Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytří Rakušané nikam do NATA nelezli, zůstali neutrálním hrdým státem, před nikým se nemusí plazit, strach z napadení nemají a ušetří tím každoročně ve státním rozpočtu miliardy. Blbí ovčánkové ČR museli hned přelézt z jednoho chomoutu do druhého ač je kolem samé NATO, takže nám nic nehrozí a stojí nás to zbytečně obrovské finanční částky, které by se daly využít lépe. Češi jsou nepoučitelní bezmozci.
    • S chytrými Rakušany jsme byli v jedné říši dokud čeští tupci s vaničkou (centralistický císař Franz Josef) nevylili i dítě (rakouská monarchie - budoucí Spojené státy středoevropské). Dovršil to nácek Beneš se svými poskoky, když si vymyslel tzv. "československý národ" (Slováci to nikdy nepřijali). Beneš za války dělal poskoka Stalinovi a nedokázal nebo spíš nechtěl prosadit, abychom se po válce stali neutrální zemí, k čemuž měl bývalý Protektorát Böhmen u. Mähren stejné předpoklady jako Rakousko, ne-li větší. Když došlo v květnu 1945 k pražskému povstvání a Rusáci byli zaměstnání drancováním Berlína a těšili se, že nacisti zlikvidují Prahu podobně jako to za jejich nečinného přihlížení provedli s Varšavou, tak
      americký generál Patton, jehož armáda byla u Plzně nabízel, že přijde Praze na pomoc. Souhlas s spřijetím té nabídky zdržovali komunisti (byl mezi nimi i Smrkovský). Rusáci rychle obrátili tanky u Berlína a spěchali, aby byli v Praze dřív než Američani, ale stejně přijeli s křížkem po funuse. Kdyby byli Prahu osvobodili Američani, bylo by nejen v Praze méně obětí, ale celý poválený vývoj naší země by jistě byl jiný.
      Jediné štěstí, že jsme v NATO. Jinak by nás čekalo to co se nyní děje na Ukrajině. Zatím tady Rusáci mají jenom Ivanovy Vary. Zatím. Češi jsou nepoučitelní bezmozci.
      • Rusové dnes skupují kde co i v jiných státech, tedy ne jen v ČR. A přesto souhlas s Lotosem. Není třeba , abychom byli v NATO. Stalo se to bez referenda a stojí nás to zbytečně velké peníze .Pár vychytrálků si hraje na vojáčky po celém světě a my jim za to platíme nejen královské platy , ale ještě vysoké renty. Švýcarsko si také drží svoji neutralitu, Finsko, Švédsko jen my musíme stále někomu lézt někam. A v Rakousku také Rusové skupují městské části v jejich městech ve velkém, přesto do NATA nevstoupili a strachy se jako osika také netřepou. .
  • Kdo je tento gauner ?? Je to bývalý STBák, který dříve udával lidi, zatím ještě nebyl potrestán, doufejme že ho jednou stihne spravedlnost!
    • Myslíš Becheroviče?

      Seznam konfidentů StB:
      Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
      Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
      Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
      Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
      http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
  • Stejně brzo chcípne!
  • Zpátky už přiletí jako major Zeman.
  • Na přísně chráněné základně s plnou flaškou a dobrým jídlem se na puse lehce bojuje
    s teroristama. Na rozdíl od papalášů s ochrankou však tihle vojáci musejí ze základny
    odejít ven kde začíná jíný svět - džungle kde vládnou klany a jejich pradávné zákony.
  • Tím,že Zeman jel do Afganistánu ukázal,že je kus vlastizrádného lotra,krerý souhlasí se zatahování naší země do válčení s nejzločinější zemí světa.Tedy USA.Za vlastrizradu národa Čechů potřebuje narazit na kůl,stejně jako další vlastizrádci.
    • Klasi ty ubožáku,koho asipak zajímají ty tvoje ubohý názory,co myslíš?Správně-NIKOHO,je na tobě vidět,že tě fotr šikanoval a stejně tak dnes i tvoje stará.Proto máš potřebu alespoň zde prezentovat ty svoje ubohé zvratky *1*
      • Tečka!Ty jsi kus blbečka.
  • "Zeman je u českých vojáků v Afghánistánu"!
    Taliban v hrůze prchá před čackým hrdinou v obavě,
    před umlácením flaškou slivovice!
  • Koukam,ze nakej zlodej a komunistickej dobytek z SPOZ opet zneuziva meho nicku.
    Vazeni-jsem absolutni antikomunista,cimz padem nenavidim luzu z Prognostickeho Ustavu KGB/StB/KSC/CSAV.
    Ano-pro vas neznamejsi laureaty tohoto zlodejskeho Ustavu patri komunista Zeman,Pruzinsky se svoji choti Mistinovou.
    *12* *12* *12*
    • Zemana jsem nevolil, ve finále jsem vůbec nevolil, nebylo koho, ale ty jsi primitivní blb antikomunista, protože Zeman nikdy v Prognostickém ústavu do sametovky nebyl. Byl prognostikem na volné noze. Do Prognosťáku přišel až po hadráku , tedy v devadesátých letech.A v ústavech ČSAV byly i takové kapacity jako byl prof. Antonín Holý a další. Tak si v hlavě snaž udělat pořádek. Fanatismus nikam nevede : Kdyby občané se nechovali jako ovčané, tak se tito pánové z Jakešovy věštírny -Prognostického ústavu k moci nedostali a už vůbec by nebyli u moci celých 24 let.
      • C U R A K U,byl v tomto Ustavu po tzv.revoluci!Co jej tam ta hnusota naucila?Oposmlouva hovori za vse!
        Degene primitivni!
  • No prostě škoda - před chvilkou oznamily sdělovací prostředky že se vrátil- a bohužel živ. Co se dá dělat, snad příště. Určitě existuje nějaká pozitivní síla, která nás toho ho...da zbaví.
    • ostapkotab
      bohuzel ziv
    • A hele, ty už jsi zase Jirka, tvá fantazie fakt nezná mezí. Je jen škoda, že svými schopnostmi zbytečně plýtváš pro špatnou věc.
      • Je to gauner Pišta Žiga tečka, bývalý STBák, myslí si že si tím u režimu šplhne.
  • Zeman se hbitě vrátil když zjistil , že se v Afganistanu nechlastá a vůdci kmenových klanů ho na pijatiku nepozvou . A tolik se těšil .
    • Tečko jak budeš krást nicky a schovávat se za otazníky, dostaneš takovou bombu do tlamy že lehneš a odvezou tě do kafilérie, kam patříš.
      • Co chceš šul´ne bolševickej? Nic nedostaneš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit