Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za zneužití rozvědky bylo selhání jednotlivců. Kolik těch jednotlivců bylo 2, 6, 10, pokud jich bylo více než dva, dá se to považovat za zločinecké spolčení. Tam jsou ale trochu jiné trestní sazby. Podle vyjádření bezpečnostní komise lze usoudit, že jsou v ní neodpovědní a nekompetentní lidé, ale jak se říká, vlk vlka nesežere. Pokud došlo k tak hrubému porušení bezpečnostních předpisů, měla by se komise držet hesla, "Brácha, nebrácha z hrušky dolů".To by tam ale nesměli sedět tak neschopní lidé jak se říká, napříč politickým spektrem. Metr je všude stejný, tak proč pro někoho má jen 50 cm a pro někoho jen 30 cm. Hanba vládě v demisi a jejím přisluhovačům.
  • Kdyz vyssi dustojnosti poslouchaji expremierovo sekretarku,nejsou schopni vykonavat
    dobre svou funkci.Poslat do civilou bez vysluhy,nadrizenemu odebrat 6 mesici plat.Ti dva neznaji sve povinnosti .
  • Zneužití Vojenského zpravodajství bylo selháním jednotlivců, domnívá se komise...
    Zajímavý. Ale za každýho podřízenýho všude jinde odpovídá jeho nadřízenej. A snad taky za to bere patřičný "platový ohodnocení". .....
  • Picek má na jeho ministerstvu bolševickej bordel a měl by odstoupit. Ne nadarmo byl vzorným členem KSČ. Vždyť modrý bolševici o něm říkali jakej to je slušnej chlap. Podle nich.
  • Ano Vidíme, změna je nutná, ale hlavně u tebe. Jako příští tvůj pracovní nástroj vidím lopatu. Vidíš to také tak, Vidíme? Asi ne, ale já doufám, že ti voliči svou volbou k tomu nástroji pomůžou. Bendu vidím podobně.
  • prostě ten kdo si to objednal, tak by měl zaplatit náklady na sledování, stát by to platit neměl, neobjednal si to. Ten kdo sledoval, by si měl na to vybrat neplacené volno. Proč to platit ze státního. Je to sice směšné, ale v zaměstnání Vám také nezaplatí soukromé činnosti.
  • Naše chrabré "hrdiny" z Afghánistánu dostala na kolena jedna šikovná samice. Teď jen nevím je-li to k smíchu nebo k pláči.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit