Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Ono je potřeba říct, že ta databáze knih, respektive taková ta databáze polských spisovatelů prostě žije z nějaké historické odlišnosti. Což nemyslím nijak zle nebo tak něco. Ale prostě na demokracii nahlížejí mnohem kritičtější okem než Češi. Je jedno, jak si tohle každý přeloží, ale je potřeba si to uvědomit.

  • Demokraticky vyzývám případné oponenty, aby ke svému kliknutí nesouhlasu sdělili také názor, proč se mnou nesouhlasí. Tato situace je velmi podobná té, při které se ozývaly hlasy proti našemu panu prezidentu Zemanovi s tím, že s ním "chtějí promluvit". Když došlo k pobídce pana prezidenta, že se ti dotyční mohou ptát, tak se téměř nikdo nepřihlásil. Aonymně házet rajčaty a vejci, to ti hrdinové uměli, ale když se mohli demokraticky projevit, tak se veškerá "demokracie" jaksi vytratila. Toto je v podstatě podobné. Solidní oponent mi odpoví, zbabělec mlčí a kliká ty své početné mínusy-nikoliv jen jeden! *1* *1* *1*
    • Jednoduchý dotaz -proč nazýváte jakési odporné NIC - jakousi ožralou uslintanou prolhanou vepřovou tlamu českým prezidentem. Když už - tak to není prezident ale prznitel a proruská nechutná žvástavá -píp,píp.píp.
      V jednom máte pravdu těch rajčat a vajec bylo škoda - mla o být dlažební kostka - na něco tak odporného je potravin škoda.
  • Na této jediné straně se jeden stejný autor "příspěvků" vyjadřuje tak, že nabádá k pověšení ruského prezidenta Putina, mě oslovuje prase a cenzor nic?! O víkendu se nepracuje na tiscali v "cenzurním oddělení"?

    Anebo ten dotyčný, používajíc tento slovník, s tiscali spolupracuje... v redakci? Jen se ptám...když tiscali "mlčí a nejedná". *16* *16* *16*

    Takže zde každý může používat jakoukoliv rétoriku, urážku prezidentů, oponenty častovat vulgárními výrazy a vše je OK..? Jen abych to věděl, jak se věci mají. *16* *16* *16*
  • Jistě jste si všimli, že můj sofistikovaný klikací systém upgradeoval na hodnou "8". Já vám ukážu, bando! *16*
    • Strašně by mne zajímalo, kdo se ze těmi 6 mínusáky skrývá? Tipuji, jen jeden autor. Mýlím li se, co komu brání zde na můj dotaz odpovědět? *1* *1* *1*
  • Rusko v roce 1939 nikomu nic neukradlo. Možná že si vzalo jen to, co jim historicky vždy patřilo, protože o Pobaltské přišlo za Lenina prostřednictvím Dekretu o míru.
  • Peppone zase překroutil dějiny.

    Tvé Rusko se v roce 1939 spojilo s Nacisty a na základě těchto dohod okupovalo
    sousední státy. Rusko chtělo okupovat i Finsk ale dostalo tvrdě přes rudý čumák.

    Dnes nacisté a popíračí holocaustu z celé EU podporují Putina.
    Petrohrad pro ně uspořádal dokonce sjezd.
    Vadí jim svoboda v EU a chtějí ttalitní režim jaký vládne v Rusku.
    • Ještě jednou a ...bude to podruhé. Za nabádání k násilí proti ruskému prezidentu. *16*
      • ........... pověste ho výš ať se houpá ,,,,,,,,,,,,,,,, - vy to neznáte??? To je přece oblíbená zabava všech komoušských bestií!!!!
        A toho remelského KGB-ckého skřeta moc vysoko věšet nemusí - vždyť jsou to jen takové ustřelené kecky.
    • Turecko protestuje.

      Rusko zakázalo na Krymu Tatarskou TV a odmítá ji zaregistrovat.
      Rusáci zase utlačují všechny kdo s jejich okupační hrůzovládou nesouhlasí.

      Rusák musí dostat po tlamě až z Ukrajiny odleze po čtyrech.
      • Už abys vyrazil, přece jenom je to daleko.. *1* *1* *1*
  • Všechen pracující lid a inteligence obrací toužebně svůj zrak k velkému Rusku - příteli nejvěrnějšímu, který nás osvobodil od fašistů a nacistů doufajíce, že nás opět zachrání.
    Dnes opět tato fašistická pátá kolona z EU vedená fašistickou a imperialistickou USA chtějí znova naše slovanské bratrské národy zotročit a vyrabovat. Lidé bděte !!!
  • Rusko napadlo Ukrajinu a ukradlo ji území. Polsko leží hned za Ukrajinou
    a není divu že se cítí ohroženo.
    Rusko je po dohodě s Nacisty okupovalo a po válce jim znovu přineslo totalitní hrůzovládu.
    o pokračování žádný slušný člověk nestojí.

    Pokud bude Ruská agrese pokračovat je třeba začít jadernou válku a poslat Ruské
    vrahy tam kam patří - do pekel.
    • Pussy, ahoj, co máš k obědu?
      • Simonu nevolej. Tu jsi pomáhála vyštvat z debaty ty Putinova matrace.
        • Takže moje kamarádka Simča už tady s námi nebude? To je škoda. My, demokrati, jsme si tak rozuměli.
  • dzixy
    Poláci od nepaměti nebyli s Rusy žádnými velkými bratry. Po ii. sv. válce - Katyni to platilo dvojnásob. No a když se k tomu přidalo podezření, že Rusové zavinili pád letadla s velkou částí politické garnitury Poláků, tak o bratrství už nelze vůbec zmíňovat ani slovo. Jsou na svůj stav hrdí a proto jsou vůči naším rusofilům tak kritičtí. Ví, co nám Rusové udělali již od konce války, ví o tom, jak nás v r. 1968 okupovali více než 20 let, proto se moc diví, že naše politické vedení, zejména socialistí a komunisti, by jim nejraději vlezli do zadnice, nebo aspoň do ní foukali. Mají pravdu Poláci, když tvrdí, že jsme národ rusofilů, i dkyž takovými není větší část národa. Kazí nám to zejména komunisti a soscialisti, kteří jsou navíc současně u moci. No a prazident Zeman je jenom silnější odnož této politické rusofilské filozofie. Bohužel.
    • Ty budeš jistě velký rosofobní kus... dobytka, viď?! Rusy máš ve skříni a přes pruhovaný brejle vidíš i našeho vzácného pana prezidenta jako rusofila. Sundej si ty brejle! A na ambasádě, slouho, vyřiď, že normální občané nikomu na špek neskáčou. Nikomu! Ani za rubl, ani za dolar. *16*
    • Poláci jsou v první řadě k sobě zcela nekritičtí,

      zatímco Rusko se omluvilo, Poláíci se dosud za zavraždění stovek ruských válečných zajatců neomluvili, nám za zabrání území se rovněž zatím neomluvili, že by nahradili škody, o tom ai musíme nechat jen snít a ještě mají tu drzost žádat nějaké zbytkové území po nás.

      Rusku zatím za osvobození nepoděkovali a svým židovským spoluobčanům za násilí, kterému je vystavili poté, kdy se přeživší vrátili z koncentráků se taky neomluvili.
      za dodávky potravin pochybné starosti si starosti nedělají ani dnes a jejich příhody o tom, jak varšavští lékaři doráželi těžce nemocné a zraněné, aby jimi preferovaná pohřební služba za provizi měla rychlý kšeft dosud také nejsou vysvětleny ba ani řádně potrestány.

      Takže Poláci? NE.
      • Co tu hraješ smradlavá pipko.

        Tvé Rusko nikoho v roce 45 neosvobodilo. Místo Nacistické diktatury přineslo
        rudou diktaturu. Zrušilo volby a všechny odpůrce povraždilo či dohnalo k útěku.

        Rusák natáhl drát a na koncentrační tábor změnil celé státy. Kdo chtěl z toho
        rudého pekla odejít riskoval život.
        • Ano, Lojzo, takto nám to na US embasy tvrdili. Bylo to ten den, co jsme si šli, jako obvykle, pro mzdu.
  • Lidičky tady pomlouváte Rusko, že jsou mimo mísu. Ale co řeknete o naší republice kterou jsme si nechali rozkrást a rozprodat - to je normální? Asi jo, když jenom pomlouváte jiné a našich lumpů si nevšímáte!!!
    • Každá koruna dobrá. A navíc, co mi dělá radost, je škodolibé klikání, to potom vidím, jak vás to všechny sejří a je mi tak krásně. Vyštvali jste mne z diskuse, tak se těšte. *9*
      • Zase kradeš nicky parazite. Ukopnu ti držku Putinovo prase.
        • Nikdy tady nikdo nepoužil nick "demokrat Lojzík". Tedy, nic nikomu nemohlo být zcizeno. Paranoia? A za ten termín zvířátka bys měl být seriozním cenzorem stopnut. V opačném případě se musím podivit přístupu cenzora tiscali, že má asi dvojí metr. *16* *16* *16*
        • Ještě jednou a bude to ban za porušení pravidel diskuse vulgárním projevem. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit