mají nedostatek odpovědnosti, děcka holt nemůžete odložit někam do úschovny a jít si zapařit. Nic z toho nesouvisí s přídavky pro rodiče. Je to vlastně evoluce v praxi, národ neschopný plodit děti vymírá. Pro nevěřící psy to je úžasná možnost potvrdit si evoluci v praxi, já jako věřící ( a otec) toto vnímám jako Boží trest.
  • Bude líp až od okamžiku, kdy Zeměkouli přestanou řídit ekonomové. Ekonomové jsou schopni vnímat jen dvě věci. Peníze a manpower. O to druhé se ale zajímají jen v souvislosti s tím prvním.

    Co se týká České republiky, tak jsme na tom od doby ekonoma Václava Klause stejně. V. K. prosazením nových daňových zákonů okradl a to doslova, pracující rodiče o 3/4 peněz potřebných na krytí nákladů výchovy dětí v rodině. Jen vinou špatné ekonomické legislativy (převzaté z EU), nám za posledních 20 let, tj. od roku 1993, chybí do vyrovnané populační bilance 600 000 dětí. Ano, tolik dětí chybí výhradně z důvodu státem vyvolaného akutního nedostatku peněz v rodinách pracujících a daně platících rodičů! Politický migrant (jeho slova), ekonom Andrej Babiš je zdatným následovníkem V. Klause. Aktuálně nadměrně daní rodiče vychovávající děti částkou 50 miliard korun ročně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit