Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pětadvacetiletej marasmus, který trvá nadále..., figurka střídá figurku. Kam kráčíš Česko?, řečeno slovy současného prezidenta, tak mne napadá jediný slušný výraz - a to do prd..e.
    Neštastný, neschopný národ, který si sám sobě vládnout neumí...to jsou Češi, jak je známe z jejich vlastní historie!
  • Kdo něco umí, zná a je schopný, nekrade a nelže podle scénáře je pravicovou svoločí pomlouván, napadán a dohnán k rezignaci a ústupu. Pravicoví parchanti potřebují oddané bezmozky, kteří nemyslí, nic neumí a proto se nemohou bránit a postavit na odpor.
    • No, ono ti pravicový parchanti jsou bývalý komanči a jejich Spratci co převlekli kabáty
      • Samozřejmě. Když nevím jak dál a vše jsem posr*l tak to svedu na komunisty. Pokud pravičák udělá něco špatně, tak je to vždy komunista. Běžte už s tím antikomunismem do pr*ele. Stejně už to není IN a nikdo už tomu nevěří, snad nějaký zastydlý puberťák nebo mentálně omezený američan a jeho poskok.
  • z hlavních argumentú polistopadového vývoje byly,údajně nepřiměřené příjmy vedoucích funkcionářů.Ať je zveřejní,třeba příjem ředitele ČSD a podobně,před listopadem 1989 a dnes.Ať je vidět,kdo komu naletěl!
  • To je přesně ukázka toho marazmu a tak mě napadlo proč Babiš nepodniká na Slovensku?Asi by to tam nebylo tak jednoduché.Slyšel jsem nevím zda to je vtip,ale tady v tom absurdistánu je vše možné,že se cpe na presidenta.Doufám,že tomu tak nebude a i ty nemocnice jsou sice lukrativní,ale ne na podnikání p.Babiše.Někteří ho nemusí,tady jak jsem psal volič musí pamatovat si a ne,aby např. na Praze 11 byl Jimrava,který oběhl několik stran od ODS,nezávislé,ANO a je tam a pro Prahu 11 nic neudělal pozitivního.To se nikam nedostaneme.Pan Babiš by se měl zajímat o MNO jak hospodaří,když výborná letadla MIG byla prodána do zahraničí a dnes budeme kupovat nebo pronajímat další Gripeny?
    • Slovensku by mafián mohl podnikat leda tak v kriminále.....
    • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/pamet/minulost/1013-zakazana-kniha-pocestny-andrej-babis-na-co-zapomnel-milos-zeman-kdyz-daroval-babisovi-agrofert-a-proc-zapomnela-na-mozny-miliardaruv-podvod-i-lenka-bradacova.htm

      Udělej kuk *5*
  • Tak si berou lehce penize z kasy..,je vic triku.Vymeni se post,dostane vysoke odchodne,polepsi si i nekolik kamosu,k podnikani,kde jsou zas pekne prachy a pan dostane novy post jeste lepsi,umi v tom uz pani chodit,jak oblbnout lid atd...Lide jsou zmanipulovatelni a tak se pani drzi koryt a vyhod co si tu zavedli,lid voli dokola modri,zkazu vseho tu...Na hlouposti lidu se nejlip vydelava a hl.bezpracne...Staci Prezident,jak ho kritizuji za sprosta slova,ale sami jsou o moc horsi a jen si hraji ostatni na slusnaky.Zeman ma rad svou Vysocinu,ma o vsem prehled,i o zemi,zna nasi hymnu a umi se zasmat,i sam sobe,ubrat si z platu penize pro dluh zeme,nez ostatni pani.co si cpou konta,paraziti.....
    • Ano, je vidět, že lidé jsou manipulovatelní a hloupí. Zeman si ukrajuje ze svého platu, ne proto,že by chtěl sanovat dluh, nebo jít příkladem. Jeho příspěvek je asi jako desetník do rozpočtu průměrné 4 členné rodiny. Jde pouze o populistická gesta, která mají za cíl odvádět pozornost žádoucím směrem. Do stejné kolonky patří i jeho cílené buranské vystupování. A je vidět, že se mu to daří více než dobře. Ve skutečnosti je to pomstychtivý, záludný, zákeřný zmetek.
  • Pětadvacetiletej marasmus, který trvá nadále..., figurka střídá figurku. Kam kráčíš Česko?, řečeno slovy současného prezidenta, tak mne napadá jediný slušný výraz - a to do prde.e.
    Neštastný, neschopný národ, který si sám sobě vládnout neumí...to jsou Češi, jak je známe z jejich vlastní historie!
    • Co tady brečíte nad rozlitým mlékem.Na čecháčky platí jen a jen karabáč a to odjakživa.Oslavte si těch 25 posra.ých let do sytosti. *16* *16* *16*
      • chtěl vlastně říci svým příspěvkem do diskuse?!
        • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun si myslíme, že nám svým příspěvkem chtěl pisatel říct anebo možná jen lehce naznačit, že jsme si mnozi naivně mysleli, že předlistopadová politická garnitura byla neschopná. Když se ovšem ohlédneme zpět tak zjistíme, že ti "neschopní" nám zanechali republiku bez jakýchkoliv dluhů a ti (všeho)schopní novodobí lotři z ODS, TOP-09, ČSSD, KDU-ČSL, VV, LIDEM, ANO, Zelených atd. nás za těch 25 let zadlužili na tisíce let dopředu a český průmysl už dnes kromě automobilky (jejíž majitele, pokud bychom se vrátili hypoteticky do roku 1940, by nás nejspíš hlídali někde v Osvětimi nebo v Mathausenu...) prakticky zcela vymizel (chápej byl rozprodán, rozkraden, vytunelován, odkloněn atd...) a zaměstnanci skončili na ÚP nebo na hmotné nouzi. Náš štajger vždycky říkal:"kurňa syncy mě se zdá, že opravdická silikóza se začne tehdy až už nemáte síly ani zvednuť krygel anebo zapnut komp...". A měl synek jako vždy absolutní recht...!
  • Kolik milionů odchodné ? *11* *11* *11*
    • těch výměn ministrů a odchodného ještě bude....vůdce je zadluženej každá koruna dobrá......
  • V zemi se narodil krtek, tam svoje mléko sál,do pusy vlezla mu hlína,a on ji vykuckal,chtěl se na ni podívat,ale byla tam tma,ty nikdy nebudeš vidět,řekla mu maminka *1* a tak doufám že hlínu co mu do pusy vleze vykucká tím správným směrem, protože když nebude držet BASU, tak bude také odvolán *3*
  • Poslanci hasí průšvih s platy soudců *3*

    http://www.novinky.cz/domaci/353247-poslanci-hasi-prusvih-s-platy-soudcu.html
  • Kalí vodu Jindřichu.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit