Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vetsi porci urcite, ale o intenzite bych pochyboval. Taky mi prijde jako rozumnejsi investice Starcraft 2, ktery hraju uz dva roky, nez max, ktereho jsem dohral za 2 odpoledne. Nicmene i tak je to pro me prozatim akcni hra roku a velmi silny zazitek. Takovy delsi film ala Mafia 2.
  • *obycejni
  • Je to business jako kazdy jiny. Kdyz nekdo nedosahne ocekavaneho vynosu, pochopitelne fnuka. Nevidim duvod, proc bychom se tim my, obejni hraci, meli nejak trapit ci si na to stezovat a hledat v tom problem. Ztrata casu.
  • Já nevim čemu se divěj mě osobně se specos třeba moc líbí ale plnou cenu za kampaň která má co jsem četl kolem 6 hodin opravdu nevihodim to si radši počkám na nějakou slevu. Co se tý Payna tak ten novej mě nijak moc nebere ale až ho zlevní tak ho asi vyzkousim taky.
  • Nehraju si na intelektuala, to bych ohrnoval nos nad hranim obecne a nepriznaval, ze me vic bavi konzumne orientovane konzole. I kdyz samozrejme ve srovnani s tebou je intelektual prakticky kazdy. O to vsak nejde, jde o to, ze mam dlouhou herni historii, preferuji hratelnost pred filmovatenim a hral jsem oba starsi max payny. To jak se z nekterych her stava nalestene hov... za ucelem podbizeni se konzumnim povrchnim masam hracu se mi nelibi a mam pravo se k tomu vyjadrit i kdyz to nemusi byt vetsinovy nazor. To ze ti cizi nazory vadi je ciste tvuj problem, ktery u tebe poukazuje na absenci demokratickeho pluralniho smysleni.

    Nikdy jsem netvrdil, ze jsem bohaty. Pouze jsem uvedl, ze mam pc za 40 litru a to az po te, co jsem byl osocen z toho, ze preferuji konzole protoze nemam na poradne pc. To ani neni znamka bohatstvi, max. toho ze nejsem socialni pripad. Ale uz aspon chapu co te zere, cirocira zavist.

    Takze mi z toho vychazi nedemokraticky smyslejici zavistivy clovek, pan je pravdepodobne mlady totalitni komunista. Jestli ne, tak by se ti u nich libilo, hrajete na stejnou notu. Take nemeli radi intelektualy a samostatne vydelavajici nezotrocene vrstvy obyvatelstva, vcetne drobnych zivnostniku a sedlaku. No, dnes je trochu jina doba, uzirej se klidne dal. Chapu ze kdybys mohl, dal bys mi to sezrat, nastesti nemuzes, jsi nula.
  • Veskoslav
    "max mi prisel jako ciste konzumni primitivni zalezitost pro povrchni masy"

    To, že si hraješ na nějakého intelektuála, ale seš s prominutím namachrovaný debil, co si hraje na něco co není, to jsi tu ukázal už několikrát.......Protože skutečně bohatý člověk (což z těch tvých keců vychází) se nikdy takto nechlubí na netu. To dělají jenom hlupáci, co se snaží ohromit své okolí.
  • Můj milý užírající se nohslede. Jako obvykle jsi mi napsal úplně zbytečný dutý příspěvek, kterým si léčíš své komplexy. Snad ti to trochu pomohlo :-).
  • Zato ty budeš hluboký @nál :-).
  • RakeW
    Ještě vyčkejte, Take2! Mám je v plánu obě, jen se mi nějak nechce za ně dávat víc než 20 liber...
  • Veskoslav
    Přehnané očekávání jim z celého srdce přeji. Když chce někdo mít 250 % zisk, ať udělá adekvátní hru za adekvátní cenu. A po zkušenostech s GTA IV, se Rockstar nemůže divit takovému prodeje a má být naopak ještě rádo. A i kdyby byla cena 20 dollarů nákupka pro prodejce. Tak je to pořád nějakých 120 miliionů. Ale on je problém, že kravaťáci mají šílené platy, šílené prachy za marketing a pak fňukají.
  • Veskoslav
    Proboha Jejdásku nic nepiš raději, protože ten hrob, co sis tu vykopal jsi právě dokopal do Austrálie a nemáš už ho mít jak hlubší.
  • Jeste bych dodal pro mene chapave. Nejde jen o to, aby na sebe hra vydelala. Jde o to, aby splnila prognozy. Pokud jde nekdo do kseftu a ocekava 5M, jsou 3M zklamani i kdyby 1M znamenal byt 50% v plusu.
  • $60 urcite neni prumerna cena, je to cena, za kterou to prodavaji prodejci s prirazkou+DPH atd.. Navic jeste pouze ze zacatku. Tuhle byl max na steamu za 30 a i v beznem obchode v CR se da koupit v krabici za mene nez $60. Vzhledem k tomu jak dlouho byla hra ve vyvoji, naklady musi byt enormni. Tohle slepe nasobeni nema absolutne zadnou vypovidaci hodnotu. 3 miliony jsou dost, jenze od tehle znacky se zkratka ocekavalo mnohem vic.
  • Anal.S
    Ty seš povrchní masa prosimtě.
  • At se nedivy kdyz si za kazdy pridavek clovek musi zaplatit a navic treba DLC local Justice jeste na pc neni.kdyby byl dlc v cene tak si myslim,ze by to bylo lepsi.Inu kdyz si musi clovek priplatit za dalsi obsah at se nedivi.
  • Jak říká názef jednoho songu od Metallicy, Sad But True *4*
  • To máš pravdu, ale i přesto co si řekl zustává pořád pravdou to, že jsou to nejlíp vypadající hry na konzolích, jak po stránce fyziky, hratelnosti tak i vizuálního pohledu i přes všechny ty optimalizace o kterých si mluvíš. A já jsem PC Gamer, hrál jsem oboje dvoje hry na Full detaily v 1920x1080 a na Plechu jsem je hrál taky, jak jsem psal výše. takže řeči optimalizaci jsou tak trochu zbytečné, soudí se výsledný pohled na finální produkt.
  • A co ti brani hrat cely rok jednu hru a nekrast?
  • Otazka je, zda ty hry jsou opravdu kvalitni. Me zajima predevsim dobra hratelnost a kvalitni do hloubky propra ovane herni mechanismy. Grafika je mi ve srovnani s tim celkem putna. Ani jedna z tech her me nezaujala. Spec melo spatny marketing, o te hre vlastne ani nic nevim a max mi prisel jako ciste konzumni primitivni zalezitost pro povrchni masy. Ten jsem si ani nezaradil na seznam her, ktere si koupim ve sleve. Jestli se v nem pletu, tak opet spatny marketing a vyvolani neprizniveho dojmu.
  • 3 miliony x $60 = $180 milionů. Jestli ani TOHLE nestačí, aby si na sebe hra vydělala, tak je něco hodně špatně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit