Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tu nekdo neustale pise - neco k tematu diskuse...

    V Bohnicich mate poledni klid a ze jsi vsechno spapal te pustili k PC...?

  • stomilion indiánů,aborigince,maory, bengálce genocidou vyhladily kapitalistické zrůdy, ukradly jim jejich území Ameriky, Austrálie, Nový Zéland stovky ostrovů  ,dokonce platili za skalpy žen i dětí, odpornější vrahové neexistují v celé historii lidstva než USA a západní evropa, a tyto vykořistovatelské bestie dodnes vyvolávají krvavé občanské války v zemích kterým chtějí ukrást zlato a suroviny ,většinu zemí drancují po stovky let, z čr jsou do zahraničí 400 mld ročně , jako ze zotročené země, kapitalistické zrůdy dovedou planetu k likvidaci ........západní evropa zamořila své území islámskýcmi agresory a násilím k tomu nutí i nás 

  • miliardu lidí utýraly kapitalistické bestie ,ty zrůdy co jsou dnes u moci počet obětí kapitalismu mapuje Černá kniha kapitalismu  je to analýza kapitalismu a jeho nespravedlností, které byli v rámci tohoto systému napáchány od jeho počátku až do současnosti. Obsahuje práce 35 převážně francouzských historiků, politologů, ekonomů a právníků........počet obětí kapitalismu se odhaduje v rozmezí 147 milionů – 1,6 miliard obětí

  • KIMCID

    Nikdo jasně :D

  • KIMCID

    :D

  • "Nokdo" určitě komunista nebyl...

    A 150 000 komunistů není a ani nebylo 15 milionů obyvatel Československa v roce 1989!

  • Zdena Mašínová starší - stejně jako její manžel a synové - byli hrdiny Československa!

    Zatímco komunisté se před II. světovou válkou - i po první a druhé fázi v letech 1938 - 39 obsazení Čech a Moravy německými okupanty - paktovali s nacionálními socialisty Konráda Heinleina, otec, generál Mašín i jeho manželka a synové se aktivně podíleli na domácím odboji vůči okupantům. Zejména jejich zpravodajská aktivita dala Spojencům data, která měla na průběh II. svět. války vliv!

    Však pan president Beneš bratry Mašínovy i jejich matku za jejich činnost už v roce 1945 také vyznamenal!

    A bolševické zrůdy pod vedením Gottwalda? 

    Když se po přijetí Mnichovského diktátu se oslabená ČSR dostala pod stále silnější tlak nacionálního socialismu - stejně zrůdného totalitního systému jako komunismus - tak 9. října 1938 byla úředně zastavena činnost KSČ na Slovensku, 20. října v českých zemích a 27.12. 1938 tato partaj úředně rozpuštěna - právě pro nepřátelské aktivity proti státu!

    Vedení - v čele se sovětským špionem Gottwaldem - odešlo do Moskvy, část podle pokynů moskevského centra působila (prováděla špionáž a připravovala presidentu Benešovi horké chvíle svými nesmyslnými požadavky uspořádání ČSR po válce, včetně tzv. "znárodnění") v Londýně. 

    Je zajímavé, že různí bolševici i pseudobolševici v diskusi se opovažují soudit rodinu Mašínovu, jakoby komunisté byli nějací hrdinové. A že někoho (konkrétně přes 200 "nepřátel režimu" v letech 1948 - 89) zabili? To bylo "z nutnosti" - jinak by jim ti "slouhové imperialistů" překazili budování světlých zítřků - které skončilo v roce 1989 hlubokým ekonomickým propadem a obrovským zaostáváním Československa ve všech ekonomických ukazatelích! 

    Byla to strašná doba a její následky neseme dodnes! 

  • Aha, chápu s. Blažíčková. Na Vás nějaké teplé to místečko mezi těmi blbci a lemply nezbylo?To je mi tedy opravdu líto.

    A docela jistě se pokusím Vám vyhovět a neprskat. To opravdu moc slušné není.

    Jen malý dotaz - jak jste došla k jednoznačnému závěru, že jsem "sluníčkář?"

    Kdo není plný zloby, hrubě neuráží a neopěvuje vrahy, tak je sluníčkář? Fajn, tak jo, už jsem byl bolševik, nacista, rasista - no tak toho sluníčkáře od někoho tak znalého a inteligentního jako jste Vy jistě skousnu.

    Přeji Vám a Vaší neukojené ambici krásný den. 

  • Děkuji a přeji hezký den

  • Jedovatou slinku si utři Jindro a neprskej svoje hlouposti do vsech stran. Juldafulda byl známý agent gestapa a byl nasazený mezi svoje soukmenovce bolševiky, aby je práskal. Jasně o tom svědčí řada věznů z té doby. Ti co to přežili... nejsem ani soudružka ani agitatorka, me je celkem jedno jaký polep od sluníčkářů dostanu, dneska je stejná totalita jako před listopadem, jen se k moci a na služebničkový posty dostali blbci a lemplové, kteri nic neumí jen kýval a držet si teplá mistečka. 

  • Tebe a všechny ostatní bolševický zrůdy měli už dávno pověsit za koule do průvanu.
  • Precti si znovu - pomalu a dukladne - tema diskuse, nez te znovu zavrou, bohuzel uz ne do klecovehn luzka, ale jen za dvere bez kliky...

  • alkajda mašinové ,teroristické bestie ,každý kdo tyto brutální vrahy a jejich kumpány oslavuje nebo podporuje dupouští se podpory terorismu, a to se týká i tohoto zrůdného antidemokratického režimu ,kapitalistická totala se doupuší stonásobně horších zločinů atohle zrůdné zlo nám tu dnes vládne 



    oběti kapitalismu 2,6 milionů dětí ročně zemře hlady 

    ekonomika.eurozpravy.cz/svet/78338-hladomor-dal-kosi-lidstvo-osn-selhava-je-hlad-uz-i-v-cesku/

  • KIMCID

    ne ale tys nastoupil

  • Soudruh xxxdef má zase službu?

  • :-) 

    Naprosto souhlasim...

  • To s.blazickova:

    Naprostý souhlas. A ještě dodávám, že tomhle postkomunistickém marastu nebyl nikdo z těch rudých zločinců potrestán ("Nejsme jako oni") a ti vyznavači a praktikanti rudých zvěrstev jenom převlékli kabáty a členové té jejich organizace podle zákona zločinné a oprovrženíhodné dokonce straší v parlamentu.

  • Jak je dnes v Bohnicich na uzavrenem oddeleni...?

  • KIMCID

    jasně on vlastně nokdo nebyl komunista to oni :D

  • To Toma231 - svatá prostoto. Hlavně, že Vy jste hrdina. Jak dlouho někdo mučil Vás? Soudíte a nevíte, jen slepě nenávidíte. Smutné. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit