Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dejte už pokoj Pištovi, je už před zhroucením, bere prý až deset prášků na uklidnění denně!
    • To je jednoduché. Pořád se snaží přesvědčit celé Česko, že Zemana zvolilo prezidentem dvoumilionové tupé stádo, jako přeskakující gramofonová deska mele dokola jednu blbost za druhou. Ať píše normální příspěvky a lidé s ním budou diskutovat klidně a bez invektív. Ale příspěvky, jak je veselo, kde se houpá komouš a podobně rozdmýchávají rasovou nenávist, která u nás nebyla nijak prioritní. Jeho představa, že je nejchytřejší v republice je totální tupohlavost. Jinak nevidím důvod k rasové nenávisti vůči cikánům. Pokud mi dají pokoj, žádnou nenávist k nim nechovám jenom proto, že jsou černí, naopak znám i řadu Romů, s nimiž jsem vycházel vždy přátelsky. Pišta si to posírá sám sobě i druhým... Takhle sociální smír nebude. Asi se potřebuje zreformovat, namísto aby se pokoušel zreformovat on deset milionů...Často je to jejich chyba, žijí v domnění, že oni se nemusí přizpůsobit deseti milionům lidí, ale že těch deset miliionů je povinno přizpůsobovat se jim....
  • Zemano-řiťo-lezecké stádo čeká, že se jejich vůdce o ně postará, protože to samo nedokáže. Nechápe, že jsme parlamentní demokracie, tzn. rozhodující slovo má parlament. I president musí respektovat Ústavu, podle níž je pouhým kladečem věnců a může také být obviněn z velezrady a zbaven svého úřadu.
    • Cikánskej blb už tyhle kecy přehrává ze starého gramofonu. Směšnější pitomec na těchto diskuzích neexistuje. Jestli toho blba někdo za tyhle příspěvky platí, tak to musí dělat jedině z blázince...
    • Do očí bys mu to neřek, takovou by ti vpálil že bys spolkl protézu a odvezli by tě na IPku!!
  • Rozdíl mezi Schwarzenbergem a Zemanem, je ten že ten první je senilní stařec, potomek zdegenerovaného šlechtického rodu, je ve vládě proto, že byl dosazen a vláda ztratila důvěru svobodně zvolených poslanců a za svou činnost nenese odpovědnost. Ten druhý je lidem této země zvolená hlava státu, byl zvolen dvěma miliony chytrých a myslících lidí jakožto odpovědný má velkou moc kterou už začíná prosazovat, daří se mu to zatím dobře!!.
  • Cikán Pišta Žiga se předváděl že pod Zemanem tady nebude a vystěhuje se, skutek utek a blije tady stále, je známo že cikáni nedodržují nic ani slovo!
    • Kam by utíkal ??? Tady žije na dávkách a všude jinde by mu vypláceli dávky jedině tak pendrekem na holou....
  • Takže , Pištíku, už se není třeba hádat. Prohrál jsi, stejně jak Schwarzenberg. Velvyslankyní na Slovensku bude pověřena Livie Kalusová a šmytec. Prezidentovo jmenování Livie mu bude kontrasignovat Nečas. Jako premiér je víc, než, ministr zahraníčí a tak "zlobivku" Schwarzenberga spolu vyšachovali, už nemusí navrhovat na Slovensko nikoho. Udělali mu "úlitbu", že udělají Vondru velvyslancem v Izraeli. Inu Žid k Židům, Slovenka k Slovákům. A je to domluvené, zbývá už jen to podepsat !!! A nyní se s tou svou nesvéprávností klidně poser, představ si, že oni se na tebe vykašlali a zapomněli se zeptat cikána, jestli s tím souhlasí, hohoho !!! Fór století !!!
    • Vzal jsi mi to z úst, moje slova!! *3*
      • No jo, četl jsem to před chvílí na PL. Ale tak nějak mi to začíná také připomínat něco jako "malou opoziční smlouvu č. 2". Zeman už s ní má zkušenosti a Nečas už se od Klause také něco přiučil. A nyní se hádají s Kalouskem a Schwarzenbergem o tu sKartu a o ÚSTR atp. Tak začínám mít dojem, že možná to nová koaliční smlouva s TOP 09 bude možná zaměněna opět za ODS + kdo ??? ČSSD zatím mlčí, ale je brzo a troufnul bych si odhadnout, že jednobarevná vláda ČSSD s podporou komunistů, ODS, SPOZ a možná i KDU by byla opravdu silná antiKalouskovskoSchwarzenberská jakokoalice... A poslat T0Pku s Kalouskem i Schwarzenbergem do Prčic - nic lepšího by nás potkat nemohlo. V každém případě, jestli Nečas opravdu kontrasignuje tu Livii, tak se Kalousek naštve... Kéž by se naštval tak, že by tu vládu položil ale nad tím bude muset móóóc dlouho dumat ...Ta kontrasignace Nečase je jasný podraz na TOP ku....
  • Miloš rozhazuje trafiky svejm podporovatelům ve volbách. To se přece dalo čekat, ne? Přijdou mnohem horší věci.
    • Máš pravdu, příjdou mnohem horší věci, první ta, že ti seberou podporu! *3*
      • To postrádá logiku - plebejec a brát plebsu podporu? Vždyť si vytyčil plán dostat tuhle zemi pod totální kontrolu levice, vč. grebeníčkovců.
        POkud nejseš recesista (viz tvůj nick), tak se spíš o podporu klepeš ty, ne?
        • Cikáne podporu ti vezmou, buď si jistej! *2*
  • Nejsem příznivcem žádného z politků, ale psát o prezidentovi, že je opilec mi připadá jako velmi neslušné. Nepamatuji, že by ho, na rozdíl od některých jiných politiků, ukazovali podnapilého. Vyjádření "knížete", že na postech velvyslanců mají být školení lidé je směšné. Stačí se jen prohrabat jmény velvyslanců. Např. teď velvyslanec v USA Gandalovič, jaké přednosti má Vondra, Žantovský a další a další. Zastupovali nás herci, vědátoři, spisovatelé a jiní. Myslím si, že hlavní role velvyslance je důstojně reprezentovat svoji zemi. Samozřejmě řada vědomostí je k tomu nezbytná. Podívám-li se ale na samotného šéfa resortu, pak mi on jako důstojný představitel státu nepřijde. Tak co potom chceme od jeho podřízených. Je však zbytečné se tady rozčilovat. Žádný z vás to neovlivní. Takovou moc nikdo z nás nemá. A není to ani ve volbách. Ať vybíráte jak chcete, dostane se tam kdo chce, nebo koho strana protěžuje. Takže naděje na poklidnou změnu je velmi malá. Koneckonců i sametová revoluce byl podvod na lidech. Jen si to v té době málokdo uvědomil, nebo připustil. Pro pomlouvače-nejsem v žádné politické straně, nefandím žádnému ministrovi, ani senátorovi, nebo poslanci. Pokládám je za vyžírky parazitující na společnosti. *1* *9*
    • Pro osvěžení paměti:

      http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=770053#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-10
    • Pod nevzdělaným ministrem zahraničí může dělat velvyslance klidně i cvičená opice
    • Jarine máte 100 % pravdu. Je smutné, že my s tím opravdu dělat nic nemůžem. Proto mi není líto žádného politika (v každé době). Vždy jsou to lidi myslící hlavně na svoje zájmy.
    • Máš pravdu, je to tak!
  • Už je to starý senilní kmet a měl vy se stáhnout do svého zámku a starat seo svoji nemocnou ženu. A VOndra? Zavřít .
    • ale né okna, "Honzu" ! :-)
  • Rozdíl mezi Schwarzenbergem a panem prezidentem Milošem Zemanem je v jejich demokratické legitimitě-druhý jmenovaný byl do své funkce zvolen přímou volbou občanů,zatímco ten první je ministrem pouze díky tomu,že se vláda,jíž je součástí,opírá o podporu strany LIDEM,která se nedostala do Sněmovny na základě výsledků voleb a jejíž preference se limitně blíží nule-neboli,slovy prazidenta:strany ,,jejíž členové a sympatizanti se vejdou do jednoho autobusu"
    *1*
    • xyz Ale jdi do řiti, Jorge! Ten jeden byl zvolen "demokratickou" většinou občanů, pod
      vedením osvědčené komunistické většiny, s rozevlátými šálami a s prolhanými
      vyhlášeními! Přesně tak se připravoval "vítězný" únor 1948! Prostuduj si pořádně
      historii, příteli! To víš, nezapomněl se debakl před deseti lety, a o to vůbec v těchto
      volbách šlo! Milý Jorge! Ty jsi takový malý a blbý slepičí mozek zvaný Václav Klaus,
      který se nechá fotografovat se svými deseti svazky, které si nechal během deseti
      let svázat, aby se jimi pyšnil! Má po slávě, škoda papíru, škoda zneuznaného trouby
      génia. V Moskvě ho nevydávají, k čemu je mu to!
      Chlapče, víš velké kulové, jak to u nás chodilo! A je to furt stejné, i v tomto století!
    • xyz Ale jdi do řiti, Jorge! Ten jeden byl zvolen "demokratickou" většinou občanů, pod
      vedením osvědčené komunistické většiny, s rozevlátými šálami a s prolhanými
      vyhlášeními! Přesně tak se připravoval "vítězný" únor 1948! Prostuduj si pořádně
      historii, příteli! To víš, nezapomněl se debakl před deseti lety, a o to vůbec v těchto
      volbách šlo! Milý Jorge! Ty jsi takový malý a blbý slepičí mozek zvaný Václav Klaus,
      který se nechá fotografovat se svými deseti svazky, které si nechal během deseti
      let svázat, aby se jimi pyšnil! Má po slávě, škoda papíru, škoda zneuznaného trouby
      génia. V Moskvě ho nevydávají, k čemu je mu to!
      Chlapče, víš velké kulové, jak to u nás chodilo! A je to furt stejné, i v tomto století!
    • Rozdíl mezi Schwarzenbergem a Zemanem, že ten první je ve světě uznávaná osobnost, potomek slavného šlechtického rodu, je ve vládě proto, že byl navržen a vláda získala důvěru svobodně zvolených poslanců a za svou činnost nese odpovědnost. Ten druhý je užvaněný sebestředný ochlasta, lhář a křivák, který v prognosťáku připravoval se svým komplicem Klausem ty dnešní lumpárny,byl zvolen stádem dvou milionů tupců a jakožto neodpovědný čili nesvéprávný nemá téměř žádnou rozhodovací pravomoc.
      • Potomek šlechtického rodu, není kvalifikace. Ten člověk zastupuje ČR, a neumí česky. Ještě má tu drzost, že by chtěl být prezidentem. Celá tato vláda je podvod na voliče. Tento slepenec, dotlačen podvodníkama z pravicových stran , nemá důvěru vůbec žádnou. Možná od zlodějů a lehkoživků, který si přáli toho dementa na hradě. Už dávno měl být vykopán z MZV. Je to ostuda státu. Ten člověk nemá v politice ČR co dělat. *10* Pokud zde žije dva miliony voličů tupců, tak ti doporučuji vystěhuj se. Zatím ti tupci nenastolili násilí. *1*
        • no sak uz jsme tu meli i Gustava Buznu Slamecku ... ten taky neumel ceeeesky
      • Zato ty jsi jen okecanej cikán, žijící na dávkach a milujícdí se s kozou. Nerozumíš aní, co je neodpovědný a nesvéprávný. Podle tebe jsou i všichnii bílí asi cikáni, jako ty !!!
        • Do očí by mu to neřek, dostal by jednu takovou že by viděl týden hvězdičky!
    • Je tp přesné, p. Zeman byl zvolen lidmi, kníže je šašek Kalouska.
  • co pak Vondra už není vyšetřován za zlodějinu? A Klausová by měla už jít do důchodu. A ne se cpát na ambasádu. Nahrabáno z ČEZ má dost.
    • To souhlasím, ale tady jde zase o sbližování mezi Čechy a Slováky. Chceme to vůbec ještě ??? Odpovězte si každý sám sobě...
      • Já si to říkám také.Chtěli samostatnost ,tak jí mají a nevím proč máme pořád dělat ze sebe blbečky.Když se podívám na televizi Šláger tak je tam invaze Slováků,to samé na našich VŠ,zabírají místa na pracovištích atd.Velvyslanectví na Slovensku je blbost,tam stačí generální konsul.V tom jediném jsem se Šlafenberkem zajedno.Jsem zvědav jak to diplomaticky vyřeší bez Kalouska.
      • Moc málo lidí. A nejhorší je, že se v Čechách vůbec nesnaží mluvit česly, jsou to nacionalisté
      • Já se se Slovenama sbližuju v kuse a žádnou mumii k tomu nepotřebuju! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit