Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kuba je hajzl.
    • Je nesmírně ctižádostivý a jde mu jen o jeho kariéru (napoleonský komplex lidí malého vzrůstu).
  • Atamani z ODS mají strach. Doufám, že se do parlamentu příště nedostanou, pokud se nenechá pracující lid znova podvést a že tyhle tatrmani atamani skončí před lidovým soudem.
  • Co si Kuba zjišťoval? To je demokratický? Snad má každej poslanec výsotní právo hlasovat jak chce. Nepřísahal náhodně na to,že bud podle svého svědomí a vědomí? Na žádnýho Kubu nepčísahal. *4* *1*
    • On nic nezjišťoval, on jim vyhrožoval. Jako Nečas už několikrát. Papaláši mají strachu !!! Dneska nemusí, ale shledají se s tím o volbách . Ani 5% pro ODS !!! Lidé budou už chtít klid po těch jejich šarádách a zlodějnách !!! Dneska asi nezíská Rusnok důvěru, ale povládne stejně dál v demisi a pravičáci bidou řvát jako tornádo. Ale Zemana to nezlomí. Zvláště až lidé vyrazí do ulic !!!
    • Přesné,Kubům a těm modrým vystudovaným za peníze dělnické třídy bude po volbách velice špatně.Takové bezcharakterní převlečené kreatury .Mě toto divadlo nezajímá.Věřím,že budou litovat .Takový marazmus jaký tady provedla partička kolem Havla ,musí být spravedlivě potrestána.Zatím tato Rusnokova vláda maká na rozdíl od ODS apod.Vadí mi Fischer i Balvín ,ale to se dá srovnat.Doufám,že je tam Zeman nenastrčil za zlaté padáky.
  • Tohle už je mafie - akorát že tragikomická. Proboha, jak tohle mohlo vládnout - copak jsme tak špatní, že nám vládla taková plebs?
    • vono se to vládne, když se tisícovky válejí po zemi a jitrnice rostou ve vládních květináčích, soudy,policie a BIS je pod kontrolou, všichni mají strach jen pípnout. Hold situace se změnila a tito hrdinové a představitelé novodobé české demokracie jsou posraní strachy že se na ty jejich lumpárny přijde.
  • Všechno, jen ne návrat Kalouskovy vlády pod vedením Jany Nagyové!! A nechápu, jak instituce, jakou je Poslanecká sněmovna, může někomu vyjadřovat důvěru, když sama nemá důvěru ani pětiny obyvatel.
  • Lékař Kuba bude přetahovat ptákům kůžičky
    • To je fakt dobrý. To se povedo. A narcisovi taky ?
  • Připomeňme, že v červnu 2010 Bakala oznámil, že během předvolební kampaně věnoval 28,5 milionu korun třem politickým stranám. Občanská demokratická strana dostala 15 milionů korun, TOP 09 7,5 milionu korun a Věci veřejné 6 milionů. Protože právě tyto tři strany pak utvořily koalici pod vedením Petra Nečase, některá média později označovala tuto vládu názvem „Bakalova koalice“. Jsou vyděšeni protože to musí Bakalovi vrátit? Nebo to byla odměna za divokou privatizaci na Ostravsku? Zemane s Rusnokem do toho.......
    • S kmotrem Bakalou máš pravdu jenže Zeman není o nic lepší. Než vznila
      Topolánkova skandální vláda tak se odehrálo pár setkání kmotrů Dalík - Šlouf.
      Poté ČSSD zradil zemanův přítel Melčák a vládu podpořil. Další Zemanovec
      kmotr Nejedlý poté od Topolánka dostal bez v. řízení super zakázku na dodej
      paliv pro ČSA. Zřejmě jako poděkování za podporu.
      A kdo následně sponzoroval kampaně Miloše Zemana? no přeci dvojka
      Nejedlý Šlouf.
  • Jde vidět, že si nejsou až zas tak moc jistí ani vlastními lidmi a že jim z toho i dost cvaká tím pádem u samého "zadku", protože se bojí co všechno se rozjede a na co se ještě přijde i bude dál ještě prošetřovat po volbách o které tu jde především a oni už nebudou mít ani tu sílu "zahraničního tisku", kam si chodí stěžovat i "kníže", kterého i se "zahraničním tiskem" štve, že jim jejich scénář u prezidentské volby nevyšel, byť se snažili jak jen mohli a bylo to často víc, než nápadné a vývoj věcí je dnes úplně jiný, než by je byť jen ve špatném snu napadlo před pár měsíci.....Ti budou kopat a kvičet do poslední minuty a ještě si s nima lidi užijí..
  • Politický komisař Kuba, se chová jako galejník s karabáčem.
    • Když má různé názory na věc ČSSD tak výsledkem je uznání demokratické většiny. Když se totéž děje v ODS tak je rázem místopředseda Kuba karabáčníkem. Peppone, máte v hlavě mozek *14* *14* *14*
    • Těch 101 podpisů bude taková Potěmkinová vesnice
  • A doktor čeho? Velká tlamo, vašnosto udělejte si převod z huby na ruce a budete pro modré ptáky
    ptáček modráček co hrabe, hrabe, hrabe a dokonale žvaní a oblbuje mentálních 8 milionů modrých ptáků. Ano, ano doktore řádí tu u nás ptačí pandemie a Vy jste hlavní bacilonosič. Měl byste s tím něco rychle udělat. Každé ráno se alespoň na sebe podívejte do zrcadla. *12* !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit